10 lucruri pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Dec 16, 2019 | Articole

Finalul de an se apropie cu pași repezi, dar acest lucru nu ne împiedică să ieșim din casă. Evenimente în Cluj sunt la fel de multe ca în orice altă perioadă, vremea se pare că ține cu noi, iar atmosfera de sărbătoare cu siguranță va contribui la conturarea de amintiri și experiențe. Așadar, cu pregătirile de Crăciun aflate pe ultima sută de metri, iată o listă cu 10 evenimente la care te poți relaxa în săptămâna ce urmează.

Concert de Colinde Românești – 16 decembrie
Pentru a intra pe deplin în atmosfera Crăciunului, nu trebuie să ratăm un astfel de concert de colinde. Sub bagheta dirijorului Cornel Groza, cele mai frumoase cântece vor prinde viață și vor da frâu liber sentimentelor și magiei. Concertul este caritabil, biletul costă 50 de lei, iar banii vor ajunge la Asociației Christiana, care ajută copiii defavorizați. Dacă vrei să afli mai multe, poți citi acest interviu pe care l-am făcut acum câteva zile.

Locație: Auditorium Maximum
Ora: 19:00

Doc/ART DALI – 16 decembrie
Pasionat de artă sau nu, în căutarea frumosului sau într-o continuă sete de cunoaștere, pornim într-o călătorie alături de Dali și ale lui opere la Cinema Victoria. Călătoria are loc între anii 1929 și 1989, iar prin intermediul acestui documentar vom fi cu un pas mai aproape de istoria artei și a laitmotivului impus de Dali și al său stil. Bilete sunt disponibile aici și sunteți astfel așteptați să descoperiți esteticul și inspirația care stau la baza vieții artistice.

Locație: Cinema Victoria
Ora: 20:00

Concert de Crăciun @ REACTOR – 17 decembrie
Cu siguranță ați auzit de cei de la Reactor și de piesele lor de teatru. De această dată, cei de la SoundReactor au pregătit o seară de colinde ce parcurg stiluri muzicale de la jazz la operă, interpretate într-un cadru informal, dar elegant. Astfel, într-un cadru liniștit, aflați în compania prietenilor și a vinului fiert veți avea ocazia să vă relaxați, dar nu înainte de a vă rezerva un loc aici (intrarea este liberă).

Locație: REACTOR
Ora: 19:00

K-mistry Party by Kreskova – Cluj – 17 decembrie
În cazul în care vrei să îți faci încălzirea pentru petrecerea de Revelion, ești așteptat în club NOA unde invitați speciali precum Antonia și Vanotek vor întreține atmosfera toată noaptea. În cazul în care încă nu ești convins sau prietenii îți spun că ești suficient de antrenat pentru petrecerea dintre ani, să știi că intrarea este liberă, singura condiție fiind să ai peste 18 ani. Mai stai pe gânduri?

Locație: Club NOA
Ora: 22:00

Cowork open day @The Guild Hall – 19 decembrie
Nu mai e secret faptul că motivația de a lucra scade alarmant în preajma sărbătorilor. Gândul ne stă doar la cadouri și la timpul petrecut alături de cei dragi. Însă, puțin timp ne mai desparte până la vacanța mult visată și trebuie să ne reunim toate resursele pentru a nu o da în bară la final de an. Astfel, pentru un plus de ambiționare și evadare din cotidian, ia-ți ce ai nevoie pentru a lucra și hai la The Guild Hall, unde la finalul zilei vei fi răsplătit cu o petrecere dedicată ție, Freelancers’ Christmas Party.

Locație: The Guild Hall
Ora: 10:00

FMM Colindători – IMPROvertiții Christmas Special – 19 decembrie
Dom Dom Sănălțăm/ Dom Dom Sănălțăm sunt versurile pe care, ironic, le auzim de la an la an fie că vrem sau nu și de care nu ne putem ascunde. Un spectacol cu tematică și care mai mult ca sigur va stârni amuzamentul spectatorilor și la care IMPROVertiții vor satiriza și ironiza cele mai emblematice momente cu care ne confruntăm atunci când deschidem ușa și sufletul colindătorilor. Musai de mers pentru a consuma o porție serioasă de râs și voie bună.

Locație: Urania Palace
Ora: 19:90

Crosul SPEEDirușilor de la Târgul de Crăciun Cluj-Napoca – 21 decembrie
Se pare că în acest an vremea este de partea sportivilor și nu numai, spiridușii moșului având posibilitatea de a face mișcare la crosul dedicat lor. Înscrierile se fac aici, iar Kit-ul de alergător presupune o donație de 50 de lei, fondurile obținute mergând către Beard Brothers. Un traseu de 1,5 km prin Parcul Central așteaptă toți doritorii care se vor costuma în tematică de Crăciun și care prin distracție vor face și o faptă bună. După aceea vă puteți delecta cu un vin fiert sau alte bunătățuri în centrul orașului, la târgul de Crăciun.

Locație: Parcul Central
Ora: 18:30

MAMMA MIA, musical – 21 decembrie
Dancing queen, The Winner Takes It All, Money, Money, Money, Super Trouper…ați ghicit. Este vorba despre ABBA și de celebrele lor hit-uri care vor prinde viață în musical-ul Mamma Mia prin intermediul artiștilor Loredana, Horia Brenciu, Anca Sigartău, Anca Țurcașiu, Ernest Fazekas, Bianca Purcărea și Sebastian Seredinschi. Ultimele bilete se pot găsi aici și ai face bine să te grăbești dacă vrei să fredonezi și tu aceste piese alături de o sală plină.

Locație: BT Arena
Ora: 19:00

Noaptea neagră a berilor negre – 22 decembrie
Din ce în ce mai aproape de momentul dăruirii cadourilor, alege să uiți de toate cheltuielile făcute luna aceasta la o bere, alături de prieteni. De acest lucru sunt responsabili cei de la Beerologique care ne propun să degustăm împreună câteva dintre cele mai întunecate beri artizanale produse în România, de la Black IPA, la beri belgiene și Imperial Stouts. Intrarea se face pe baza unui bilet care costă 50 de lei și în care sunt incluse 6 beri, servite în pahare de degustare a câte 100 ml fiecare.

Locație: Jaxx
Ora: 18:00

Oaia neagră de la Cluj – 22 decembrie
Nu se putea să nu includem și un eveniment artistic care aduce în atenția noastră fenomenul Revoluției, un poem în mișcare și sunet despre apariția și dispariția lui Călin Nemeș. Spectacolul se va bucura și de prezența vechii trupe Krypton, care, împreună cu Călin Nemeș, a înregistrat albumul ”Lanțurile”. Biletul costă 50 de lei și poate fi achiziționat de aici.

Locație: Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei
Ora: 18:00

Tu ce eveniment de pe listă vei bifa în această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!