5 dish-uri musai de încercat la Natuu

Home $ Articole $ 5 dish-uri musai de încercat la Natuu

by | Jan 14, 2020 | Articole

Îți dorești o schimbare în viață, dar nu știi de unde să începi. Lista ta de rezoluții pentru noul an este mult prea mare și implică mult efort. Cu siguranță, pe listă ai punctat și dorința de a duce un stil de viață sănătos și activ. Pentru mulți, acest lucru poate însemna tranziția către un regim vegetarian sau vegan. După ce ai făcut research și ai luat conștient decizia, vine momentul în care nu vei ști ce să mănânci. Nu te panica, cei de la Natuu îți pot sări în ajutor. Iar ca să te poți decide mai ușor, noi îți sugerăm 5 preparate pe care musai trebuie să le testezi (pe câteva le-am încercat și noi și v-am povestit mai multe aici). Așadar, cu preferințe gastronomice sau nu, iată cu ce îți poți bucura papilele gustative la Natuu:

1. Iaurt vegan cu fructe și musli
Știm despre micul dejun că este cea mai importantă masă a zilei. Cei de la Natuu sunt și ei conștienți de acest lucru și ne oferă o gamă variată de produse ideale pentru a fi mâncate dimineața. Astfel, dacă ești în căutarea unui preparat ușor, care să îți trezească organismul și care să îți dea energie… să știi că l-ai găsit. La doar 7,5 lei te bucuri de o masă bogată în fibre și proteine care îți va da startul unei noi zile. Pe scurt, un pahar de fericire pe care îl poți lua cu tine oriunde.

2. Buddha bowl
Un bol plin cu bunătăți nu putea lipsi din lista noastră. Un astfel de prânz, pe lângă faptul că este delicios, îți va ajuta organismul în procesul digestiei și îți va da o stare generală de bine. Dacă te întrebi ce conține, acesta este rezultatul împletirii următoarelor alimente: năut, avocado, edamame, tofu, cartofi dulci, cus-cus, falafel, rodie. Te poți bucura de această masă care abundă în proteine și fibre cu doar 19 lei, fiind produsul perfect pentru începutul unui stil de viață sănătos.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Natuu (@natuufood) pe

3. Supă cremă de cartofi cu brânză
În cazul în care ești înnebunit după brânză, garantat vei deveni fan înrăit și al acestei supe. Aș îndrăzni a-i spune quatro formaggi sub forma unei supe, denumire pe care o asociem cu pizza sau cu pastele. Iar dacă nu îți plac supele, pe aceasta cu siguranță o vei îndrăgi de la prima lingură, iar atât stomacul, cât și papilele gustative, îți vor fi recunoscătoare. Fie că alegi să consumi acest preparat la prânz sau la cină, el conține cartofi, ţelină, mozzarella, emmenthaler, grana padano, taleggio și costă 12 lei. Te vei ridica fericit de la masă, promitem!

4. Cheeseburger vegetarian
Cine spunea că cei care nu consumă carne nu se pot bucura de un cheeseburger la fel de bun, nu l-au descoperit încă pe cel de la Natuu. Cu siguranță varianta mai sănătoasă a celui autentic, acest burger înlocuiește carnea cu o chiftea din proteină de mazăre care, acompaniată de roşii, castraveţi muraţi, ceapă caramelizată, brânza cheddar, te vor face să uiți că în ecuație nu există carnea de vită. De asemenea, chifla îți va aminti și ea de imaginea burger-ului ideal. Fie că vorbim de cheat day sau nu, cu siguranță meriți un astfel de răsfăț care te va costa doar 19 lei.

5. Pastel de nata
Cu un nume mai sofisticat, nu puteam să excludem din lista noastră desertul… ne știți doar. Pur și simplu nu putem încheia (sau începe) ziua fără a ne satisface gusturile cu ceva dulce. Și cum ne place să testăm tot ce este nou, am fost atrași de acest pastel de nata, un fel de turtă de ouă prăjită cu scorțișoară. Aveți de ales între varianta clasică sau cea cu ciocolată, ambele fiind 5 lei. Categoric, cea cu ciocolată sună mai tentant, dar pentru mai puține calorii vă recomandăm să alegeți varianta clasică (nu uitați de rezoluțiile pentru noul an!)

Parcă iar ni se face foame. Noroc că știm exact ce vrem să mâncăm. Fie că ești sau nu vegetarian, poți face oricând o vizită celor de la Natuu pentru a le testa preparatele și cu siguranță te vei îndrăgosti de ele. De menționat este faptul că, în cazul în care timpul nu îți permite să te deplasezi până la ei, pot veni ei la tine prin intermediul Foodpanda.
 
Care e produsul tău favorit de la Natuu?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!