5 jocuri pe care să le descoperi la The Guild Hall

Home $ Articole $ 5 jocuri pe care să le descoperi la The Guild Hall

by | Jan 20, 2020 | Articole

The Guild Hall este acel loc în care munca se îmbină cu distracția. Este spațiul ideal pentru un teambuilding, co-work și mai ales pentru ieșiri alături de prieteni. Astfel, în acest articol, toată atenția noastră se va îndrepta către distracție și timp liber, deci către colecția impresionantă de jocuri pe care o putem descoperi pe rafturile acestora. Pentru a pleca de acasă cu lecțiile învățate, noi vă propunem 5 jocuri pe care trebuie să le testați cu prima ocazie la The Guild Hall. În plus, având în vedere că suntem aproape în sesiune, o pauză de la învățat petrecută alături de prieteni și câteva jocuri este rețeta ideală pentru relaxare și deconectare de la stres.

1. Cash & Guns – party game
Acest joc te plasează într-un depozit abandonat unde vei fi membru într-o bandă de gangsteri. Până aici scenariul îți este cunoscut din filme. Obiectivul jocului este, bineînțeles, să ai cei mai mulți bani cât timp încă ești în viață. Acesta va fi și criteriul care te va desemna (sau nu) câștigător. Pentru ca acest joc să poată lua viață este nevoie de cel puțin 4 jucători, dar nu mai mult de 8, fiind destinat tuturor categoriilor de vârstă. Regulamentul poate fi studiat în detaliu aici.

2. Unlock – Mystery & escape adventures
Îți place să cercetezi lucruri (se pune și activitatea de stalking în social media) și să pui cap la cap tot felul de informații? Jocurile de puzzle și cele de escape room sunt printre preferatele tale? Ei bine, s-ar putea să îți placă și acest joc de cărți în care va trebui să elucidezi mistere. Acest joc include trei scenarii în care te poți transpune pentru a rezolva cazurile: The Formula, Squeek & Sausage și The Island of Doctor Goorse. Activitatea de detectiv necesită un număr cuprins între 2 și 6 persoane, cu vârste de peste 10 ani. Mai multe informații puteți găsi aici.

3. Fireball Island
Adrenalina dusă la cote maxime. În acest fel s-ar caracteriza acest joc în care vei fi nevoit să evadezi de pe insulă. Alături de ceilalți jucători veți fi nevoiți să înfruntați furia lui Vul-Kar și să vă salvați atât viețile, cât și comorile găsite în drumul vostru către libertate. Acest joc clasic este potrivit pentru toată lumea, de la cei mici până la cei mari, iar conform regulilor se poate juca în grup restrâns de 4 persoane.

4. Dungeons & Dragons
Lista noastră este completată de un Role-Playing Game, la care începătorii sunt invitați să participe la aceste evenimente pentru a se familiariza cu regulile și cu tehnica de joc. Transpune-te într-un univers paralel în care te vei pierde printr-un labirint sau te vei afla tot timpul în căutare de comori. În funcție de joc îți vei schimba și tu identitatea și vei pătrunde în noi lumi și povești. Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te alături de prieteni la eveniment pentru a vedea cum funcționează această tehnică de joc.

5. Wargames
În cazul în care încă din copilărie te pasionau jocurile pline de aventură și în care mereu exista o luptă strânsă între jucători, o sesiune de wargames ți-ar putea aduce aminte de acele vremuri. Orașe, fortărețe, soldați, luptători, tancuri. Toate acestea pot fi descoperite într-o singură cutie. Câteva exemple de astfel de jocuri ar putea fi Age of Sigmar, Lord of the Rings, Aristeia! iar lista poate continua. Dacă ți-am stârnit interesul, poți consulta mai multe detalii aici ca mai apoi să dai o fugă la The Guild Hall să le testezi și tu.

Așadar, pentru a rupe din monotonia ieșirilor clasice în oraș, adună-ți prietenii și dați împreună în mintea copiilor, uitând astfel de griji și de stresul de zi cu zi.

Voi ați fost până acum la The Guild Hall?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!