Bifează recomandările FREE NOW x CLUJLIFE Experiences Map și câștigă premii la alegere

Home $ Articole $ Bifează recomandările FREE NOW x CLUJLIFE Experiences Map și câștigă premii la alegere

by | Feb 4, 2020 | Articole

Orașul este într-o continuă mișcare, tu ții pasul?

Știm că, uneori, cel mai complicat lucru este, pur și simplu, să fii. Să fii prezent. Să fii mulțumit. Să fii la timp. Noi vrem să te știm mereu unde și cum trebuie, așa că astăzi lansăm EXPERIENCES MAP, o inițiativă FREE NOW x CLUJLIFE ce funcționează ca o punte de legătură rapidă între clujeni sau turiști și cele mai cool locuri / experiențe locale. Practic, vorbim despre o listă de 8 recomandări demne de încercat… de mai multe ori.

Timpul ăsta, o clipă n-ar sta în loc! Să putem să dezbatem 3 ore cu prietenii unde ieșim în seara aceasta, să ne lase să facem o analiză SWOT când decidem la ce party dansăm, să nu se mai piardă printre degetele noastre ca și cum ar fi ceva mic și neimportant. Tocmai de aceea am creat această “hartă”. Am făcut comparații, am sumarizat totul în maxim 100 de caractere și am scris 8 paragrafe care te vor convinge să spui “da” sau “ba” unui local sau unei activități, care te vor intriga să descoperi o nouă locație sau poate să o revizitezi. Da, iar te scoatem din casă!

Pentru următoarele 12 luni, am pregătit 6 serii de recomandări, pentru ca tu să știi mereu care-i următoarea destinație. Mic dejun, prânz, cină, ceva relaxant de weekend, sau poate ceva care să te obosească complet pentru săptămâna ce vine, ieșiri în 2, 4 sau 6, pentru oricare dintre acestea avem o sugestie, iar tu vei vedea pe “hartă” un nume care te va face să exclami – “Aha, aici mergem!”

Și pentru că oricum faci cum faci și ajungi să le treci pragul, fie pentru că ești de-a casei, fie pentru că te-am făcut noi curios nevoie mare, te provocăm să te înscrii în concurs. Nu de alta, dar avem premii de dat!

Altfel spus, fii primul care se lasă pe mâna recomandărilor noastre, postează pe profilul tău de Instagram sau Facebook dovada vizitei tale în minim 6 locuri din lista “Experiences Map”, cu tag @clujlife si @freenow.ro, și câștigi automat un voucher FREE NOW în valoare de 50 RON și un premiu special oferit de unul dintre locurile recomandate, la alegere.

Premiul FREE NOW X CLUJLIFE EXPERIENCES MAP oferit de către:
Let’s Coffee constă într-un abonament de 10 cafele, pe care le puteți savura în orice moment al zilei.
Visuin constă într-un whiskey/rum/gin experience pentru 2 persoane.
DOT constă într-un brunch pentru două persoane (food + drinks).
cut&crust constă într-o cină pentru două persoane (pizza + drinks).
Tortelli constă într-o cină pentru două persoane (pasta + wine).
Natuu constă într-un voucher de 100 RON pe care îl puteți folosi în restaurant.
Salute Per Aqua constă într-un abonament Total Escape Full 1 lună (400RON).
Alandala constă în 5 invitații la oricare party alandala în anul 2020.

Începând de miercuri (5 feb), Experiences Map va fi disponibilă și offline la fiecare dintre locurile recomandate, numa bună de pusă în buzunar și luat la rând fiecare recomandare. Te provocăm să o cauți și să o recomanzi prietenilor!

Te punem serios pe drumuri, dar îți dăm un pont: ai toate motivele să ieși din casă atunci când distanța nu mai contează. Știm că timp pentru vizitat toate propunerile noastre îți mai faci, dar nu și pentru așteptat taxi. Nici noi, deci înțelegem. Din acest motiv îi avem pe cei de la FREE NOW aproape în acest demers.

FREE NOW este cea mai nouă aplicație de taxi și ridesharing din România, fiind parte din platforma europeană de mobilitate a Daimler și BMW. Chiar dacă a poposit la Cluj destul de recent, în 30 ianuarie, noi am mai colaborat cu ei prin intermediul Clever, care face parte din același grup. Vă garantăm că nu s-a schimbat nimic, nici în ceea ce privește interacțiunea cu echipa de oameni care ne sunt alături în acest proiect, nici în ceea ce privește aplicația. Singurul lucru care nu poate trece neobservat e schimbarea de culori, în rest avem același user experience cu care ne-am obișnuit. Și ca să stați complet liniștiți, menționăm faptul că FREE NOW oferă opțiuni de plată cash sau card în aplicație și nu percepe tarif dinamic, în nicio circumstanță.

PS: Plimbă-te cu FREE NOW și vizitează recomandările noastre, ca să poți și tu să duci vorba mai departe #petestate. Descarcă aplicația din App Store sau Google Play și folosește codul “CLUJLIFE” pentru prima cursă gratuită, în valoare de 20 lei, la plata cu cardul.

Vezi regulamentul complet aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!