Târgul de Cariere lansează un nou sezon de evenimente dedicate celor preocupați de sfera profesională

Home $ Știri Cluj $ Târgul de Cariere lansează un nou sezon de evenimente dedicate celor preocupați de sfera profesională

by | Feb 3, 2020 | Știri Cluj

De la recrutare și employer branding, la conferințe, workshop-uri și chiar campionate de esports, toate vor avea loc la Târgul de Cariere, în sezonul de primăvară 2020

3 februarie 2020, Cluj Napoca –  În perioada martie-mai 2020, Târgul de Cariere, cel mai mare organizator de evenimente de recrutare din România, anunță desfășurarea a 6 evenimente dedicate tuturor celor preocupați de domeniul profesional. Peste 300 de companii din domenii diverse vin să recruteze la evenimentele ce vor avea loc în următoarele date:

Calendar Evenimente:
Brașov – 6-7 martie
Sibiu – 9 – 10  martie
Cluj –  17-18 martie
Iași – 20-21 martie
Mureș – 26 martie
Oradea – 9 mai

Indiferent de nivelul de pregătire sau domeniul de activitate al participanților, evenimentele marca Târgul de Cariere oferă o experiență completă. În funcție de orașul de desfășurare, pe lângă partea dedicată celor ce își caută un loc de muncă, Târgul de Cariere organizează conferințe, workshop-uri și alte activități menite să faciliteze interacțiunea dintre companii, potențiali candidați și alți participanți la evenimente.

La fiecare eveniment organizat de Târgul de Cariere participă între 1200 și 6000 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, în special tineri cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 ani, sezonul de toamnă 2019 oferind mii de locuri de muncă celor peste 20.000 participanți în 6 orașe din România. De la ingineri, contabili, designeri sau project manageri și până la lucrători comerciali, mecanici sau stewardese, companiile au recrutat atât oameni cu experiență și studii de specialitate, cât și personal necalificat sau tineri fără experiență. În plus, în cinci dintre locațiile unde au avut loc evenimente de recrutare, Târgul de Cariere a implementat și conceptul Digital Crusade, cea mai vastă rețea de evenimente de esports din România. Acest concept va fi extins și în sezonul de primăvară 2020.

În plus, la Cluj Napoca va avea loc o nouă ediție a conferințelor  I ❤ Job, desfășurată în paralel cu partea de recrutare din acest oraș. Astfel, pe parcursul a două zile de eveniment, vor avea loc sesiuni de training și discursuri ale unor speakeri motivaționali, cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților, precum și pentru motivarea acestora. Printre speakerii care vor urca pe scena conferinței I ❤ Job Academy se numără  și Irina Rimes, cântăreață și cel mai tânăr jurat la Vocea României.

Accesul la evenimentele organizate de Târgul de Cariere se face pe baza aplicației eJobs, procesul de recrutare fiind astfel unul mult mai rapid și mai eficient. Cei interesați de găsirea locului de muncă potrivit pot aplica cu CV-ul digitalizat, prin intermediul aplicației gratuite, iar companiile prezente pot scana CV-urile electronice, printate sub forma unui QR code, cu ajutorul unei alte aplicații numite CV2GO.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară. Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună companii și participanți, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 300 companii și peste 20.000 candidați cu potențial.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!