Unde să-ți scoți iubita de Valentine’s Day

Home $ Articole $ Unde să-ți scoți iubita de Valentine’s Day

Mai sunt doar câteva zile până la Valentine’s Day și probabil că mulți dintre voi încă nu știți ce surpriză să faceți partenerelor. Acest proces continuu de căutare ne dă mereu bătăi de cap. Ce-ar fi ca anul acesta să renunțați la clasicul cadou de ciocolată-și-flori și să ieșiți în niște locații mai inedite? Pentru a vă ușura puțin munca, venim în ajutorul vostru cu o listă de evenimente special create pentru 14 februarie.

Altfel zis, ia-o de mână și du-o la…

Marco Polo
O ieșire la restaurant este mereu o idee bună. O idee de genul este cu atât mai bună dacă include și muzică live. Artistul Romulus Cipariu va completa cina pe care v-o pregătesc cei de la Marco Polo pe 14 februarie, de la ora 18. Puteți să vă personalizați meniurile cu 3 feluri și să savurați un pahar din celebrele vinuri Catleya, într-o atmosferă liniștită. Ca un bonus, cei de la Domeniul Catleya vă oferă și un cadou pe baza unei tombole, la finalul cinei. Restaurantul se află în incinta hotelului DoubleTree by Hilton, pe strada Sindicatelor 9-13.

Samsara Foodhouse
Cei de la Samsara au pregătit anul acesta pentru voi evenimentul Taste Journey. Echipa vă așteaptă să luați cina alături de persoana dragă, într-o atmosferă intimă și romantică cu lumânări și muzică pariziană. Sunt puse la dispoziție două tipuri de meniu: vegan și vegetarian, pe care le puteți savura alături de un pahar de vin spumant primit din partea casei. Această întâlnire poate fi potrivită pentru cei dintre voi care apreciază atmosferele liniștite și lucrurile rafinate. Dacă v-am convins, Samsara Foodhouse vă așteaptă pe strada Cardinal Iuliu Hossu 3, începând cu ora 18.

Cut & Crust
Pentru voi, cei mai dezinvolți din fire, ar putea fi mai potrivită o ieșire la…pizza? Dar de un pizza combo ce ziceți? Cut & Crust vă așteaptă de Valentine’s Day să încercați The New Pizza Experience, unde puteți combina 5 sortimente gustoase de pizza: Salamino, Capricciosa, Prosciutto e Funghi, Margherita sau Verdure, la doar 69 RON. Sună bine, nu-i așa? Un singur lucru vă mai spunem: strada Donath 65.

Laser Hunt
Dacă chiar și întâlnirea la pizza nu este destul de out-of-the-box pentru voi, ce spuneți de o întâlnire la Laser Hunt? Sunteți așteptați cu sau fără partener la Ziua Îndrăgostiților de Laser Tag, să petreceți o noapte ca niciuna de până acum. Oferta include Laser Tag nelimitat, experiențe în VR și chiar o premieră în materie de jocuri. V-am convins deja? Locația se află în Piața 1 Mai 1-2 și puteți merge începând cu ora 20.

Teatru
O altă idee bună este o piesă de teatru. Marcel Iureș îl joacă pe Moș Nichifor de Valentine’s Day la Cinema Florin Piersic. Puteți petrece această zi în compania renumitului actor cu o carieră de 45 de ani în teatru și film, cunoscut pentru rolurile sale importante, atât în România, cât și la Hollywood. Moș Nichifor este un spectacol despre întâlnirea dintre două generații. E confruntarea între două feluri diametral opuse de a vedea lumea: una conservatoare, ironic-tradiționalistă și una modernă, agresivă în fragilitatea ei. Ce ar putea fi mai frumos de Ziua Îndrăgostiților decât un eveniment cultural, alături de persoana dragă? Cinematograf-ul se află în Piața Mihai Viteazu 11, iar piesa începe la ora 19.

Filarmonică
Ultima noastră recomandare este un concert organizat de Corul şi Orchestra Filarmonicii de Stat Transilvania. Love for Jazz îl va avea ca dirijor pe Traian Ichim și pe Elena Mîndru ca voce, împreună cu 3 instrumentiști talentați. Câteva dintre creațiile pe care le vor interpreta sunt Evening in Romania, Symmetry, The Funky Goat și 100 Romania (aranjament). Concertul va avea loc de la ora 19, la Auditorium Maximum, care se află pe strada Emmanuel de Martonne 1.

Anul acesta fiți inventivi și spontani de Valentine’s Day. Arătați-i partenerului că țineți la el printr-o experiență, căci, dacă ne gândim mai bine, pe acestea ni le amintim peste ani.

Voi ce faceți anul acesta de Valentine’s Day?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!