Noul site de la Samsara Foodhouse: cu un pas mai aproape de tine

Home $ Articole $ Noul site de la Samsara Foodhouse: cu un pas mai aproape de tine

by | Feb 11, 2020 | Articole

Cum toate începuturile de an vin cu schimbări în ceea ce privește toate planurile, nici echipa de la Samsara nu s-a lăsat intimidată de acest lucru și au conceput o nouă identitate vizuală pentru site. Ghidați de Albert Einstein care zicea că nu poți obține rezultate diferite făcând aceleași lucruri zi de zi, aceștia și-au pus în minte aceste vorbe și au pornit în drumul către schimbare.

Principalul scop pentru care s-a produs această modificare este dorința de a a veni mai aproape de client, printr-o interfață mai prietenoasă a site-ului despre care vă puteți convinge aici. Echipa de la Samsara nu s-a oprit aici, la regândirea design-ului, ci au luat în calcul și posibilitatea produselor de a ajunge mai repede la noi.
Astfel, meniul este actualizat în timp real, deci vei ști de la bun început ce preparate sunt (sau nu) disponibile. Cu doar câteva click-uri te vei bucura de o masă delicioasă pregătită de cei mai pricepuți bucătari și nu va mai conta că lipsește carnea din farfurie.

Trăind în era mobilă, în care telefonul pare fi o anexă a corpului nostru, site-ul nu putea fi decât mobile friendly. Acest lucru ne permite să comandăm simplu și eficient de pe orice dispozitiv mobil fără a pierde timpul până să ne aflăm în fața unui monitor. Meniul este copleșitor, plin de preparate care toate îți fac cu ochiul și pe care ai vrea să le testezi. Chiar dacă procesul comenzii este simplu, până te gândești tu ce ți-ai dori să comanzi, te poți inspira din articolele de pe blog la care vei ajunge direct de pe site. În acest mod nu vei pierde informații și îți vei găsi preparatul ideal pe care să îl comanzi.

Timpul este cea mai prețioasă resursă de care dispunem. Timpul se măsoară în clipe de neuitat alături de prieteni sau în momentele stresante de pe parcursul zilei. Timpul pare că trece cel mai greu atunci când așteptăm ceva, dar cei de la Samsara Foodhouse au spart barierele temporale și spațiale și îți livrează comanda în câteva minute, pentru ca tu să te bucuri de o masă nemaipomenită. Un singur pas te mai desparte de plasarea comenzii. Intri pe site, vezi ce îți face cel mai tare cu ochiul, trimiți comanda și în câteva momente papilele tale gustative vor fi inundate de gusturi rafinate și alese.

În plus, beneficiezi și de o reducere de 10% la plasarea comenzii folosind codul “CLUJLIFE10”.

Tu ai comandat deja de pe noul site de la Samsara?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!