5 motive să nu ratezi LEAP, cel mai nou eveniment dedicat specialiștilor în domeniul resurselor umane

Home $ Articole $ 5 motive să nu ratezi LEAP, cel mai nou eveniment dedicat specialiștilor în domeniul resurselor umane

by | Feb 13, 2020 | Articole

Pe 27 februarie are loc unul dintre cele mai importante evenimente pentru aceia dintre voi care activează în domeniul HR & People Management. Da, ai auzit bine. LEAP (Learn. Explore. Apply. Play.), eveniment organizat de eJobs x Târgul de Cariere, va aduce la un loc ~1000 de manageri, experți în domeniul HR, antreprenori, împreună cu echipele lor, în București la Face Convention Center.

Vestea și mai bună este că am întocmit pentru tine o listă cu 5 motive pentru care ar trebui să îți iei imediat bilet.

1. Ai ocazia să îl asculți pe Guy Winch
Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să te alături evenimentului este speakerul Guy Winch. Psiholog și autor de renume internațional și cunoscut pentru clipurile sale TED Talks de succes, acesta vine pentru prima dată în România. Guy va avea un discurs despre empatie și diverse moduri prin care putem îmbunătăți sănătatea emoțională și productivitatea la job. Sănătatea noastră emoțională la locul de muncă ne afectează creativitatea, productivitatea, funcționarea, angajamentul și starea noastră de bine. Este momentul să învățăm să tratăm acest stres deloc benefic. Acest discurs îți poate dezvălui lucruri la care nu te-ai fi gândit înainte și te poate învăța instrumente utile de gestionare a diverselor situații între membrii unei echipe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEARN. EXPLORE. APPLY. PLAY. (@leap.ro) on

2. Poți dezbate diverse subiecte alături de speakeri
La LEAP vei avea ocazia să întâlnești personal speakerii și să stai de vorbă cu ei într-o atmosferă relaxată. Lucy Adams este fondator la Disruptive HR și fost director de resurse umane la BBC, iar acum vine la București pentru a vorbi despre reinterpretarea domeniului HR. Fredrik Härén, autor și expert în domeniul creativ, va ține un discurs legat de, bineînțeles, creativitatea la locul de muncă și cum poate fi exploatată pentru a avea succes. Federica Leotta este country manager la Universum Italy, iar la LEAP își propune să vorbească despre cum organizațiile românești pot deveni mai umane și, mai precis, companii ale viitorului. Brigette Hyacinth, autor și expert în leadership, vrea prin discursul ei să pună înapoi umanul în resursele umane, prin crearea unor strategii de personal. Milos Rakic este talent acquisition lead la Microsoft pentru Europa Centrală și Estică, iar pe 27 februarie va vorbi despre transformarea culturală a Microsoft-ului. În curând urmează a fi anunțat și un al 7-lea speaker pe pagina evenimentului și pe site.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEARN. EXPLORE. APPLY. PLAY. (@leap.ro) on

3. Faci networking și câștigi experiență
Acest eveniment este ocazia perfectă pentru a-ți face niște relații profesionale noi. Se anunță ~1000 de participanți, așa că sunt mari șanse să întâlnești persoane cu interese comune și cu care poți schimba idei. Cu experiența în domeniul ăsta cum stai? La LEAP poți învăța multe lucruri noi și poți câștiga experiență în HR & People Management. Ți-ai dorit vreodată să fii propriul tău șef și să coordonezi o echipă de succes?

4. Afli care sunt cei mai admirați angajatori din România
La LEAP, Federica Leotta va prezenta cei mai admirați angajatori din România (Romania’s Most Admired Employers), o ceremonie de premiere recunoscută la nivel internațional și creată de Universum Global, experții de vârf în employer branding. Evenimentul va avea loc la LEAP pentru prima dată în România și va premia companiile pe baza rezultatelor unui sondaj complex care a fost completat de 20.000 de profesioniști și studenți din țară. Ce ar putea fi mai bine decât o premieră?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEARN. EXPLORE. APPLY. PLAY. (@leap.ro) on

5. Explorezi prototipurile, serviciile și produsele unor 5 companii
Cele mai bune experiențe de învățare în afaceri sunt definite de libertatea de a explora și de a jongla cu noi soluții și servicii. LEAP aduce prin acest eveniment o noutate: o expoziție inovativă pentru angajatori. Cinci companii de încredere vor prezenta prototipurile, serviciile sau produsele lor îndrăznețe, concepute special pentru a ajuta angajatorii să își formeze echipa viselor lor, prin revoluționarea leadership-ului și a muncii în echipă. Iar cu asta încheiem lista de motive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LEARN. EXPLORE. APPLY. PLAY. (@leap.ro) on

Te-am convins deja? Ca un bonus de Valentine’s Day, ne-am gândit că te-ar interesa să asculți discursul lui Guy Winch de la TED pe tema inteligenței emoționale și a eșecurilor în dragoste. Thank us later.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!