Sports Festival: experimentează un festival altfel

by | Feb 18, 2020 | Articole

Deja nu mai este un secret faptul că sportul iubește Clujul și invers, iar acest legământ nu poate fi sărbătorit decât printr-un festival: Sports Festival. Ajuns deja la a 3-a ediție, între 11 și 14 iunie mijlocul orașului va deveni main stage-ul pentru peste 30 de sporturi. Concertele nu vor lipsi nici ele, însă, de această dată, în lumina reflectoarelor vor fi puse competițiile sportive și jucătorii care iau parte la acestea.

Astfel, ascultând și sfaturile specialiștilor legate de cele 30 de minute de mișcare în fiecare zi, luna iunie ne va prinde îmbrăcați în echipamentul de fitness și cu sticla de apă la purtător. Și ar fi bine să îți anunți și prietenii pentru că la Sports Festival e ok să vii cu o echipă numeroasă, distracția fiind în acest mod garantată.

Că tot veni vorba de echipament, se pare că la Sports Festival vei scăpa de stresul provocat de planificarea outfit-urilor pentru zilele de festival. Fapt ce îl face diferit și nu îl transforma într-un concurs de modă care să te pună în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, vei străluci. Vei radia de fericire grație endorfinelor care îți vor inunda corpul după ce ai alergat. Iar faptul că te uiți în jur și vezi persoane care poartă același tricou ca tine te va ambiționa și mai mult să dai ce e mai bun din tine.

În cadrul acestui festival nu îți mai permiți să întârzii la fel cum ai făcut la primele tale date-uri. Având posibilitatea să testezi toate sporturile puse la dispoziție (de exemplu fotbal, tenis, baschet, beach volley, patinaj pe role, caiac, scrimă, înot, arte marțiale etc.) și cum în mod cert vei merge să îți testezi limitele cu gașca de prieteni… scopul tău va fi să ajungi pe primul loc. În orice caz, la Race Your Champ, crosul marca Sports Festival, mai mult ca sigur îți vei dori să ajungi primul având în vedere că vei alerga pentru o cauză: UNICEF România, MagiCAMP, Telemedicină în Epilepsie sau renovarea etajului 7 din Institutul Clinic Fundeni.

Acest punct se află în strânsă legătură cu cel anterior. Pentru a ajunge pe primul loc este indicat să nu pierzi timpul în mod inutil, dar asta nu înseamnă că trebuie să stai stresat și să uiți să te distrezi. Dar pentru a avea ocazia să testezi toate sporturile din cadrul festivalului, să participi la meciuri și demonstrații sportive și la Sports Talks va trebui să îți gestionezi bine timpul. Iar dacă vrei să îți faci o idee cu privire la cât de mult timp ți-ar lua să testezi abilitățile tale sportive, cu un timp mediu alocat de aproximativ 15 minute / sport, poți face un circuit maraton prin toate sporturile deschise spre inițiere în 7 ore.

O surpriză de la ediția din acest an este meciul Team Romania vs. World Stars care va avea loc în 13 iunie care este și meciul de retragere al lui Adrian Mutu. Alături de acesta, Francesco Totti, Andrea Pirlo și Mirel Rădoi vor oferi un spectacol de neuitat mai ales pasionaților de fotbal. Cap de afiș la main stage, acest meci scoate în evidență faptul că la Sports Festival trupele se vor metamorfoza în echipe care vor întreține atmosfera precum artiștii de la Untold și nu numai. Astfel, pe Cluj Arena vei avea ocazia să vezi această trupă care anunță un adevărat spectacol.

În același mod cum vei recunoaște sportivii din meciul amical de fotbal amintit anterior, la fel vei da și de prietenii tăi. Uită de dat telefoane și mesaje, pentru că prietenii tăi sunt mai ușor de descoperit decât pare. Poți să îi vezi de departe și să-i recunoști după numărul de pe tricou. Fie că alearga sau s-au antrenat într-un meci, va fi ușor să îi vezi și să le faci galerie.

Chiar dacă viața nu te-a înzestrat cu un fizic înalt, poți deveni expert la sărit. Te-ai antrenat poate, fără să îți dai seama, când ai sărit ca sa ajungi la raftul de sus din magazin, când ai sărit ca să iei un măr din copac sau când ai sărit pe piesa preferată. La Sports Festival vei avea ocazia să-ți arăți talentul și să dai tot ce e mai bun din tine pentru a ajunge cât mai sus, de această dată la coșul de baschet. Sau, dacă iubești dansul, la main stage.

Dacă și pe tine te enervează persoanele care au mișcări haotice la festivaluri și ba te calcă pe picioare, ba te trezești cu un cot în cap, să știi că la Sports Festival nimeni nu va mai face așa. În sport, orice mișcare greșită te poate costa secunde și te poate duce mai aproape de primul loc… din coadă. Și la fel de important este să nu te accidentezi și mai ales să nu îi accidentezi pe cei din jur. Oricât de mult ne-am dori să ajungem pe podium și oricât de mult ne-ar năvăli adrenalina, trebuie să avem grijă la ce mișcări facem. În fond, scopul nostru principal este să ne distrăm, nu?

Și cum toți românii stau cu ochii lipiți de ecrane atunci când joacă Simona Halep, acum au ocazia să o susțină acasă, live, la BT Arena în data de 12 iunie. Meciul demonstrativ care poartă numele Simona & Friends promite un spectacol care va uimi atât sportivii, cât și publicul, la fel cum s-a întâmplat și la ediția precedentă.

În cazul în care îți făceai griji că sportul nu este pentru tine, că nu ai haine de festival, că te știi prea punctual și s-ar putea să aștepți pe lângă festival, că nu îți vei găsi prietenii sau că nu ai mișcări de dans pregătite, la Sports Festival vei avea ocazia să experimentezi altceva. Te vei putea bucura de nenumărate meciuri și demonstrații sportive, vei primi sfaturi de la vedetele sportului și vei putea să testezi acel sport la care părinții au refuzat să te ducă atunci când erai mic (niciodată nu este prea târziu).

Ce zici, intrăm în competiție în luna iunie la Sports Festival?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This