De ce vreau să particip anul acesta la Conferința The Woman

Home $ Articole $ De ce vreau să particip anul acesta la Conferința The Woman

by | Feb 20, 2020 | Articole, Recomandări

Lumea business-ului nu este destinată exclusiv bărbaților; femei din întreaga lume au reușit să-și întemeieze afaceri de succes și au devenit modele demne de urmat. Începând cu anul 2012, cei de la The Woman au pus bazele unei conferințe dedicate acestor femei, aducând laolaltă manageri, antreprenori, freelanceri, artiști și sportivi.

Anul acesta mi-am propus sa particip la acest eveniment și, dat fiind faptul că e prima oară, am zis să mă documentez bine. Iată ce am aflat până acum: conferința se va desfășura în perioada 18-19 martie, la Wonderland Cluj Resort și va avea tematica “Wear the white hat”. Organizatorii propun două zile pline de activități și speech-uri, iar eu mă aștept să întâlnesc o comunitate creativă, veselă și deschisă spre schimbare. Iată mai jos câteva motive pentru care consider că merită din plin să particip:

Workshop-uri speciale

Prima zi a conferinței este dedicată unor workshop-uri axate pe 3 domenii mari de activitate: primul este cel de Business și educație financiară, dedicat antreprenorilor mici și mijlocii, managerilor și administratorilor de companii, cel de-al doilea este cel de Brand Communication & PR, destinat celor care lucrează în comunicare, marketing & PR, iar cel de-al treilea este de Leadership. Mă atrage mult acest concept, în care nu doar asculți povești de succes, ci intri puțin și “în culise”, afli care sunt cele mai bune strategii pentru atingerea țelurilor în domeniul tău de activitate.

Povești de succes ale speakerilor invitați

Cea de-a doua zi a conferinței aduce împreună pe scenă speakeri precum: Dana Războiu (jurnalist și fondator Nație prin Educație), Lorena Buhnici (antreprenor și fondator Cavaleria.ro), sau Cristiana Oprea (pilot de raliuri). În plus, vor fi și două paneluri speciale mamă-fiică, formate din Camelia și Ioana Șucu, și Eugenia și Diana Enciu. Ele vor vorbi despre provocările business-ului în familie, despre planuri de viitor și moștenirea lăsată generațiilor următoare. Dintotdeauna mi-au plăcut schimburile de idei, pentru că doar așa putem evolua armonios, iar speech-urile sunt menite să încurajeze și să inspire.

Oportunitate de networking

De-a lungul timpului, conferința The Woman a crescut în anvergură, ediția din 2019 aducând împreună peste 700 de femei (însă nici bărbații nu au lipsit din peisaj). Anul acesta se așteaptă cel puțin tot atâția oameni, aceasta fiind o excelentă oportunitate de networking. Evenimentul este ocazia perfectă de a întâlni persoane din diverse domenii de activitate, de a face schimb de idei, povești și sfaturi. În plus, între paneluri vor fi pauze în care pot vorbi direct cu speakerii! Tare, nu-i așa?

Inspirație pentru viitor

La workshop am fost, pe speakeri i-am ascultat, pe oameni i-am cunoscut… Acum, ce mai rămâne de făcut este să mă inspir! După 2 zile pline de sfaturi și povești faine ale unor femei de succes, cu siguranță voi rămâne cu câteva idei demne de pus în practică sau răspândit mai departe. Învățând de la cei mai buni, oricine poate să-și transforme visurile în realitate. Orice experiență nouă este o oportunitate de dezvoltare personală, iar aceasta conferință promite să aducă imboldul necesar pentru a merge mai departe.

Bilete la conferință găsești aici.

Ce zici, te-am convins să mergi la The Woman?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!