8 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 8 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Feb 24, 2020 | Articole, Recomandări

Ultima săptămână din februarie se anunță a fi încărcată de evenimente. Fiecare zi ne aduce activități diverse care alungă stresul cotidian și ne oferă un moment de respiro după ore încărcate la muncă sau la facultate. Noi ne-am îndeplinit deja task-urile, ne-am făcut temele, iar în această luni revenim cu bine-cunoscuta listă de propuneri legate de lucruri cool pe care le puteți încerca în Cluj-Napoca. Ce am pregătit? Nu știm de ce, însă avem o presimțire că tare mult o să vă placă recomandările din articol. Gata, momentul de teasing s-a încheiat, acum vă îndemnăm să treceți la citit.

Luni – Iubim românește

Da, da, Valentine’s Day e sărbătoarea specifică în care cuplurile se iubesc mai mult ca niciodată, dar să nu uităm că iubirea se sărbătorește autentic de Dragobete. În cazul în care Sfântul Valentin nu v-a găsit îmbrățișați, aveți ocazia să vă revanșați chiar astăzi. Samsara Foodhouse a pregătit celor îndrăgostiți un eveniment tandru, cu note armonioase de vioară și o cină savuroasă. Meniul va consta din preparate la alegere, vegane sau vegetariane și un vin spumant din partea casei. Intrarea la eveniment este gratuită, însă pentru cină va trebui să plătiți o sumă de 85 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon 0799 073 073.

Marți – Susținem artiștii locali

Răzvan Ghenciu, cunoscut sub numele de scenă Heion, ne cheamă în Atelier pentru a experimenta o călătorie în lumea muzicii disco, funk și soul. Artistului îi place să se joace cu ritmuri multiple și ne va surprinde cu cele mai noi piese lansate pe EP-ul Make Believe. Noi credem că acest eveniment nu e de ratat, căci, să fim serioși, e marți seara și mai e mult până la weekend, așa că avem nevoie de energie. Muzica lui Heion ne oferă vibe-uri pozitive și motive să dansăm. Să nu uităm de faptul că la finalul reprezentației publicul „urcă pe scenă” și poate cânta la instrumentele folosite anterior de către muzician. Mai avem o veste bună, intrarea este gratuită.


 

Miercuri – College Party is back in town

Nu vă mai ascundeți, știm deja că v-a fost dor de seriile de petreceri College Party. Împătimiți ai distracțiilor sau amatori ai vieții de noapte clujene, miercuri, de la ora 23:00, nu aveți motive să stați în case. Muzică bună, pași de dans, provocări faine, toate vă așteaptă la Euphoria Music Hall. Numai ce a început al doilea semestru la facultate, prin urmare haideți să petreceți în cinstea examenelor luate, deadline-urilor duse până la capăt și să eliberați tot stresul acumulat în sesiune. Intrarea este 15 lei toată noaptea, iar deținătorii aplicației Omnipass beneficiază de 5 lei reducere. Primele 50 de persoane care plătesc prețul întreg vor primi o bere din partea casei. Enjoy!

Joi – Înțelegem cum gândesc animalele

În mintea multora dintre noi are loc o reacție de pură fericire atunci când vedem pe stradă un câine sau o pisică. Posibil ca animalele să nu experimenteze aceleași sentimente și să nu fie prea încântați de entuziasmul nostru de a le mângâia. Această situație poate fi înțeleasă cel mai bine la Ziua Interacțiunii Om-Animal, ediția 19. Evenimentul este împărțit în două propuneri de activități. În primul rând, doritorii sunt așteptați la o serie de prelegeri care aduc în discuție psihologia animalului. Cea de a doua secțiune invită curioșii la Muzeul Zoologic și Vivariu, unde se vor desfășura vizite ghidate în muzeu, diverse ateliere, precum și reprezentații oferite de câini dresați. Mai multe detalii despre eveniment descoperiți aici.


 

Vineri – Cine se trezește de dimineață…

La CreativeMornings ajunge! Întâlnirea oamenilor creativi și matinali are loc în această vineri, așa că notați-vă evenimentul în agendă. Invitata din februarie este Heidi Hoka, pregătită să ne aducă propria ei viziunea asupra temei Invest. Heidi consideră că împlinirea de sine duce la o viață fericită și ne îndeamnă să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem pentru a reuși să ne bucurăm de fiecare moment la maximum. Cum putem investi în noi? Aflăm vineri dimineața, la ClujHub. Evenimentul este gratuit, însă nu uitați de înregistrarea obligatorie.

Vineri – Participăm la o degustare altfel

Fără doar și poate, vineri este ziua dedicată oamenilor cu minți deschise. V-ați închipuit cum ar fi să participați la o degustare Pop Cola? Nici noi, însă echipa îndrăzneață de la DOT ne provoacă să venim tocmai la un asemenea tip de eveniment. Ba mai mult, aduc și muzică bună, de pe viny-luri, plus mai multe sortimente ale îndrăgitei băuturi. Locurile sunt limitate, așa că vă sfătuim să vă organizați gașca repejor și să veniți din timp. Oare cum se combină Pop Cola cu sortimentele de toast de la DOT?

De vineri până duminică – Sărbătorim primăvara

Oficial, duminică spunem la revedere zilelor de iarnă și pășim timid în primăvară. Motiv de sărbătoare, nu-i așa? Suntem de aceeași părere, prin urmare vă recomandăm să participați tot weekendul la târgul Handmade Transilvania, organizat la Casino. Mărțișoare, obiecte vestimentare, jucării, produse cosmetice, dulcețuri, siropuri și multe alte cadouri vă așteaptă să le descoperiți și să le dăruiți persoanelor dragi. Domnilor, am o întrebare specială pentru voi. Sunteți pregătiți de luna martie?


 

Sâmbătă – Haideți la baschet

Încet, încet, am ajuns aproape de finalul săptămânii. Sâmbăta este prilejul ideal să stați în mijlocul patului, să leneviți cât e ziua de lungă și… mai bine găsiți o activitate interesantă, cum ar fi un meci de baschet. Echipa U-BT este pregătită să concureze în TOP6 împotriva Steaua București și are nevoie de cei mai energici suporteri. De voi, bineînțeles! Întrecerea sportivă va avea loc la BT Arena, iar biletele se pot cumpăra aici, la prețul de 10 lei.

Voi cum petreceți ultima săptămână a lunii februarie?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!