Prima ediție Muzicalis Festival | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Stiri

Prima ediție Muzicalis Festival

Între 7-8 martie are loc prima ediție a festivalului Muzicalis, la Casa de Cultură a Studenților. Pe scenă cântă artiști consacrați precum: Florin Chilian, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Emeric Imre & Jimi El Laco, Radu Pietreanu, Mircea Rusu, Magda Pușkaș & Rareș Suciu, Radu Gheorghe, Daniel Iancu, Dan Vana, Cătălin Condurache & Sandy Deac, Dinu Olărașu.

Muzicalis Festival este un eveniment plin de emoție și distracție destinat iubitorilor de folk și rock, care pune în lumina reflectoarelor muzica live de calitate. În fiecare ediție, unii din cei mai cunoscuți și mai apreciați artiști încântă publicul prin acorduri de chitară, balade și piese de suflet.

Vino împreună cu cei dragi la Muzicalis Festival, să vă distrați pe ritmuri de folk!

7 martie, ora 19:00:
Mircea Vintilă
Emeric Imre & Jimi El Laco
Magda Pușkaș & Rareș Suciu
Radu Pietreanu
Daniel Iancu
Dan Vana

8 martie, ora 19:00:
Florin Chilian
Mircea Baniciu
Mircea Rusu
Radu Gheorghe
Cătălin Condurache
Sandy Deac
Dinu Olărașu

Accesul în Casa de Cultură a Studenților se face începând cu ora 18:30, iar evenimentul începe la ora 19:00. Bilete se pot cumpăra de la Casa de Cultură a Studenților și online: entertix.ro si myticket.ro.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.