Restaurante din Cluj care livrează în perioada aceasta #staiacasă

Home $ Articole $ Restaurante din Cluj care livrează în perioada aceasta #staiacasă

by | Mar 17, 2020 | Articole

Poate că v-ați săturat deja să ne auziți spunându-vă să stați acasă, dar serios că mai bine vă înnebunim noi pe voi cu acest îndemn, decât să înnebuniți voi medicii din spitale cu creșterea cazurilor de infectare cu COVID-19. Better safe than sorry, peps, better safe than sorry. Partea bună, zicem noi, este aceea că venim și cu tot felul de propuneri home-based, ca să nu lăsați timpul să treacă pe lângă voi, propuneri pe care le găsiți aici. Consulați-le cu încredere.

Astăzi, însă, vrem să deschidem alt subiect important: mâncarea în timpul #coronavirus. Știm, v-ați aprovizionat bine cu tot ce v-ați imaginat că vă trebuie, dar ați descoperit cu indignare că work from home înseamnă chiar mai puțin timp pentru voi. Pentru că acum sună telefonul la orice oră, iar lucrurile se desfășoară poate într-un ritm mai lent, nefiind în apropierea imediată a colegilor. Așa că, a rămas destul de puțin timp și chef pentru gătit la finalul unor call-uri interminabile. Mai mult, vă lipsesc preparatele preferate și, cu siguranță, ieșirile în oraș. Puteți să le recreați și acasă, cât de cât. Majoritatea localurilor de Cluj încă au rămas deschise pentru livrări la domiciliu și pick-up și puteți apela cu încredere la aceștia, mai ales că este singurul fel în care îi putem sprijini momentan. Susțineți cum puteți economia în această perioadă pentru că mulți oameni riscă momentan să-și piardă job-urile din cauza situației actuale. Stați în casă în măsura în care aveți această opțiune, însă nu forțați absolut toate industriile să pună lacăt, pentru că trebuie să avem unde să ne întoarcem atunci când vom ieși din nou nestingheriți din ascunzători. Plătiți online – pentru a evita atingerea bancnotelor și alegeți livrare contactless. Restaurantele își fac partea și respectă măsurile de precauție și igienizare, faceți și voi ce ține de puterile voastre.

Altfel, haideți să vedem care sunt localurile clujene care au acum opțiune de delivery când înainte nici nu se gândeau la așa ceva și cine sunt cei care și-au limitat activitatea la livrat și/sau pick-up, pentru siguranța voastră.

După atâtea vizite la ei, uite că vin și ei la voi

Probabil nu ne-am fi așteptat să-i vedem pe piața de livrări, dar uite că au făcut pasul cel mare. Chiar dacă ne-am fi dorit ca circumstanțele să fie mai vesele, privim partea plină a paharului. Altfel spus, restaurant Manger va face delivery și va oferi opțiunea de pick-up în perioada aceasta. În acest sens, vor avea un meniu prestabilit, dar și 10% discount la vinuri, ca să aveți o experiență completă. Comenzile le puteți face online, telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0730282244. Și ZAMA a anunțat că, dată fiind situația epidemiologică în care ne aflăm, fac livrări la domiciliu pentru cei care ar mânca o zamă. Puteți comanda orice produs din meniul lor la numărul de telefon 0755 080 777. Transportul este gratuit, iar timpul de livrare de 30-60 minute, în funcție de comandă, ne înștiințează aceștia. Listei i se alătură și DOT, iar până în 31 martie aveți un cod de reducere de 10% pentru orice comandă de-a lor plasată pe EuCeMănânc, introducând codul: DOT10.

Blend. Brews and Bites a mutat activitatea din bucătărie pe livrări și ajung la voi prin FoodPanda, Glovo și Takeaway. Curând și prin EuCeMănânc. Încasează exclusiv online, lucrează cu personal redus, iar chef-ul lor a creat câteva produse noi, accesibile ca și preț, care sunt gătite pe loc și livrate în ambalaje de unică folosință. Livrează bere și Blend. Bottleshop and Taproom, fratele lor. Și cei de la Maimuța Plângătoare ne îndeamnă să rămânem în casă, că vin ei la noi. Puteți comanda atât meniul zilei, cât și preparate din meniul ”a la carte”, livrarea este gratuită, dar ne roagă să ținem minte că au posibilități de livrare limitate. Sunați la 0740318726 sau 0756157433 pentru comenzi. Începând de ieri se poate comanda la domiciliu și din meniul Klausen Burger în intervalul 10-23. Numărul de telefon pentru livrări este 0372 717 552. La fel și de la Polo Restaurant, doar că între orele 10-20, iar livrarea este gratuită. Sunați la 0264483030.

Spoiler alert: eggcetera declara ieri pe pagina lor de Facebook că pun la cale un plan pentru a rămâne aproape de noi în perioada următoare – ”poate delivery sau ridicare de la locație”. Așteptăm vești de la ei.

Închise, dar le puteți deschide voi ușa în continuare

Mai multe restaurante (cărora le aplaudăm curajul și altruismul), au decis ca pentru siguranța voastră să închidă ușile și să se limiteze la livrări la domiciliu și/sau pick-up din locația lor. Așadar, enumerăm Samsara, de la care puteți comanda rapid de pe Samsara Earth Food Delivery și aveți transport gratuit în intervalul 14-17, Bistro Sorriso – îi găsiți pe EuPeCeMănânc și Takeaway, iar dacă încă mergeți la birou, puteți comanda telefonic de la ei, cu ridicare, și aveți 15% discount la meniul a la carte, 1568 Bistro, CUIB, Little Hanoi, Shanghai, Cimbru nu mai primește de ieri oaspeți și s-au mutat toți în bucătărie la delivery. Folosiți codul CIMBRU15 pentru o reducere de 15lei pe FoodPanta la toate comenzile cu plată online de minim 30 lei până în data de 31 martie. În următoarea perioadă este posibil ca meniul lor să sufere modificări din motive de siguranță a sănătății sau de logistică, dar pe măsură ce vor implementa aceste modificări vor anunța.

Când intervine pofta de pizza, apelați cu încredere la cut and crust prin intermediul platformei likeat.ro sau prin aplicațiile Takeaway.com și EuCeMananc, unde beneficiați și de 30% reducere, Acrobatica, unde puteți să plasați comanda în aplicația lor sau pe site și rețineți că pentru comenzi cu ridicare au disponibilă doar locație de pe Avram Iancu, Don Pasquale – apelați 0770506833, Napoli Centrale – au reactivat livrările prin comandă direct la ei (0264450500), dar îi găsiți în continuare și pe FoodPanda, și Pizzeria D’Autore, care a păstrat în continuare opțiunile de delivery și take-away (0755052808) și, ca măsură de precauție suplimentară, nu mai taie pizza livrată.

N-au închis, dar vin cu drag la voi dacă vreți

Pe cei la Marty știți că-i găsiți online oricând. Acum și-au extins aria de livrare și ajung și în Florești. Când vă amintiți de paste, alegeți-le pe cele mai bune, adică cele de la Tortelli (ei livrează prin foodpanda și EuCeMănânc), iar pentru burgeri pe Very Burger – Old and Tasty sau MeatUp. Pentru poftă de sushi avem Tokyo Restaurant, cu 10% reducere la comenzile plasate online sau telefonic și ridicate personal, dacă aveți chef de o călătorie, nu puteți da greș cu India, deci noroc că Indigo ne este alături prin serviciul de delivery și pick-up, la fel ca și Gandhi, de altfel. Programul cinematecii TIFF este suspendat, dar cu preparatele de la Casa TIFF încă vă puteți răsfăța prin Glovo, FoodPanda sau Takeaway. Și dacă intervin căutările mintale după desert, aveți free delivery la cei de la Pancake House.

HealthyLicious a închis pentru moment activitatea de la The Office, rezumându-se la cea de pe strada Ferdinand. Anyway, continuă să livreze prin platformele disponibile. La fel se întâmplă și cu cei de la Hugo Restaurants, care mențin momentan deschisă doar locația din Centru în intervalul 8-17.

Au închis și nu știm când îi vom mai revedea pe ei și dish-urile lor

Desigur că, fiecare a ales varianta care a părut cea mai bună pentru ei, așa că avem și restaurante care au luat momentan o pauză. Printre acestea de numără: Baracca, VIA, Ciao New York, Visuin, Cabinet de Vin&Cocotte, Toulouse, ham & jam, Muura Steakhouse, Olivo și Bujole, Nuka Bistro, Deutschesh Haus, The Brothers, Roata, Beluga, Joben Bistro, Storia, Casa Boema, Fragment, Charlie, Euphoria, Kupaj, Zucca (ambele locații), Rhedey Cafe, Mint Bistro, 25th downtown flavours, People, Burger House, Livada, Old Friends Pub, The Place, Sisters Poke Bowl, La Piazzetta, Stradale, Nobori, L’Angolo.

Voi ce mâncați astăzi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!