Meniuri speciale de Paște cu livrare în Cluj

Home $ Articole $ Meniuri speciale de Paște cu livrare în Cluj

by | Apr 14, 2020 | Articole

Pandemie, carantină și… sărbători pascale. Nu par să se potrivească în niciun fel, mai ales că ne dorim să fim oameni responsabili și #stămacasă până când restricțiile impuse de autorități vor fi relaxate. Prin urmare, pe cei dragi îi vom pofti să ciocnească ouă alături de noi doar în mediul virtual, iar la slujbă vom participa din fața televizorului / monitorului. Din fericire, un singur aspect poate rămâne așa cum ne-am obișnuit până acum: masa plină ochi de frumuseți culinare. Într-un articol trecut v-am recomandat câțiva producători locali la care să apelați pentru a vă cumpăra cele necesare pentru Paște, iar astăzi revenim cu inspirație pentru cei care nu ar vrea să petreacă ore în șir în bucătărie, dar nici la bunătăți nu își doresc să renunțe prea ușor. Nicio grijă, căci noi ne-am documentat și există suficiente locuri de unde să comandați meniuri speciale pentru sărbătorile ce ne bat la ușă. Check’em out!

Brutăria Claudia
Bine, bine, am înțeles, Paștele acestea va fi diferit din motive mult prea bine cunoscute, însă nu îmi pot imagina o masă de sărbători lipsită de bunătățile dulci. Brutăria Claudia îmi face poftă numai citind denumirea produselor, căci deja îmi pot imagina pe masă acel cozonac pufos cu nucă. Mai mult, oferă și o variantă fără zahăr, pentru cei pasionați de #healthylife. În propunerile de sărbători găsiți, bineînțeles, tradiționala pască, precum și o varietate de gustări sărate sau dulci. Cel mai bine ar fi să aruncați singurei o privire peste meniul comenzilor, pentru a vă decide ce delicatese ați dori să încercați anul acesta. Important de reținut este faptul că ultima zi de comandă este miercuri, 15 aprilie, urmând să primiți toate produsele dorite până în data de 17 aprilie. P.S eu aș comanda și o pâinică făcută în cuptoarele brutăriei dacă aș fi în locul vostru.

Lemnul Verde
Rămânem tot la capitolul „dulciuri de sărbători” cu pachetele pregătite de Lemnul Verde. Cofetăria vă propune o selecție de prăjituri, precum și mai multe sortimente de gustări sărate sau aperitive. Pe mine m-au convins pe deplin cu ofertele la torturile aniversare, numai bune să satisfacă toate poftele de zahăr. Opțiunea cu mascarpone și fructe de pădure îmi tot face cu ochiul, așa că eu fug să dau comanda. Vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel, deoarece mâine este ultima zi de înregistrare a produselor pe care le doriți așezate pe masă. Livrarea se va face vineri și nu veți plăti nicio taxă de transport. Mai multe informații despre toate pachetele pascale și cum să plasați comenzile găsiți în postarea de aici.


 

Blend. Brews & Bites
Nici nu știu de ce ați vrea să pierdeți mult timp în bucătărie Paștele acesta, mai ales că Blend vă livrează tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o masă tradițională. Încep prin a spune drob în coastă de miel, continui cu friptură în pulpă de miel, pască tradițională cu brânză de vacă și stafide și închei cu nelipsitul cozonac cu nucă. Plăcerea de a vopsi ouă vă rămâne vouă, însă cred că e o activitate relaxantă pe care o puteți face în familie. Prețurile produselor descrise anterior variază în funcție de kg sau bucată, dar dacă comandați din toate cele patru, atunci veți primi o selecție de ceapă și ridichi proaspete din piață. De asemenea, la orice comandă se pot adăuga suplimentar sortimente de bere artizanală și vin. Vă sfătuiesc să vă decideți cât mai repede, căci meniul este disponibil până în ziua de 16 aprilie. Nu vă mai rețin atenția, ci vă las să citiți toate detaliile în postarea de aici.

La Casa
Pofticioși ai mâncărurilor de sărbători, fiți pregătiți să alegeți între platourile delicioase propuse de La Casa. Nici nu știu pe care aș putea să-l recomand, căci îmi face cu ochiul atât cel Tradițional, decorat cu drob, foitaj cu cârnați picanți, ruladă de mușchiuleț în crustă verde, coșulețe cu brânză de capră și marmeladă, cât și Platoul Gourmet by Chef Antohi ce conține mozzarella „fiori di latte” cu prosciutto și rucola, tartină cu piept de rață și inele de ceapă pane, slasse cu sweet chili și pui, plus multe alte bunătăți alese. Să nu mai vorbesc despre sortimentele de prăjituri oferite, ați aflat deja că am o slăbiciune pentru tot ceea ce înseamnă desert. Nu mă pot abține și vă spun că puteți alege între 5 platouri diferite de gustări dulci. Ah, da, să nu uităm de pască! Puteți arunca o privire pe site pentru a vedea întreaga ofertă. Ultima comandă poate fi plasată până în data de 16 aprilie, ora 12:00.

Moldovan
Cu specialități pe bază de carne suntem răsfățați de către Moldovan. Nu mai e niciun secret faptul că la carmangerie găsiți numai produse de calitate, astfel puteți fi sigur că drobul pe care îl oferă de sărbători este la fel de gustos ca cel pe care îl gătește bunica acasă. Costul preparatului este de 27 lei/kg, ofertă care mi se pare avantajoasă dacă vreți să comandați o cantitate suficientă pentru cei mari și cei mici ai familie. De asemenea, la Moldovan mai găsiți jambon cu os afumat la 31,90 lei/kg, dar și organe congelate de miel la 14,90 lei/kg, în cazul în care ați găsit voi o rețetă specială și vreți neapărat să o încercați cât timp vă aflați în carantină. Lista întreagă a produselor o găsiți aici, alături de numărul de telefon la care puteți suna pentru înregistrarea comenzilor.


 

Deutsches Haus
Cred că deja v-ați dat seama de faptul că urmează să vă fac recomandări care se ridică la nivelul așteptărilor celor mai mari gurmanzi, fiindcă Deutsches Haus nu face rabat de la calitate și cantitate. De Paști, ei vă răsfață cu delicii greu de trecut cu vederea. În primul rând, puteți alege un platou de aperitive, la 1500 gr (185 lei), care vă încântă cu bacon uscat, urechiușe picante, brezzel, șnițel de pui, specialitate crud uscată, chifteluțe, drob de miel, cârnăciori, telemea, salată de vinete, ouă umplute cu pate de casă, roșii, ridichi și ceapă verde. Deja mă simt sătulă numai din minunile acestui platou, însă urmează friptura de miel cu ierburi aromate servită cu cartofi copți (1500gr – 189 lei). Dacă carnea de miel nu se numără printre favoritele voastre, puteți alege friptura de iepure servită cu cartofi copți și morcovi, disponibilă la același gramaj și preț. Nu în ultimul rând, dacă nu percepeți sărbătorile fără sarmale, atunci puteți comanda astfel de preparate gătite la cuptor, asortate cu smântână și ciolan afumat. Pentru 25 de bucăți dolofane veți plăti 179 lei. Comenzile se înregistrează la numărul de telefon 0770 831 705 până joi, ora 20:00, urmând să fie livrate vineri.


 

Exclusiv Catering
Platouri delicioase, dulci sau sărate, au în oferte și cei de la Exclusiv Catering. Chiar dacă anul acesta nu aveți posibilitatea să primiți rude în vizită, acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți răsfăța cu produse ca la carte alături de membrii familiei. Spre exemplu, Platoul Pascal potrivit pentru 4-5 persoane cuprinde drob de miel, chifteluțe de pui cu mix de susan, ouă de prepeliță învelite în bacon, chec aperitiv și ruladă de brânză cu verdeață. Dacă nu vreți să vă faceți griji în ceea ce privește mâncarea de sărbători, Exclusiv Catering este locul ideal unde să vă faceți „cumpărăturile”, căci așa veți scăpa de orice bătaie de cap. Pe lângă platourile cu aperitive sărate, aceștia oferă și coșulețe cu ouă roșii, drob, friptură de miel, sărmăluțe, salată de boeuf sau de vinete, pască, cornulețe și multe sortimente de prăjituri de casă. Nu cred că au exclus niciun preparat specific Paștelui, așa că sigur îl găsiți pe site-ul lor, dacă nu l-am menționat eu mai sus.

Marty Delivery
Ce dacă nu putem merge noi în restaurantele Marty să ne bucurăm de mâncarea delicioasă? Bunătățile vin ele la ușa noastră! Platou Numa’ Bun De Paște este propunerea căreia nu îi puteți spune nu, din două motive. În primul rând, sunteți siguri că toți cei ai casei vor fi săturați, deoarece pachetul este potrivit pentru patru persoane. În al doilea rând, șnițelul de pui, șnițelul de porc, chifteluțele de curcan, chifteluțele de porc-vită, cârnații de casă ușor afumați și drobul de miel vor arăta minunat în farfuriile voastre și vor fi la fel de apetisante. Dacă vreți să vă găsiți puțin de lucru în bucătărie, atunci puteți opta și pentru pachetul de sărmăluțe tradiționale. Acestea vin semi-preparate și se gătesc la cuptor, timp de 10-12 minute. Comenzile sunt doar la un click distanță.

Un dulce de la Vlad Mureșan
Nu părăsim subiectul platourilor delicioase, ba chiar discutăm despre opțiuni dedicate pentru 6 persoane. Un dulce events propune două meniuri de gustări reci și două meniuri de fripturi. Pentru a vă face o idee despre ceea ce vă așteaptă, vă spun că aperitivele ne poartă printr-un mix de ouă umplute, frigăruie, drob de miel, sortimente de legume, ruladă de salam și mini crochete de pui. Diferențele dintre cele două platouri sunt destul de mici, rămâne la pretenția papilelor voastre să alegeți unul. Cât despre fripturi, acestea cuprind pulpă de berbecuț, șuncă fiartă și cartofi gratinați, sau costițe de vițel cu cartofi cu rozmarin. Indiferent de opțiunea pe care alegeți să o comandați, beneficiați de livrare gratuită. Nu am uitat nici de dulciuri, acestea fiind oferite de Un dulce de la Vlad Mureșan. Cozonacul dolofan și cutia sweet fingers vă așteaptă să le luați acasă, tot cu livrare gratuită, bineînțeles. Comenzile pot fi făcute până în data de 15 aprilie, așa că aruncați priviri rapide pe cele două pagini de Facebook.

Casa Boema
O masă bogată aduc și meniurile pascale de la Casa Boema. Acestea vin în două opțiuni, de două sau patru persoane, dar preparatele rămân aceleași indiferent de numărul pofticioșilor. Prin urmare, din pachet nu vor lipsi ouă vopsite, drob, pască tradițională, cozonac, ceapă verde, ridichi și un vin ISSA la alegere. Opțional, puteți include și o friptură din pulpă de berbecuț, pe care va trebui să o gătiți în cuptor timp de 30 de minute. Dacă doriți să faceți o faptă bună pentru persoanele situate în categorii vulnerabile, aflați că puteți dona toate bucatele menționate anterior spre cei care nu reușesca să se bucure de o masă îmbelșugată. Mai multe detalii legate de comenzi și donații găsiți pe site.

DOT
Nu vreau să discutăm despre cât de mult duc dorul toast-urilor minunate de la DOT, în schimb îmi îndrept atenția spre kitul pe care îl oferă de Paște, împodobit numai cu delicatese. Pulled miel la borcan în sos de mentă și cimbru, alături de pască fără aluat cu vanilie și mango sunt doar două exemple de bunătăți care se găsesc în pachet. Nu lipsesc nici ouăle roșii, nici salată de boeuf sau cea de vinete. Pentru a nu fi singura căreia i s-a făcut poftă când a citit denumirea, vă mai spun un preparat dulce: ciocolată de casă cu țuică și prune uscate. Concluzia? Not your ordinary Easter meal. Kitul costă 300 lei și poate fi comandat de aici.

Ce preparate nu vor lipsi din meniul vostru pascal?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!