Cum să-ți comanzi produse alimentare acasă, evitând riscul de a ieși afară

Home $ Articole $ Cum să-ți comanzi produse alimentare acasă, evitând riscul de a ieși afară

by | Apr 21, 2020 | Articole, Home Delivery

Sărbătorile au trecut, mâncarea e aproape pe terminate, așadar este din nou nevoie să faci cumpărături, fie ele mai mari sau mai mici. Din vreme ce cozile la magazine și hipermarketuri sunt foarte mari și așteptarea durează mult, cel mai sigur e să apelezi fie la platforme online, fie direct la mici producători sau business-uri de pe piața de delivery care s-au adaptat acestei perioade. Avantajele sunt multiple: faci cumpărăturile în siguranță, din confortul propriei locuințe, ai la dispoziție cât timp dorești pentru a alege produsele de care ai nevoie, și nu ești restricționat de nici un orar, deci poți comanda la ce oră dorești. Am pregătit mai jos câteva recomandări utile de unde îți poți comanda acasă produse alimentare, evitând riscul de a ieși din casă:

Piața Grande de la Grande Pizza
Cei de la Grande vin in ajutorul tău cu un serviciu de livrare de alimente la domiciliu, pentru ca tu să poți sta acasă fără grija cumpărăturilor sau a ieșirilor care nu sunt absolut necesare. În secțiunea Piața Grande vei putea găsi o mulțime de alimente de bază pentru bucătăria ta, precum: pâine și patiserie, lapte, ouă proaspete, carne și mezeluri, orez, făină, ulei, oțet, cafea, dulciuri și produse de post. Comanda se poate plăti online cu cardul, iar produsele îți vor fi livrate într-o oră, maxim două, chiar în pragul casei tale.

piata grande

Raftu’ cu bunătăți de la Marty
Marty Delivery este de asemenea la datorie în aceste momente dificile. Pe site-ul lor vei putea găsi atât ingrediente numa’ bune de gătit, un raft cu bunătăți speciale, produse vegetariene, cât și meniuri combo pentru una sau mai multe persoane. Comenzile plasate vor fi livrate doar în Cluj-Napoca, Florești, Baciu, Dezmir și Feleacu, transportul este gratuit, iar suma totală a comenzii trebuie să depășească 40 de lei.

Bottega Italiana
Dacă îți vine cheful să gătești mâncăruri cu specific italian, îți recomand cu încredere să încerci produsele celor de la Bottega Italiana, unde e foarte posibil să găsești inspirație (și ingrediente) pentru o masa delicioasă! Am aruncat și eu un ochi peste produse și iată câteva recomandări: brânză rasă deshidratată cu roșii, busuioc și piper, prosciutto crudo de Parma, cremă de măsline negre cu ardei iute, și ulei de măsline cu trufe negre. Dacă nu te-am dat pe spate, te invit cu drag să vizitezi site-ul lor.

Ferma Familiei Ionuț
Deoarece în această perioadă este recomandat să susții afacerile locale, poți comanda diverse produse lactate de la Ferma Familiei Ionuț. Aceștia sunt producători autohtoni cu o tradiție transmisă din generație în generație, care se ocupă cu prelucrarea laptelui proaspăt de vacă și de oaie. Livrările la domiciliu se fac în zonele: Gheorgheni, Borhanci, centru, Mărăști, Iris-Oașului și Zorilor. Pentru mai multe detalii poți vizita pagina oficială de Facebook.

Beez
Poți să-ți faci cumpărăturile și cu ajutorul aplicației Beez, iar livrarea este făcută în 24h. Important de menționat este că cei de la Beez au lansat o invitație la donație pentru toți cei care vor să dea o mână de ajutor în lupta împotriva COVID-19, prin strângerea de cashback-uri de la fiecare client dornic să doneze. Pentru mai multe detalii, poți merge pe pagina lor de Facebook.

Alte recomandări utile
Dacă nu ai găsit încă ce ai nevoie și vrei să apelezi la un supermarket, iată cum poți să comanzi online:
– de la Kaufland cu ajutorul Glovo
– de la Carrefour cu ajutorul Bringo
– de la Mega Image cu ajutorul Tazz (fosta platformă EuCeMananc)
– de la Cora de pe site-ul oficial
– de la Auchan de pe site-ul oficial

Sper că recomandările de mai sus ți-au fost de folos. Spor la cumpărături, și nu uita să ai grijă de tine și de cei dragi (de la distanță), cât timp #staiacasă

Cunoști și alte exemple cu livrare de produse alimentare? Dă-ne un mesaj și vom face update articolului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!