Doza de sănătate livrată acasă. Cutii cu legume, fructe și fresh-uri pe care le poți comanda la domiciliu

by | Apr 24, 2020 | Articole, Home Delivery

Dacă tu nu ai posibilitatea să mergi în piață, vine piața la tine! Agricultori locali și restaurante clujene îți vin în ajutor în perioada de izolare cu pachete speciale ce conțin fructe, legume și fresh-uri proaspete, livrate direct la tine acasă. În acest fel, îți faci mai puține griji legate de cumpărături și te bucuri de o cămară plină de sănătate. Aceste zile sunt prielnice experimentelor culinare, prin urmare trebuie să ai la îndemână ingrediente de cea mai bună calitate. De unde poți să le comanzi? Îți spunem noi, în recomandările de mai jos.

Deutsches Haus
La Deutsches Haus treceam pragul ori de câte ori ne era poftă de mâncare nemțească autentică și plecam tot timpul cu gândul să revenim cât mai curând. Din fericire, încă ne putem răsfăța cu delicatesele lor, fiindcă restaurantul livrează la domiciliu orice îți poftește inima din meniu. Tot din capitolul „aduse la ușa ta” fac parte și noile coșuri cu bunătăți. Acestea au incluse o gamă variată de legume proaspete, precum salată verde, roșii, ceapă, ridichi, usturoi. Fructele zemoase nu lipsesc nici el, astfel că te poți delecta cu mere, portocale sau struguri. Prețul unui coș este de 75 lei și poate fi comandat de aici. În „cămara” Deutsches Haus găsești produsele și separat, să știi la cine să apelezi dacă ai nevoie rapidă de un kg de morcovi, cartofi sau vinete.


 

Cartofi dulci
Producție locală? Bifat! Produse proaspete, culese din grădină? Bifat! Răsaduri sănătoase, netratate chimic? Bifat! Ce alte motive să-ți mai oferim pentru a te convinge să comanzi cu încredere legumele din culturile Cartofi Dulci? Nu te lăsa influențat de nume, căci ofertele pe care le au sunt mult mai diversificate decât ai putea crede la o primă impresie. Astfel, te poți bucura la tine acasă de legume de sezon, precum ridichi, ceapă, usturoi, leurdă, castraveți, varză, morcovi și câte și mai câte alte bunătăți. Comanda minimă este de 50 lei și se înregistrează pe Whatsapp la numărul de telefon: 0760 764 361. Pentru mai multe detalii, aruncă o privire pe pagina de Facebook a fermei.


 

Aromatic Farms
Nu încape loc de îndoială: mâncarea fără condimente nu este completă. Aromatic Farms vin în ajutorul tău cu sortimente de plante aromatice livrate la ghiveci, pentru a fi sigur că preparatele pe care le gătești au mereu gustul dorit. Busuioc, mentă, tarhon, cimbru, alături de alte condimente esențiale, așteaptă să-ți înfrumusețeze colțul verde din bucătărie și să-ți răsfețe papilele gustative. De asemenea, ai posibilitatea să comanzi și legume gata curățate, pregătite pentru când îți dorești o ciorbă rapidă. Să nu mai vorbesc de selecția de salate, numai bune să te revigoreze pe timp de izolare. Te las să descoperi toate ofertele pe site și să decizi ce nu vrei să-ți lipsească din cămară.


 

Pap
Cum ar fi să te trezești la ușa ta cu un coș de legume gustoase și crescute într-un mediu sănătos? Cu pachetele livrate de cei de la Pap, nici nu-ți mai veni să ieși din bucătărie. Altcumva pregătești un sote de legume dacă ai produse proaspete, de cea mia bună calitate. Nu o spunem noi, ci Adrian Pop și Vasile Pop, doi producători locali preocupați de culturile crescute atent, fără substanțe chimice. Am înșira prea multe rânduri dacă am scrie aici toate bunătățile pe care le livrează, așa că te lăsăm pe tine să le descoperi pe pagina de Facebook, alături de informațiile necesare pentru plasarea comenzii.


 

Mango People
Iubitor al fructelor exotice? E timpul să-ți umpli bucătăria și cămara cu parfum de mango, rodie, ananas sau fructul pasiunii, aduse chiar în fața ușii tale de către Mango People. Firma a luat naștere din dorința de a oferi publicului o selecție de fructe pe care nu le găsești cu ușurință în piață și care sunt net superioare puținelor oferte existente în supermarket. După cum îți dai seama și din denumire, vedeta afacerii este soiul de Mango Keit, cules tocmai de pe plantațiile din Grădinile Faraonilor din Delta Nilului. Îl puteți comanda direct de pe site, separat sau în combinație cu alte super-fructe.


 

Frescobar
Fresh pe presh, sau Frescobar îți livrează la domiciliu porția zilnică de energie provenită din fructe gustoase. Stai cuminte în casă și nu uita de #healthylifstyle, iar între ședințele online de la muncă savurează un smoothie cu… ce combinații vrei tu. Mixurile de sucuri de la Frescobar vin în cinci pachete, tu trebuie doar să decizi pe care l-ai prefera mai mult. Poate îți dorești kitul de 14 immmunity shots, ori pe cel în care se regăsesc și 3 fresh-uri. Nici opțiunile cu smoothie nu sunt de ignorat. Toate informațiile de care ai nevoie se găsesc în postarea de aici.


 

DOT
District of Toast s-a transformat în această perioadă în District of Homemade Goodies, deoarece preparatele pe care le livrează la domiciliu sunt menite să mulțumească cele mai sofisticate gusturi. Printre guacamole, humus și pate de rață, se strecoară și fresh-uri sau limonade, numai bune de savurat în tihna casei. Știm și noi, ți-ai dori mai mult să împarți sucurile răcoritoare cu un prieten afară, pe terasa DOT, dar nimeni nu te oprește să comanzi acasă o doză de vitamine și să faci video call cu o persoană dragă. Esența poveștilor rămâne aceeași. Cât despre bunătățile din meniul „delivery”, poți descoperi mai multe aici.


 

Tu de unde alegi să comanzi doza de sănătate?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This