Acceptă provocarea foto online, de acasă!

Home $ Articole $ Acceptă provocarea foto online, de acasă!

by | May 18, 2020 | Articole

E luni și ne-am trezit cu chef de aventură, de făcut lucruri, de provocări! Știm că restricțiile s-au relaxat, dar sperăm că oamenii nu, că sunt în continuare pe cât de mult posibil în case, iar afară precauți și atenți la siguranța lor, respectând regulile de distanțare socială. Cei mai mulți aveam feeling-ul acesta că viețile se vor schimba drastic în data de 15 mai, doar ca să observăm că lucrurile decurg mai mult sau mai puțin la fel. Maxim ne-am delectat cu o plimbare în parc sau poate ne-am aventurat în munți weekend-ul acesta, căci în rest… rămânem cu capul pe umeri și ne străduim să ieșim din situația aceasta puțin mai buni.

Unii și-au îndreptat atenția spre tot felul de cursuri online, investind în dezvoltarea lor prefesioaală sau personală, alții se concentrează pe starea fizică și sănătatea mintală, într-un fel sau altul cu toții facem ceva. Ca să ne fie mai bine. Ne-am gândit mult la voi, la comunitatea ClujLife, ce vă place să faceți, ce preocupări aveți, dar mai ales, ce ar ajuta în perioada aceasta, în diverse feluri, la starea voastră de bine. Am concluzionat că 1. cel mai bine ar fi să vi se distragă atenția cu o activitate productivă care să vă capteze interesul și să vă țină ocupați, 2. vă plac pozele, iar noi știm o echipă faină de oameni care pot împărtăși din know-how-ul lor. Așa că, astăzi vă povestim despre Online Photo Challenge, o provocare căreia i s-a alăturat și echipa KOMITI, în calitate de mentori și juriu.

Vă veți întâlni online, chiar dacă unii ați propune o vizită la marginea pădurii, între 20-22 mai 2020. 3 zile, 3 mentori (adică Vlad Cupșa, Marius Mariș și simpatica Anita Jambor), 3 provocări „fotografice” și 3 webinarii pe 3 teme la fel de fotografice-diferite, care să-ți deschidă perspective – tehnice, din teorie și prin practică. În fiecare zi din cele 3, la ora 12:00 (PM, nu noaptea) va fi lansată provocarea pe care va trebui să o rezolvi (+/- de acasă, pentru că vor să te știe în siguranță), iar voi veți avea 5 ore la dispoziție să-i veniți de hac și să o postați pe grupul dedicat în care veți fi adăugați odată ce vă înscrieți. La ora 19:00, se va intra live într-un webinar tematic, în care veți primi feedback direct pe fotografia realizată și veți afla una-alta despre tehnică, detalii și multe altele. Nu vor lipsi tips & tricks, stați fără grijă.

Selecția lunară / săptămânală de fotografii faine de pe Instagram, pe care vi le prezentăm în articolele cu titlul ”Cele mai frumoase poze din Cluj postate săptămâna trecută pe Instagram/ luna aceasta pe Instagram ”, ne-a arătat de-a lungul timpului că avem o comunitate serioasă de fotografi amatori pe această platformă. Știm că vă plac pozele frumoase, tuturor ne plac. Să le facem, să le admirăm, să le share-uim. Din acest motiv, în urma provocării celor de la Online Photo Challenge, vom alege top 3 poze din fiecare categorie / zi și pe vom posta la final pe contul nostru de instagram și într-un articol pe blog, ca să vadă toată lumea treaba bună pe care au făcut-o cursanții.

Participarea este gratuită, însă numărul de locuri e destul de limitat și nu prea e timp de stat pe gânduri. Mai exact, sunt doar 15. Dacă simțiți chemarea, înscrieți-vă rapid aici.

Sometimes, you just gotta shoot it! This is the moment. Ready to go?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!