Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Cluj 

Home $ Știri Cluj $ Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Cluj 

by | May 18, 2020 | Știri Cluj

În perioada 14-15 mai a avut loc Târgul de Cariere Digital Cluj, eveniment de recrutare și employer branding desfășurat exclusiv online. Acesta a fost organizat ca o premieră și soluție alternativă la evenimentele desfășurate offline până în prezent de către Târgul de Cariere. La eveniment au participat 10.536 de persoane și a fost înregistrat un număr de 1063 aplicări directe la joburi.

Digitalizarea evenimentului a permis vizitarea virtuală a standurilor companiilor angajatoare și interacțiunea directă cu cei 43 de reprezentanți aflați online, aplicări în timp real la posturile disponibile, precum și participarea la webinarii și prezentări live.

Evenimentul a fost difuzat pe platforma Târguldecariere.ro, în pagina evenimentului dedicat clujenilor, dar și pe canalele de social media, construind o experiență virtuală complexă, de la oportunități de recrutare online, până la prezentări interactive, webinarii și sesiune de training live, susținute de specialiști în diverse domenii de interes profesional.

Printre companiile care au recrutat la Târgul de Cariere Digital Cluj cele mai solicitate au fost: Vertiv, care a înregistrat peste 200 de aplicări directe la posturile disponibile, Arrk Research and Development, Netext, Marquardt Schaltsysteme și Work in Austria, care a ofertat peste 1000 de locuri de muncă, dar și MDPI și Business Upper Austria.

Târgul de Cariere Digital Cluj a cuprins și o serie de prezentări și traininguri virtuale LIVE, ale unor speakeri motivaționali, din seria conferințelor I love my job – ediția digitală. Printre speakerii și trainerii prezenți la Târgul de Cariere Digital Cluj s-au numărat: cântăreața Irina Rimes, Doru Șupeală, consultant de marketing și business, Andrada Alb și Pop Iulia Diana, consilieri vocaționali și Mădălina Hodorog, trainer educație non-formală.

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România, cu evenimente desfășurate în: Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna). În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial. Târgul de Cariere Digital se află la prima sa ediție, estimându-se prezența unui număr dublu de persoane față de evenimentele organizate offline.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!