Tururi ghidate de aventură aproape de Cluj

Vara e momentul să te bucuri liniștit de concediul meritat al acestui sezon. Știm prea bine că în ultimele luni reci și ploioase ți-a lipsit mult natura, așadar ți-am pregătit câteva alternative de evadare din cotidian. Dacă știi că te definește adrenalina, iar muntele e a doua ta casă, iată câteva tururi ghidate de aventură aproape de Cluj pentru ca tu să poți marca așa cum se cuvine perioada sezonului cald.

Cei de la Zaiko Adventures sunt dispuși să te ghideze în aventura vieții tale. De la drumeții montane până la rafting și mountain biking, acum ai ocazia să descoperi natura și liniștea din jurul orașului. Testează-ți limitele și alege traseul care ți se potrivește cel mai bine. Aici găsești calendarul evenimentelor, iar cât e vara de lungă poți oricând să dai o fugă până la munte.

 

Dacă ești dornic de aventură în Cluj și în împrejurimi, te poți baza pe TerraMont. Cu ajutorul lor nu doar că îți vei face prieteni faini, dar vei trăi și experiențe de neuitat în inima pădurii. Rafting, circuite călare sau drumeții, pregătește-ți bocancii și ghiozdanul căci vei străbate aproape toate potecile din țară. Vezi aici calendarul și rezervă-ți câteva date libere pentru o excursie departe de agitația orașului. Nu te lăsa intimidat dacă nu ai o condiție fizică de invidiat, cu siguranță te vei distra și vei reuși să ajungi în vârf!

 

Împreună cu cei de la Adventure Center poți avea parte de aventură în Cluj pe tot parcursul sezonului cald. Nu departe de oraș, se află Cheile Turzii, locul unde poți să încerci un traseu de Via Ferrata. Poate sună sofisticat, însă este kid friendly, deci nu trebuie să ai forța și fizicul unei persoane care se antrenează constant la sală. De asemenea, notează-ți în calendar că în perioada iulie-august s-ar putea să poți să te aventurezi în Munții Apuseni, cu sau fără experiență, căci vei fi ghidat și motivat pe tot parcursul drumeției.

 

Aventurierii de la Active Weekends vin cu soluții pentru zilele libere în care nu știi ce să faci și încotro să o apuci. Astfel, ei te vor ghida pe potecile de munte unde o să te poți bucura de peisaje de neuitat, atât la apus, cât și la răsărit. Traseele au grade diferite de dificultate și acoperă nevoile începătorilor, cât și pe cele ale experților în munte. Dacă te tentează ideea, descoperă aici calendarul drumețiilor și toate informațiile de care ai nevoie pentru a porni în aventură.

 

Clubul Montan Apuseni este pregătit de o aventură în Cluj (și nu numai), iar acum te așteaptă și pe tine. Excursii, drumeții sau ture de Via Ferrata, toate te vor aduce mai aproape de o comuniune cu natura, conturând astfel amintiri și momente petrecute departe de haosul orașului. În plus, dacă vrei să culegi ciuperci și să nu mori după ce le-ai gătit, poți opta pentru o astfel de activitate. Un expert în ciuperci va avea grijă ca tu să culegi ceea ce trebuie și să nu pleci otrăvit către casă. Fie că vorbim despre o aventură de o zi, două sau mai multe, programul drumețiilor poate fi consultat aici, ca mai apoi să îți planifici zilele de concediu.

 

După cum îți poți da seama și după denumire, cei de la Transilvania eXtreme Adventures îți vor pune nivelul de adrenalină la încercare. Dacă e weekend, ieși din zona ta de confort și alege o experiență de rafting sau de caiac. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji în privința echipamentului, căci acesta este asigurat. Calendarul evenimentelor organizate de ei poate fi explorat aici. Ghizii de abia te așteaptă la distracție și aventură, iar ca să te asiguri că totul merge conform planului, rezervă un loc pentru tine și pentru prietenii tăi la numărul 0745815527.

 

Șterge praful de pe echipamentul de munte și alege când vrei să pornești într-o aventură în Cluj. Traseele sunt nenumărate (despre ele am mai scris aici și aici), potecile pregătite să fie descoperite, iar ghizii te așteaptă cu zâmbetul pe buze să te introducă în tainele drumețiilor. Cu siguranță te vei simți mai bine și cu bateriile încărcate!

Tu unde alegi să te aventurezi în această vară?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This