Turneu de tenis cu premii de 30k dolari la Cluj. Câștigătoarea va juca cu Simona Halep

by | Jun 29, 2020 | Știri Cluj

Înaintea deschiderii oficiale a circuitului de tenis WTA și ITF, jucătoarele românce pășesc din nou pe terenul de zgură pentru prima competiție cu premii după lunile de pauză. WINNERS OPEN, turneu amical programat la Cluj în 2-5 iulie 2020, a reușit să atragă 6 nume de top din tenisul feminin românesc. Irina Begu Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Crăciun și Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv.

Câștigătoarea va pleca acasă cu 10.000 de dolari și va avea șansa să joace duminică (5 iulie, ora 16.30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil. Valoarea totală a premiilor turneului se ridică la 30.000 de dolari.

Winners Open va avea loc la Winners Sports Club din Cluj-Napoca, baza sportivă cu cel mai bun teren de zgură din Transilvania. Toate meciurile vor fi transmise live pe Digi Sport și pe pagina de facebook Sports Festival, alături de interviuri în exclusivitate cu jucătoarele. Accesul publicului la eveniment va fi restricționat, astfel că iubitorii sportului alb sunt încurajați să își susțină favorita urmărind transmisiunile live.

winners open

Organizatorii Sports Festival și Winners Sports Club pregătesc pentru jucătoare circuite diferite de acces în incinta bazei sportive, pază pentru a restricționa accesul publicului, dezinfecție constantă zilnic, va fi limitată interacțiunea dintre jucătoare și personal și se vor lua toate măsurile de siguranță. Jucătoarele, staff-ul și personalul vor fi încurajați de asemenea să respecte măsurile recomandate de siguranță și distanțare. În plus, meciurile se vor juca cu personal tehnic redus, doar un arbitru de linie și cel de scaun, copiii de mingi vor purta mănuși iar jucătoarele își vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 și la 9 game-uri și vor fi dezinfectate cu lampă UV.

Industria sportivă și cea de evenimente din România au nevoie de susținere, acum mai mult ca niciodată. Am depus eforturi să organizam acest eveniment în condiții speciale, pentru a readuce jucătoarele pe teren. Susținerea și prezența echipei olimpice de tenis a României – Simona Halep și Horia Tecău, împreună cu Marius Copil, ne validează inițiativa. Bineînțeles, vom fi extrem de atenți la toate măsurile impuse de lege, astfel încât evenimentul să se deruleze în condiții de maximă siguranța pentru jucătoare și pentru toți cei implicați în organizarea lui – Patrick Ciorcilă, manager-ul turneului

Sistemul de joc aplicat va fi Round Robin, fiecare jucătoare va juca împotriva fiecărei jucătoare, în 2 grupe de câte 3. Componența grupelor va fi decisă joi prin tragere la sorți.

În faza grupelor (joi si vineri) se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu super-tiebreak până la 10 în setul decisiv. În semifinale și finală se va juca cel mai bun din 3 seturi, cu set decisiv și tie-break la 6-6;

winners open

PROGRAM WINNERS OPEN
JOI, 2 IULIE
1. Meci 1 | ora 11.00
2. Meci 2 | ora 12.30
3. Meci 3 | ora 17.00
4. Meci 4 | ora 18.30

VINERI, 3 IULIE
Meci 1 | ora 15.00
Meci 2 | ora 17.00
S MBĂTĂ, 4 IULIE, SEMIFINALE
1. Semifinală 1 | 14.00
2. Semifinală 2 | 15.30

DUMINICĂ, 5 IULIE, FINALA
1. FINALA | 14.00
2. Meci amical dublu mixt (câștigătoarea turneului + Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil) | 16.30

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This