Street FOOD Park e deschis toată vara

by | Aug 7, 2020 | Știri Cluj

După o lună în care clujenii s-au putut bucura la terasa din incinta Club Transilvania de multe preparate street food, într-un colț de natură cu decoruri boeme și muzică bună, organizatorii au decis să dea vestea pe care pofticioșii o așteptau: Street FOOD Park se prelungește în luna august.

Ofertă culinară mai bogată
O altă veste bună e că de la debutul terasei, opțiunile culinare s-au diversificat. S-au alăturat food truck-urile Cimbru, celebru pentru steak-ul său, Romanian Burger din București, care reinterpretează într-un mod tradițional produse din bucătăria internațională, Soupette cu propuneri delicioase pentru vegetarieni și Indivan, cel mai celebru food truck cu mâncare indiană din țară, venit din București. Așadar, în prezent sunt 14 food truck-uri care așteaptă gurmanzii cu o gamă diversificată de delicii, iar Chef Foa, alături de restul bucătarillor de la terasă ne invită să ieșim din zona de confort culinar și să gustăm cât mai multe preparate.

 

Filme de la TIFF în apropiere
Începând cu 31 iulie, vizitatorii au putut completa o masă gustoasă cu un film bun, pentru că incinta Club Transilvania a devenit una dintre locațiile TIFF, iar până luni 10 august, cinefilii pot urmării două filme în fiecare seară.

Weekend-uri cu DJ locali
Muzica este bună pe tot timpul programului la Street FOOD Park, iar de vineri până duminică DJ Socol, DigitaLove, Aldaris și S-T-Phan sunt acolo ca să ofere vibe-ul de vacanță de care avem nevoie.

Se respectă măsurile de prevenție
Organizarea se aliniază celor mai înalte standarde de igienă și respectă măsurile de prevenție specifice stării de alertă. Se iau măsuri pentru distanțarea fizică, accesul e controlat și se măsoară temperatura corporală, vizitatorii au la dispoziție lavoare pentru spălarea mâinilor și dezinfectant și sunt informați constant cu privire la normele în vigoare și recomandările de bune practici.

  

Programul și locația Street FOOD Park
Vizitatorii sunt așteptați de marți până duminică între orele 12-22, în Incinta Club Transillvania de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr 41, vis-a-vis de Cora.
Recomandăm o plimbare pe malul Someșului până la terasă, iar cicliștii vor găsi rasteluri pentru a-și parca bicicletele. Cea mai apropiată stație de autobuz e Cora Sud, unde opresc șapte mijloace de transport în comun. Cei care preferă să vină cu mașina, pot folosi parcarea hypermarketului Cora, deschisă până la 22.30.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This