Cea de-a treia ediție Napoca Avenue va avea loc în perioada 3-8 septembrie

Home $ Știri Cluj $ Cea de-a treia ediție Napoca Avenue va avea loc în perioada 3-8 septembrie

by | Aug 20, 2020 | Știri Cluj

Cea de-a treia ediție Napoca Avenue va avea loc în data de 3-8 septembrie 2020. În cele șase zile de desfășurare, iubitorii de artă și toți cei care doresc să dezvolte noi skill-uri în domeniul artistic sunt așteptați cu expoziții de fotografie, pictură și lucrări de sârmă, workshop-uri, webinarii și talk-uri susținute de nume cunoscute pe scena locală și națională: Vladinsky, Raul Gheba, DJ Shiver, Vlad Braga, Dia Buga, Francisc Șandor și mulți alții.

Chiar dacă, din punct de vedere al consumului cultural, Clujul se situează peste media națională, termenul de cultură are valențe mai largi, iar cea mai mare pondere în totalul activităților culturale o reprezintă vizionarea programelor de televiziune. Prin urmare, publicul românesc nu duce lipsă de activități ”cultural-artistice”, dar trebuie să ne întrebăm în ce măsură acestea sunt de calitate, în ce măsură ajută la afirmarea artiștilor români pe plan național și internațional și în ce măsură publicul din țară este conectat cu artiștii români și operele cultural-artistice cu valoare europeană, declară echipa de organizatori.

PROGRAM. Evenimentele din cadrul Napoca Avenue se vor desfășura exclusiv la Căminul Subcultural (strada Fericirii, nr. 12).

Credem că, nu din întâmplare, ne-au dus pașii către Strada Fericirii anul acesta, respectiv Căminul Subcultural, și avem încredere că vom împărtăși clipe frumoase la cea de-a treia ediție Napoca Avenue, că vom găsi bucurie. Încă de când am descoperit acest spațiu am știut că se pliază perfect pe nevoile evenimentului, cu grădina care ne oferă suficient loc pentru respectarea distanțării sociale, atât de necesară în aceste vremuri, și partea indoor, unde vom avea expozițiile de pictură, fotografie și lucrări din sârmă, au mai adăugat organizatorii, reprezentanți ai Asociației Culturale a Tinerilor.

Expoziții permanente pe durata Napoca Avenue, 2020: 3-8 septembrie, 15:00-20:00:
Expoziție pictură Vladinsky;
ArtBending: expoziție lucrări din sârmă Paul Cristian Cordoș;
Expoziție fotografii Vlad Braga;

3 septembrie:
Workshop fotografie cu The Francisc (Francisc Șandor), ora 16:00;
Workshop: copywriting cu Raul Gheba, ora 18:00;

4 septembrie:
Storytelling: primul proiect ca freelancer cu Marian Goia, ora 16:00;
Workshop de creare a unui produs de îngrijire natural cu Roxana de la Delish Cosmetics, ora 18:00;
Storytelling: work for what you want w/ Cornel Marian Hoza & Mihai Călușer, ora 19:00;

5 septembrie:
Workshop personalizare lămpi cu Dia Buga, ora 16:00;

6 septembrie:
Workshop vopsire și întreținere piele cu Dan Andrei Rusu de la Paprezzo, ora 16:00;

7 septembrie:
Workshop prepararea cafelei acasă cu Narcoffee Roasters, ora 16:00;
DJ School cu Shiver, ora 18:00;

8 septembrie:
Workshop teatru, improvizație și dezvoltare personală cu Alexandra Dușa, ora 16:00;
Workshop: PsychoArt Therapy – sinele creativ cu psiholog Arcadius Muntean, ora 18:00.

CONDIȚII DE PARTICIPARE. Participarea la evenimentele din cadrul Napoca Avenue este gratuită, însă este condiționată de înregistrarea în prealabil a celor interesați.

Pe parcursul desfășurării Napoca Avenue 2020, respectarea măsurilor de prevenire împotriva infectării cu virusul COVID-19 va fi obligatorie atât pentru public, cât și pentru invitați și echipă. Măsurile vor fi afișate în toate locurile de desfășurare.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ. Purtarea măştii de protecţie, folosirea dezinfectantelor de la intrarea în spații și respectarea distanței de 2 m între participanți vor fi obligatorii la toate evenimentele organizate în cadrul Napoca Avenue din acest an. În momentul sosirii la evenimentul dorit, participanţilor li se va lua, în mod obligatoriu, temperatura corporală. Persoanele care vor avea temperatură mai mare de 37,3°C sau care vor prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, rinoree), cât și cele care vor refuza să le fie verificată temperatura nu vor putea participa la evenimentul dorit.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!