Muzică live la Street FOOD Park

Home $ Știri Cluj $ Muzică live la Street FOOD Park

by | Sep 1, 2020 | Știri Cluj

Luna septembrie vine cu surprize pentru cei care ajung pe terasa de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918. Street FOOD Festival Cluj-Napoca, gazduit anul acesta de Street FOOD Park Cluj-Napoca.

Au trecut două luni de când Street FOOD Park primește vizitatorii care doresc să mănânce preparate gustoase, să bea ceva rece alături de prieteni și să-și petreacă timpul într-un colț de natură. În luna aceasta muzica live va fi o atracție în plus.

Concerte RATB, byron, The Mono Jacks și Grimus
Timp de 2 weekenduri vor avea loc concerte pe terasa din incinta Club Transilvania, iar intrarea e liberă. Numele mari care vor concerta sunt Robin and the backstabbers, Byron, The Mono Jacks și Grimus. Acestea vor cânta în weekendul 12 – 13 septembrie, respectiv pe 25 și 26 septembrie, începând cu ora 20:30.

Concurs pentru trupe locale
Organizatorii își doresc să susțină artiștii locali, astfel că în fiecare dintre cele 4 zile de muzică live va concerta câte o trupă din Cluj. Selecția se va face în urma votului publicului, pe baza înscrierilor în concurs. Band-urile locale care își doresc să participe sunt invitate să trimită un e-mail la adresa [email protected], care să conțină biografia formației și o înregistrare video a cel puțin unei piese reprezentative pentru formație, interpretată live și care să reflecte componența actuală a trupei. După înscriere, votul online va avea loc pe pagina Street FOOD Festival, iar în urma votului, se va face anunțul artiștilor ce vor concerta la Street FOOD Park.

Pe lângă concerte, luna septembrie vine cu noutăți și legate de oferta culinară și decor. Așa că atât cei care n-au ajuns până acum, cât și cei care au mai vizitat terasa Street FOOD Park, au motive în plus să vină pe bulevardul 1 Decembrie 1918, vis-a-vis de Cora, de marți până duminică între orele 12-23.

StreetFoodPark

Organizarea se aliniază celor mai înalte standarde de igienă și respectă măsurile de prevenție. Se iau măsuri pentru distanțarea fizică, accesul e controlat și se măsoară temperatura corporală, vizitatorii au la dispoziție lavoare pentru spălarea mâinilor și dezinfectant și sunt informați constant cu privire la normele în vigoare și recomandările de bune practici.

Ne bucurăm că am putut oferi clujenilor și anul acesta experiența muzicii live. Chiar dacă nu se lasă cu dans, o seară la terasă e mult mai frumoasă când asiști la un concert. Mulțumim primăriei pentru sprijin și așteptăm iubitorii de muzică bună pe terasa Street FOOD Park. – Nely Borza, Managing Partner Why Not

Street FOOD Festival Cluj-Napoca e găzduit anul acesta de Street FOOD Park Cluj-Napoca. Concertele fac parte din proiectul Live music at Street FOOD Festival, finanțat de Primăria și Consiliul local Cluj Napoca. Intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!