Cursuri de dans pentru copii: 5 școli de dans din Cluj la care poți apela cu încredere

Home $ Articole $ Cursuri de dans pentru copii: 5 școli de dans din Cluj la care poți apela cu încredere

by | Sep 7, 2020 | Articole, Sport

Mișcarea joacă un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Introdus încă de la vârste fragede în sala de sport, cel mic va lua contact cu spiritul de echipă, își va forma personalitatea și va înțelege cât de important este un stil de viață sănătos. Acest lucru nu ar fi posibil fără dăruirea instructorilor și antrenorilor care vor urmări cu atenție orice mișcare și vor oferi doza necesară de motivație pe tot parcursul exercițiilor. Un sport care se ridică la rang de artă și împletește mișcarea cu armonia este dansul. Astfel, dacă vrei să îl introduci pe cel mic în sfera sportului, iată 5 școli de dans la care poți apela oricând cu încredere.

Step Up Dance
Cei de la Step Up Dance se simt în mediul lor doar atunci când sunt înconjurați de copii. Acest lucru se reflectă în zecile de campionate câștigate, turnee și show-uri de la care nu au lipsit. Antrenorii au grijă ca cei mici să se simtă permanent bine, formând o atmosferă caldă, primitoare, în care dansul se poate transforma în pasiune. Toți pașii sunt atent coordonați pentru a elimina riscul accidentărilor, iar siguranța se va împleti tot timpul cu distracția. Grație profesionalismului și implicării instructorilor de dans, copilul tău poate să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la concursului, devenind în acest fel un mic campion. În cadrul acestei școli de dans au loc și cursuri de gimnastică, balet, dans modern, dans contemporan, street dance, acro dance, fiind locul în care se promovează în mod constant stilul de viață sănătos.

Crystal Dance
Fără doar și poate, dansul este o artă în toată regula. Mișcările se împletesc și formează un spectacol care este completat de costumele impresionante și pline de culoare. La Crystal Dance se scriu povești în pași de dans care îi formează pe cei mici într-un mod benefic atât pentru trup, cât și pentru suflet. Sala de dans devine o a doua casă, iar prieteniile formate aici sunt pe viață. De asemenea, antrenorii sunt alături de copii în toate momentele pentru aceștia să își formeze amintiri de neuitat. Copiii sunt împărțiți în grupe, în funcție de vârstă, iar clasele de dans sunt proiectate având în vedere nevoile lor. În funcție de dorințe, acestea pot fi de balet, dans sportiv sau dans modern.

Genessis Dance Studio
Începutul anului este un moment bun pentru a-ți înscrie copilul la cursurile unei școli de dans. În ajutorul tău vin cei de la Genessis Dance Studio, un loc în care cei mici își pot consuma energia și își pot descoperi noi pasiuni. Clasele sunt împărțite pe categorii de vârstă, iar antrenorii vor avea grijă ca întreaga activitate să se desfășoare în cele mai bune condiții. Plictiseala și monotonia nu își au locul aici, căci orele sunt mereu pline de surprize, iar stilurile de dans sunt într-o continuă mișcare. Este nevoie doar de voie bună și de puțină motivație pentru a desluși tainele acestui sport.

TDance
Continuăm lista școlilor de dans cu cei de la Transilvania Dance Academy. Aici, zeci de stiluri de dans le arată celor mici cât de distractiv este să faci sport și să trăiești sănător. Street Dance, Hip-Hop, Dancehall, House, Vogue, modern sunt clasele care de abia așteaptă să fie descoperite, în pași activi de dans. De la mic la mare, există grupe potrivite pentru fiecare. Prima ședință este gratuită, iar cel mic va gusta din plin din atmosfera din sală și va face cunoștință cu cei mai talentați și atenți instructori.

Diamond Dance Club
Nu în ultimul rând, copilul tău poate deveni campionul de mâine în cadrul acestei școli de dans. Specialiștii de la Diamond Dance Club inițiază zeci de copii în lumea dansului și îi pregătesc pentru cele mai importante concursuri. Misiunea lor este de a-i pune pe cei mici în contact cu lumea sportului, a dansului și a artei, limitând pe cât de mult posibil timpul petrecut în fața unui ecran. Zumba kids sau dans modern, din peisaj nu lipsește distracția și energia. Este mediul ideal pentru ca cel mic să se dezvolte armonios, să socializeze și să trăiască emoția competițiilor.

Sportul ar trebui să se regăsească în viețile tuturor, iar scuzele care ne scutesc de mișcare ar trebui să dispară. Când vine vorba despre copii, sportul nici nu ar trebui să lipsească din programul lor zilnic. O formă excelentă de mișcare este dansul. Pe lângă faptul că acesta se intersectează cu arta, cel mic are posibilitatea să își consume energia într-un mod cât se poate de benefic pentru organism. Așadar, apelează cu încredere la cele 5 școli de dans prezentate mai sus, pentru un stil de viață sănătos și pentru o dezvoltare armonioasă. Iar în cazul în care ți-am deschis și ție apetitul pentru dans, pornește către una din sălile prezentate în acest articol.

Tu la ce școli de dans ai apelat până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!