Serul – un adevărat elixir al tinereții

Home $ Diverse $ Serul – un adevărat elixir al tinereții

by | Sep 21, 2020 | Diverse

Serul a căpătat o popularitate maximă în domeniul cosmetologic, fiind apreciat de femeile din întreaga lume, indiferent de vârstă sau tipul tenului.
Produsul deține o concentrație ridicată de componente active și elemente nutritive( vitamine, acizi minerali și antioxidanți). Funcția sa de bază este de a stimula producția de colagen în epidermă și a menține nivelul optim de umiditate în celule. Textura sa delicată este cu mult mai ușoară decât cea a cremelor, deoarece are la bază molecule minuscule, ce penetrează instantaneu în cele mai adânci straturi ale epidermei și saturează țesuturile cu micronutrienți adiționali.

Care sunt beneficiile serului?
Serul reduce semnificativ hiperpigmentarea pielii și uniformizează nuanța tenului. Compoziția sa nutritivă activează metabolismul celular și combate apariția ridurilor profunde. Produsul reprezintă o parte integră a rutinei zilnice și se aplică de regulă înaintea cremei, pentru obținerea unor rezultate maxime. Există o gamă variată de seruri de înaltă calitate pe care le poți achiziționa cu încredere pe makeup.ro. Nu-ți rămâne decât să faci alegerea corectă și să-l aplici regulat, pentru menținerea unui ten sănătos.

Poate fi înlocuită crema de zi și de noapte cu un ser?
Acest lucru este contraindicat, deoarece funcția sa de bază este de a stimula penetrarea ingredientelor esențiale în stratul epidermei, nu de a menține nivelul optim de umiditate în celule și de a proteja epiderma, asemeni cremei de zi sau de noapte. Serul sporește performanța cremelor și intensifică efectul obținut.

Care este modul corect de aplicare a serului?
Aplică serul pe tenul curat și distribuie compoziția pe toată suprafața feței cu mișcări circulare de masaj, astfel vei stimula penetrarea elementelor nutritive în cele mai adânci straturi ale epidermei. O picătură este suficientă, deoarece formula sa este extrem de concentrată și se întinde ușor pe piele. Produsul se absoarbe instantaneu și pregătește tenul pentru aplicarea cremei de zi sau de noapte.

Clasificarea serului în funcție de rezultatul dorit:
Serul poate acționa în calitate de tratament împotriva acneei, iritației sau inflamației la nivelul epidermei.
– Serul pe bază de apă restabilește elasticitatea pielii și reduce vizibilitatea ridurilor fine. Acesta menține nivelul optim de umiditate și activează regenerarea țesuturilor afectate.
– Serul ce conțin uleiuri esențiale(lavandă) și vegetale(ulei de argan, jojoba, măsline, măceș) este perfect pentru îngrijirea pielii sensibile de sub ochi.
– Serul cu vitamina B5 și E oferă pielii un efect regenerator și protector.
– Serul pe bază de acid hialuronic, ceramide, acizi grași și vitamina E, oferă o hidratare profundă și consolidează starea generală a epidermei.
– Iar serul ce conține vitamina C, retinol și acid lipoic, asigură un efect de luminozitate.

Serul deține o consistență lejeră, ce se absoarbe instantaneu în piele și saturează țesuturile cu elemente active. Acesta îmbunătățește semnificativ proprietățile cremelor de zi și de noapte.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!