SPORTS FESTIVAL a inaugurat în Cluj prima stație sport smart de bus din țară. Primești bilet dacă faci 20 de genuflexiuni

by | Sep 24, 2020 | Știri Cluj

Clujenii pot să obțină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos și gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numește simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană.

Stația sportivă inteligentă a fost amplasată în stația de autobuz Memorandumului Sud și va funcționa timp de 2 săptămâni. Clujenii pot obține Biletul de Sănătate zilnic, în intervalul orar 05.00- 23.00. Cei care fac corect 20 de genuflexiuni în fața unui roboțel, într-un timp limită de 2 minute, primesc pe loc, de la tonomat, un bilet de autobuz. Softul aparatului care emite biletul identifică cu ajutorul unei camere video genuflexiunea făcută de participant și număra repetările. Sports Festival susține contravaloarea bilelor emise în cele 2 săptămâni de campanie.

Campania de sănătate inițiată de Sports Festival este demarată cu ocazia Săptămânii Europene a Sportului, iar scopul este acela de a încuraja mișcarea și de a promova un stil de viață sănătos. Proiectul Biletul de Sănătate creează o legătură directă între activitatea fizică și beneficiul câștigat, oamenii primind imediat o recompensă. Mișcarea aleasă este una de bază, ușor de realizat, cu aport benefic major pentru persoana care introduce în rutina zilnică acest exercițiu.

Inițiatorul proiectului, SPORTS FESTIVAL, este unul din marii jucători din industria de evenimente care anul acesta a fost nevoit să amâne festivalul din cauza pandemiei. Având peste 100.000 de participanți în ediția din 2019 și printre invitați campioni renumiți din țară și din străinătate, Sports Festival organizează pe parcursul anului mai multe acțiuni în concordanță cu misiunea cu care a pornit la drum.

Toate acțiunile noastre de când am lansat festivalul au aceeași misiune: de a-i inspira pe oameni să facă mișcare, să descopere ce sport li se potrivește și să lase acel sport să le transforme viața. Acum, mai mult ca niciodată, credem că este absolut necesar să îi acordăm sportului mai multă atenție și un loc central în viețile noastre. Prin sport se pot pune bazale prevenției și educației, publicul poate fi direcționat către comportamente sănătoase pe termen lung, spune Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This