7 jocuri (board games) pe care să le joci în doi

Home $ Articole $ 7 jocuri (board games) pe care să le joci în doi

Chiar dacă vrem sau nu, vremea începe să fie din ce în ce mai rece. Pentru unii acest lucru reprezintă un motiv de bucurie, și putem înțelege de ce: pături cozy, băuturi calde, stat în casă, activități mai relaxante ca până acum. Acest articol este pentru acei oameni. Jocurile de societate sunt o activitate trecută des cu vederea, dar care reprezintă o idee perfectă pentru acele zile (sau săptămâni… luni) în care nu ai chef să ieși din casă sau să interacționezi prea mult cu lumea din exterior. În acest sens, îți recomandăm șapte jocuri pe care le poți juca în doi: cu partenerul, prietena, fratele, vecina sau oricine vrei tu, pe care le poți găsi cu ușurință în shop-ul online al celor de la The Guild Hall.

Far Away este un joc cooperativ de explorare care necesită doi jucători cu vârsta peste 14 ani. Acesta constă într-o călătorie către o planetă formată dintr-o tablă modulară, unde jucătorii trebuie să descopere cât mai multe zone noi. Cei doi vor intra în rolul unor astronauți care trebuie să afle secretele acelei planete, să exploateze resurse, să sperie extratereștrii și să pună bazele unor noi locații. Cu fiecare partidă este introdusă în joc o nouă planetă cu o poveste diferită de cea precedentă. Dificultatea jocului este medie, iar durata este mare (>90 minute). Este necesară cunoașterea limbii engleze. Intră aici pentru a afla mai multe.

7 Wonders Duel este varianta pentru două persoane a jocului de strategie 7 Wonders. Scopul jocului constă în colectarea a cât mai multe resurse și bani cu care trebuie făcute combinații. Cei doi jucători vor afla mai multe despre cele șapte minuni ale lumii și vor trebui să tragă, pe rând, cărți dintr-un pachet aranjat într-un anumit mod la începutul jocului. Vârsta minimă necesară este de 10 ani, complexitatea jocului este medie, iar durata este mică (<30 minute). De asemenea, trebuie cunoscută limba engleză. Poți intra aici pentru mai multe informații despre joc.

Unlock! Star Wars Escape Game este un joc de escape room potrivit pentru cei pasionați de investigație și mister. Pachetul conține trei cazuri din lumea Star Wars care trebuie puse cap la cap și dezlegate. Cazurile pot fi jucate o singură dată. Pentru acest joc este nevoie de 1-6 jucători cu vârse peste 10 ani. Nivelul de dificultate este mic, durata jocului este mare (>90 minute), iar limba engleză este necesară. Intră aici pentru mai multe detalii.

Hanamikoji este un joc despre faimoasele gheișe, artistele japoneze care se axau pe arte tradiționale, muzică, dans, ceremonia ceaiului și altele. Jucătorii intră în rolul unor deținători de bar care trebuie să colecționeze bunuri și să atragă cât mai multe gheișe. Cu fiecare tură se trag de jos cărți și se execută patru acțiuni, două dintre ele implicându-l pe oponent. Dificultatea și durata jocului sunt mici, iar participanții trebuie să aibă peste 10 ani și să fie familiarizați cu limba engleză. Intră aici pentru informații extra.

În Raiders of the North Sea jucătorii trebuie să intre în rolul unor vikingi care trebuie să-l impresioneze pe liderul cel mare. Războinicii vikingi vor ataca așezări, își vor aduna echipaje, vor strânge provizii și vor călători către nord pentru a jefui inamicii de bunuri. Jocul poate fi jucat de 2-4 persoane cu vârste peste 12 ani. Raiders of the North Sea are complexitate și durată medie (30-90 minute) și este în engleză. Poți găsi aici informații suplimentare.

King & Assassins Deluxe Edition este un joc asimetric de strategie despre un rege instabil și palatul său. Unul dintre jucători trebuie să intre în rolul regelui, iar cu ajutorul gărzilor sale trebuie să ajungă în interiorul palatului în siguranță. Al doilea jucător reprezintă mulțimea nervoasă de cetățeni și asasini care vor să îl prindă. Regele are o perioadă limitată de timp în care trebuie să scape de mulțime. Este nevoie de jucători cu vârsta peste 10 ani. Nivelul de dificultate și durata jocului sunt mici (<30 minute), iar cunoașterea limbii engleze este necesară. Intră aici pentru mai multe detalii despre joc.

În Jaipur 2nd Edition trebuie să înveți bazele târguielii. Cei doi negustori trebuie să facă schimburi favorabile de cămile, diamante și argint astfel încât unul dintre ei să devină negustorul de bază al Maharajah-ului. Jocul are un nivel mic de dificultate, durează sub 30 de minute și este în engleză. Este nevoie de jucători cu vârstă mai mare de 12 ani. Dă click aici pentru a afla mai multe informații.

Dacă vrei mai multe idei de jocuri pentru acele seri reci în care vrei doar să stai închis în casă, alături de câțiva prieteni, intră pe magazinul online al celor de la The Guild Hall. Dacă ești nesigur de alegere sau nu ești familiarizat cu jocurile din ofertă, poți oricând să ceri ajutorul echipei, care îți pot oferi o sugestie sau un sfat bun. Poți citi mai multe despre echipa The Guild Hall aici.

Tu ce plănuiești să joci pe perioada rece?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!