De unde comanzi cei mai buni noodles în Cluj

Home $ Articole $ De unde comanzi cei mai buni noodles în Cluj

Bucătăria asiatică este cea mai bună opțiune atunci când rămâi în pană de idei pentru prânz sau cină. Pentru o experiență autentică, restaurantele din Cluj se întrec în rețete inedite care te vor aduce mai aproape de o excursie gastronomică. Dacă italienii au paste, asiaticii se laudă cu noodles, tăiței din orez sau grâu inundați în sosuri spicy sau dulci (ca să împace toate gusturile). Astfel, ieși din zona ta de confort și iată de unde poți să comanzi cei mai buni noodles în Cluj.

1. Little Hanoi
Bun Xoa Ga, Bo, Rau, Tom sau My Xao Ga, Thit, Bo sau Han San sunt denumirile din meniu care te vor face să te simți că ai ajuns în vacanță. La Little Hanoi, preparatele aduc în lumina reflectoarelor tăițeii din orez sau grâu prăjiți alături de diferite tipuri de carne. De la pui, vită, porc și creveți, toate aromele vor fi completate de celebrul sos de soia. De asemenea, vegetarienii primesc și ei toată atenția cu un preparat gândit special pentru ei: noodles cu legume. Prețurile se învârt în jurul sumei de 33RON.

2. Taste of Asia Chef Cuisine
Taste of Asia Chef Cuisine are, ca parte integrantă a meniului lor ofertant, 9 preparate pe bază de noodles. Ei și colaborările pe care le-au avut în decursul anilor cu mulți Chefs și bucătari din domeniul HoReCa atât din plan local cât și internațional garantează pentru calitatea ingredientelor pe care le folosesc în conceperea tuturor preparatelor lor. De altfel, un preparat semnătură pentru bucătăria TOA este TOA Beef Noodles (35RON) – fiind pregătit în bucătăria TOA de Chef Călin, inspirat din bucătăria chinezească Provincia Sichuan. Acesta conține: carne de vită, ceapă verde, usturoi, ghimbir, pastă pixian, sos de soia, ardei iute, ulei picant, susan, noodles de grâu. Restul celor 8 preparate așteaptă să fie descoperite de tine aici și, de îndată ce l-ai identificat pe cel care se potrivește cel mai bine gusturilor tale, tot aici poți să plasezi și comanda.

3. Restaurant Sinaia
Deși denumirea te-ar duce cu gândul la un restaurant cu specific pur românesc, bucătarii de la Restaurant Sinaia au strecurat într-un mod excelent în meniu și preparatele celor mai căutate culturi. Astfel, de aici poți sa comanzi porții consistente de noodles care îți pot compune masa de prânz sau chiar cina. În funcție de preferințe poți să optezi pentru pui, porc, roast beef, Phad Thai sau tofu. Pe scurt, un deliciu pentru toate gusturile și un produs care va atrage atenția celor curioși și tentați să încerce experiențe gastronomice noi. Cât despre prețuri, orice preparat pe bază de noodles te va costa 30 de lei.

4. Samsara Foodhouse
Spre bucuria celor care au adoptat un stil de viață vegan sau vegetarian, Samsara Foodhouse este locul în care nu mai trebuie să ai griji în privința ingredientelor folosite în rețete. Acest aspect se reflectă și în cadrul preparatelor pe bază de noodles care îmbină toate gusturile și aromele naturii pentru o experiență de neuitat. Chiar și în cazul în care te declari carnivor convins, denumirile îți vor face în mod sigur cu ochiul: spicy bamboo noodles, creamy tofu and corn, Phad Thai sau noodles cu unt de arahide. Picant sau nu, vegan sau vegetarian, rețetele te vor purta încă de la prima înghițitură într-o călătorie gastronomică pentru care vei plăti aproximativ 36-37 de lei.

5. Grande Pizza
Nu în ultimul rând, dacă îți dorești să testezi preparate noi la cină poți să comanzi noodles de la Grande. Tăițeii din grâu se vor bucura de toată atenția bucătarilor care vor aduce în completare lor bucăți de pui sau tofu. O opțiune care iese în evidență de cum intri pe site este porția de noodles cu crispy bacon. Aceasta îmbină mai multe arii gastronomice și dă naștere unui preparat plin de savoare care îi va impresiona chiar și pe cei mai mofturoși. Totodată, pentru cei care au un stil de viață bazat pe plante, bucătarii au introdus special în meniu noodles cu tofu. Porțiile sunt suficient de mari încât să te întrebi dacă mai poți și desert, iar prețurile sunt aproximativ 35 de lei.

Așadar, în cazul în care ai rămas în pană de idei pentru masa de prânz sau nu știi ce să mănânci seara, când te uiți la un film, ai acum o listă de 5 opțiuni de unde poți să comanzi cei mai buni noodles în Cluj. În acest fel îți rezervi un loc într-o călătorie a simțurilor, iar papilele gustative vor fi în extaz. Problema apare în momentul în care observi că porția se termină, la fel și aromele inedite din farfurie. Vegetarian, vegan sau carnivor cu acte în regulă, acest preparat este perfect pentru toate gusturile și preferințele.

Tu de unde obișnuiești să comanzi noodles în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!