Online Photo Challenge | 28-30 octombrie 2020

Home $ Articole $ Online Photo Challenge | 28-30 octombrie 2020

by | Oct 14, 2020 | Articole

Toamna miroase a artă! Artă fotografică, mai exact.

Am scos lădițele cu inspirație, am adunat 3 mentori faini tare și am pus de o nouă ediție a Online Photo Challenge – provocarea foto online de acasă, dedicată pasionaților de fotografie.

Prima ediție a Online Photo Challenge a avut loc în primăvara acestui an și s-a bucurat de multă creativitate din partea participanților, sfaturi valoroase din partea echipei KOMITI și o groază de fotografii reușite. Dacă vreți să aflați mai multe, puteți citi articolul despre prima ediție aici.

Inspirate fiind de aerul misterios al toamnei și de suflul creativ pe care acest anotimp îl oferă tuturor, am pornit la drum cu o nouă ediție tematizată în jurul ideii de fotografie artistică. Așadar, vă provocăm să vă „îmbrăcați hainele de artiști” și să dați tot ce aveți mai bun pe parcursul celor 3 zile de eveniment (28, 29 și 30 octombrie 2020), sub îndrumarea celor 3 super-mentori: Radu Sălcudean, Crina Prida și Ionuț Caraș.

Ne vom întâlni și cunoaște online, timp de 3 zile. În fiecare zi, la ora 7:00 (dimineața) veți primi provocarea, pe care aveți timp să o rezolvați și să o postați pe grupul dedicat, până la ora 18:00. La ora 19:30 ne vedem la webinar, unde vom discuta aplicat pe fotografiile voastre, vom dezbate tema provocării, tips & tricks and all that good stuff.

Vestea super-bună este că: la finalul evenimentului, fiecare mentor va face un top cu 3 cele mai bune fotografii ale participanților, care vor fi postate într-un articol aici, pe ClujLife!

Participarea este gratuită, însă există doar 10 locuri disponibile, deci nu e timp de stat pe gânduri. Dacă vă simțiți pregătiți de o provocare, vă puteți înscrie aici.

Noi presimțim că ne așteaptă o ploaie de toamnă talent. Voi ce credeți?

Online Photo Challenge | 28-30 octombrie 2020
Sometimes, you just gotta shoot it!

guest post by Andreea-Carla Mureșan & Simona Popescu

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!