4 motive să alegi Planurile Extra Grijă de la Centrul Veterinar de Specialitate

Home $ Articole $ 4 motive să alegi Planurile Extra Grijă de la Centrul Veterinar de Specialitate

by | Oct 21, 2020 | Articole

Nu mai este un secret faptul că tot mai multe animale de companie și-au găsit o familie iubitoare și grijulie în ultima perioadă. Acest lucru se datorează în mare parte stilului de work from home, căci ce moment mai bun ca acesta s-ar fi putut ivi pentru creșterea unui animăluț? În plus, starea de bine se va accentua, întrucât joaca alături de o pisică sau de un câine reprezintă o formă de terapie în toată regula. Experții de la Centrul Veterinar de Specialitate te asigură și ei de acest lucru și îți vor fi alături ori de câte ori este nevoie prin Planurile Extra Grijă pe care ți le pun la dispoziție. Beneficiile nu vor întârzia să apară, iar tu te vei bucura de orice clipă petrecută alături de noul tău prieten necuvântător.

De ce să alegi Planurile Extra Grijă?
De la pachete de bază, premium, super-premium și cu servicii extra, animăluțul tău va avea parte de un adevărat răsfăț atunci când va păși în cabinetul CVS. Despre echipă am scris mai multe aici pentru ca tu să te familiarizezi cu mediul și să îți faci o părere cu privire la profesionalismul de care medicii dau dovadă în orice situație, salvând zilnic nenumărate suflete. Există pachete special concepute pentru pui și pentru adulți, iar prețurile sunt următoarele:

  • Plan Extra Grijă pui de bază – 99 lei/ lună
  • Plan Extra Grijă pui premium – 159 lei/ lună
  • Plan Extra Grijă adult de bază – 59 lei/ lună
  • Plan Extra Grijă adult premium – 139 lei/ lună
  • Plan Extra Grijă adult super-premium – 199 lei/ lună

1. Economisești bani
În primul și în primul rând, aceste planuri se adresează atât posesorilor de pisici, cât și celor de câini, indiferent de rasă sau de vârstă. Planurile sunt concepute în așa manieră încât să asigure o monitorizare atentă a stării de sănătate a animăluțului, prevenind afecțiunile care ar putea să pună în pericol starea acestuia. Indiferent de pachetul ales, sunt incluse două consultații generale pe an, dozele necesare de vaccinuri și deparazitări, cât și o serie de examene de specialitate și vizite lunare de rutină. În mod sigur, costul va fi mult mai avantajos comparativ cu plata pentru fiecare serviciu individual, pachetele pornind de la 59 lei/lună și ajungând până la 199 lei.

2. Previi și monitorizezi anumite afecțiuni
În cele mai multe cazuri, animalele de companie ajung la veterinar de cel mult 2 ori pe an, atunci când trebuie efectuate vaccinurile și deparazitările necesare pentru o sănătate ok. Cu toate acestea, există o serie de afecțiuni care reprezintă un pericol pentru viața animalului chiar dacă nu se manifestă într-un mod cât se poate de evident. Cu ajutorul celor 3 Planuri Extra Grijă de la CVS, bolile vor fi ținute sub control și tratamentele specifice vor da roade încă de la prima vizită în cabinet. Pachetele includ teste de urină, cât și teste rapide pentru boli infecțioase care vor fi realizate lunar în vederea monitorizării detaliate a stării de sănătate a animăluțului.

3. Mai puțin stres și disconfort
Bineînțeles, problemele de care suferă câinele sau pisica își vor pune amprenta asupra stării tale generale de bine. Vei empatiza și vei suferi la aceeași intensitate, căutând neîncetat soluții care pot rezolva simplu și rapid toate aceste neplăceri. Datorită planurilor puse la dispoziție de către experții Centrului Veterinar de Specialitate, investigațiile amănunțite vor scoate la iveală afecțiunile aflate în stare incipientă. În acest fel, tratamentele vor avea o rată uriașă de succes și vor fi executate simplu și fără griji. În plus, medicul va ști întotdeauna ce este mai bine pentru animăluțul tău chiar și în situațiile delicate, însă scopul acestor planuri este de a evita pe cât de mult problemele grave și complicațiile. Pe scurt, mai puțin stres și mai multe clipe de bucurie și de relaxare alături de prietenul necuvântător.

4. Avantaje în ceea ce privește serviciile costisitoare
Pentru o viață liniștită alături de un animal de companie, cei mai mulți stăpâni apelează la serviciile de sterilizare și castrare. Această intervenție trebuie realizată în prima parte a vieții, insă costul tratamentului poate să reprezinte o piedică, pornind de la 400 de lei. Pentru a-i asigura animăluțului tău tot confortul, la CVS ai parte de posibilitatea de a achita în rate aceste servicii costisitoare, apelând la Planurile Extra Grijă. Astfel, planul premium pentru pui costă doar 159 lei/lună și include toate consultațiile, vaccinurile, deparazitările și testele necesare pe tot parcursul anului.

Așadar, cei de la Centrul Veterinar de Specialitate îți pun la dispoziție o serie de pachete special concepute pentru nevoile animăluțului tău. Indiferent de vârstă și de rasă, acesta se va bucura de un răsfăț în toată regula, în fiecare lună și nu numai. Problemele vor fi în acest fel evitate, iar cheful de joacă va fi la ordinea zilei. În plus, vei observa și o serie de economii importante care nu ar fi fost posibile fără Planurile Extra Grijă puse la dispoziție de experții CVS.

Descoperă aici mai multe despre Planurile Extra Grijă și alege un „pachet de sănătate” pentru a face tratamentele esențiale de rutină mai accesibile!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!