Cluj Arena va găzdui în 2021, în premieră pentru România, Campionatul European de Atletism

by | Nov 19, 2020 | Știri Cluj

Cluj Arena, stadionul emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii, a fost ales pentru a găzdui, din nou, o competiție sportivă de mare anvergură: Campionatul European de Atletism pe echipe – Liga I, ediția 2021. Programată inițial pentru vara acestui an, la Paris, dar anulată din cauza pandemiei de coronavirus, această întrecere sportivă majoră a fost reprogramată și relocată de către Asociația Europeană de Atletism pentru a se desfășura în perioada 19-20 iunie 2021, pe Cluj Arena.

Alegerea noastră drept gazdă a acestei prime competiții europene de pistă pe care România o găzduiește a fost determinată de renumele pe care Clujul l-a câștigat în ultimii ani în ceea ce privește organizarea în condiții ideale a competițiilor de atletism și, în general, a unor evenimente de mare anvergură. Un rol extrem de important în luarea acestei decizii l-au avut condițiile foarte bune oferite de Cluj Arena atleților dar și feedback-ul pozitiv pe care l-au oferit constant sportivii care au evoluat pe această arenă ultra-modernă – Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Reamintim, în acest context, faptul că, doar în cursul acestui an, Cluj Arena a găzduit nu mai puțin de trei competiții de atletism de prim rang: Campionatele Balcanice pentru seniori în aer liber, Campionatele Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” și Campionatul național de seniori și tineret.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This