Bucuria Crăciunului rămâne aceeași! Iulius Mall Cluj ți-a pregătit mii de cadouri în valoare de 50.000 de euro

by | Dec 4, 2020 | Știri Cluj

2020 a fost un an diferit pentru toată lumea, motiv pentru care vrem ca finalul lui să fie unul de poveste. Bucuria Crăciunului rămâne aceeași, indiferent de circumstanțe și distanțe! Așa că #impartecuceidedeparte, deoarece în acest an cadourile ne apropie mai mult decât oricând. Astfel, dacă te-ai transformat în ajutorul lui Moș Crăciun și ai pornit în căutarea celor mai inspirate daruri pentru cei dragi, poți fi surprins chiar tu cu un cadou. Iulius Mall Cluj ți-a pregătit premii în valoare totală de 50.000 de euro!

Sărbătorile de iarnă înseamnă generozitate și timp petrecut împreună cu cei dragi, dar bucuria de a dărui și surpriza unui cadou sunt și ele două elemente cheie ale Crăciunului. La Iulius Mall Cluj vei avea parte de amândouă, pentru că cele mai harnice ajutoare ale Moșului vor fi premiate. Astfel, în perioada 4 – 23 decembrie 2020, dacă faci două achiziții de minimum 150 de lei fiecare, din două magazine diferite din Iulius Mall Cluj, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Tot ce trebuie să faci este să înregistrezi bonurile la centrul de premiere din zona Zara. Zilnic, primele 180 de persoane înregistrate în sistemul electronic vor primi, în funcție de norocul lor, vouchere de cumpărături cu valori cuprinse între 30 și 200 de lei. Acestea pot fi folosite la magazinele partenere: IPB, Under Armour, Nobila Casa, Bianconero, LaceWorld, U-Man, Tezyo, Melkior, My Geisha, Hoco, Auchan, Altex, Buzz, Sport Vision, Cărturești, Premium Cell și Magnolia. Valoarea totală a premiilor se ridică la 50.000 de euro!

Cumpărăturile sunt, însă, și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall Cluj. Anul acesta ne bucurăm împreună de un Crăciun muzical, așa că și bradul este împodobit cu note dansatoare, alături de mii de luminițe strălucitoare și ornamente elegante. Imensul brad are la bază și o orchestră, care completează tabloul muzical, iar Moș Crăciun pregătește surprize pentru cei mici.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Cluj, iar noi avem grijă ca bucuria Crăciunului să rămână aceeași și anul acesta!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This