#HomeDelivery: Cele mai bune deserturi pe care le poți comanda acasă

Știți și voi acea perioadă din an în care trecem pe o listă zeci de rezoluții care nu vor fi duse până la bun sfârșit niciodată? Și mai știți care este punctul care deschide lista în fiecare an? Da, e ok, cu toții ne propunem să ducem un stil de viață mai echilibrat la început de an. Însă un dulce nevinovat nu a făcut niciodată rău consumat cu moderație și atenție la alimentație. Cred că ar trebui să ne împăcăm mai mulți cu gândul că dulciurile nu distrug dietele, ci fac parte dintr-un proces ideal pentru trup, minte, dar mai ales suflet. Așadar, fie că te afli în plin proces de slăbire sau vrei să îți delectezi papilele gustative cu cele mai fine savori, iată de unde poți să comanzi cele mai bune deserturi din Cluj direct la tine acasă.

1. Iris Delice
Cu pofta de ceva bun la purtător, deschidem lista cu o serie de deserturi cu adevărat speciale pregătite cu mult drag de către experții de la Iris Delice. Inspirate de curentul minimalist, toate prăjiturile din meniu urmăresc metode inovative din punct de vedere al gustului și mai ales al designului. Astfel, sub sintagma less is more, dulciurile clasice pline de ornamente se transformă în adevărate piese de artă numai bune de surprins pe Instagram. În ceea ce privește opțiunile, acestea nu sunt deloc puține, iar munca de alegere s-ar putea să dea câteva bătăi de cap. De la prăjituri cu aromă de citrice și busuioc, la căpșune și fistic și până la combinația cocos și ananas te desparte doar o singură bifă în formularul de comandă. Poți opta pentru un tort întreg la prețul de 140 de lei, ideal pentru 8-10 persoane sau pentru un desert individual de numai 20 de lei. Bineînțeles, în cazul în care nu te poți decide ai la dispoziție un Exquisite Box care cuprinde un mix din cele 6 opțiuni.

2. Friandise
Cei de la Friandise ne-au cucerit deja vara cu cele mai minunate înghețate. Totodată, aceștia nu încetează să ne uimească nici acum cu zecile de rețete de prăjituri care se întrec în creativitate și gusturi alese pe sprânceană. Fără îndoială, opțiunile puse la dispoziție în formularul de comandă ne lasă gura apă încă din primele secunde petrecute în meniu. Mousse-urile sunt cele care se află în centrul atenției și vin împachetate în mure și busuioc sau măr cu cidru și scorțișoară, combinația ideală pentru zilele friguroase de ianuarie. Opțiunile nu se opresc aici, iar cofetarii sunt dispuși să îți pregătească cele mai delicioase tarte sau sorbeturi. Pentru cei mai curajoși, aceștia pot comanda chiar și înghețată pentru a retrăi momentele verii. Nu în ultimul rând, pentru indeciși există un mix special care reunesc mini-mousse-uri, mini-pavlova, mini-cheesecake și multe alte bunătăți într-o cutie de 80 de lei. Și că tot veni vorba de prețuri, un mousse costă în medie 18 lei, iar o tartă de un kilogram 80 lei.

3. Un dulce de la Vlad Mureșan
Continuăm lista plăcerile noastre nevinovate cu bunătățile care iau viață în laboratorul lui Vlad Mureșan. Aici, pasiunea pentru dulciuri a ajuns la un nou nivel de inovație, aducând în prim-plan gusturile copilăriei și nu numai. De la clasica tartă cu mere la cannoli, Maracuja Tart cu fructul pasiunii la mousse de ciocolată umplut cu fistic te desparte doar un click și un apel de la livrator. Prețurile pentru aceste deserturi se apropie de suma de 14 lei, iar pentru o experiență 100% autentică, cutia sweet fingers de 120 de lei este numai bună de savurat alături de cei dragi acasă. Aceasta din urmă conține 14 sortimente din cele mai îndrăgite rețete și se asigură ca tu să nu ratezi nici măcar o experiență în materie de gusturi dulci. Un aspect important de menționat este că în meniu se regăsesc și opțiuni raw-vegane pentru cei care vor să se țină de promisiunile din anul 2021. Bogate în creme de caju, banane și unt de cocos, aceste deserturi sunt perfecte pentru toate papilele gustative. Formularul de comandă este disponibil aici, așa că nu mai sta pe gânduri și spor la cumpărături!

4. Delicii Sănătoase
Dacă te-ai speriat că noul an o să te țină departe de dulciurile tale favorite, află acum că există variante mult mai sănătoase și la fel de delicioase. Este și cazul laboratorului de cofetărie Delicii Sănătoase, locul în care micile plăceri se intersectează cu un stil de viață sănătos și activ. Astfel, cei care au decis să adopte un stil de viață vegan, vegetarian, raw-vegan sau pur și simplu își doresc să testeze lucruri noi vor găsi aici un catalog bogat de deserturi care pun în valoare proprietățile fructelor, alunelor și mirodeniilor. Chiar dacă din rețete lipsesc ouăle și lactatele, prăjiturile cu cocos, ciocolata de casă cu alune, prăjitura cu caramel sau feliile de tort păstrează secretul gusturilor autentice și deja cunoscute. Ca să îți fie și mai simplu, cofetarii ți-au pregătit o cutie care conține 5 sortimente de tort raw vegan la prețul de 90 de lei. Și mai mult, o altă cutie bogată cu delicii își schimbă constant conținutul pentru ca tu să fii surprins de fiecare dată când accesezi site-ul pentru a plasa o comandă.

5. Cofetăria La Creme
După cum deja ne atenționează numele laboratorului, aici vom avea parte de o gamă variată de deserturi bogate în creme de vis care vor inunda papilele gustative într-o explozie de savori încă de la prima înghițitură. Pe lângă torturile care vor face zilele de naștere o amintire de neuitat, prăjiturile care pot fi comandate acoperă o plajă largă de preferințe în ceea ce privește desertul servit după masă. Cei mai pricepuți cofetari pregătesc atât clasicele rețete care ne vor aminti de copilărie, cât și preparate mai sofisticate în rând cu tendințele. Dacă Albinița, Doboș, Snickers sau celebra prăjitură de casă îți spun ceva, înseamnă că nu trebuie să ratezi o comandă de la această cofetărie. Prețurile pornesc de la 25 de lei și ajung până la 60 de lei pentru platouri mai sofisticate și bogate în diverse tipuri de dulciuri. Comanda se poate plasa pe site aici, prin mesaj privat pe Messenger sau telefonic la 0725227363.

6. EmmaCremma
În acest mic laborator de cofetărie ies la iveală zeci de rețete de dulciuri desprinse din competițiile din domeniu privite la televizor. Fie că ești fanul numărul unu al cheesecake-ului sau te declari pasionat convins pentru tainele unui brownie bogat în ciocolată, aici ai șansa să testezi cele mai rafinate rețete. În plus, acestea sunt pregătite cu multă atenție și cu multă dragoste, fapt ce își va pune amprenta asupra produsului final. Bineînțeles, torturile sunt cele care vor atrage toate privirile încă de la primele secunde petrecute cu ochii în meniu și în fotografiile postate pe social media. Comenzile se pot plasa prin mesaj privat pe pagina de Facebook sau pe adresa de email [email protected]. Pentru informații suplimentare, experții de la EmmaCremma îți stau la dispoziție și la numărul de telefon 0740 359 399.

7. A la Tarte
Nu în ultimul rând, pentru o excursie gastronomică completă nu puteam să nu includem în lista noastră preparatele franțuzești pregătite de specialiștii A la Tarte. Chiar dacă nu poți să vizitezi fizic Parisul din cauza condițiilor actuale, cu siguranță o felie dintr-o tartă cu nume franțuzesc de va teleporta pe bulevardele însorite din celebra capitală. Dacă ai lipsit de la orele de franceză, nu-ți face griji căci orice varianta vei alege va fi un adevărat succes gastronomic. Așadar, aici poți să te delectezi cu o felie dintr-o tartă bogată în ciocolată albă, caise, zmeură sau mascarpone. Indiferent care o fi denumirea, savorile și texturile aparte îți sunt garantate. O porție te costă în jur de 13 lei, în funcție de sortimentul ales și poți plasa simplu și rapid comanda prin intermediul principalelor platforme de livrare la domiciliu (FoodPanda, Tazz, Glovo, Boltfood etc.).

Iată-ne ajunși la finalul acestui articol, cu o poftă de nedescris pentru un dulce rafinat și cu papilele gustative care își doresc acum atenție. Chiar dacă pandemia încă ne ține departe de obiceiurile noastre, iar terasele și restaurantele și-au închis temporar ușile, avem noroc cu tehnologia care ne sare în ajutor cu livrările la domiciliu. Astfel, fie că vrei să îți impresionezi musafirii sau vrei să te relaxezi în compania unui produs bogat în gusturi și arome, opțiunile prezentate de mai sus îți aduc direct la ușă cele mai bune deserturi la care ai fi putut să visezi vreodată! Iar dacă ți se face dor și de un cocktail ca în zilele bune, poate te ajută articolul pe care deja l-am scris aici.

Tu de unde comanzi cele mai bune deserturi în Cluj?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This