De Dragobete și Mărțișor, Ivatherm îți oferă un kit-cadou pentru a testa o rutină de îngrijire

by | Feb 24, 2021 | Articole, Recomandări

Ianuarie este despre începuturi noi și rezoluții, februarie e despre iubire în toate formele ei, iar martie, ei bine… martie este despre femei, întotdeauna: mame, soții, surori, colege, prietene, partenere de viață. Până și venirea primăverii parcă se retrage în plan secund și le lasă doamnelor și domnișoarelor toată lumina reflectoarelor. E momentul perfect să fie răsfățate. Iar acest gest poate veni de la cineva drag sau chiar de la ele – de cele mai multe ori, o privire către propriul chip și un pic mai multă atenție îndreptată spre noi ne poate aduce o satisfacție enormă. Mai ales când alegem produsele de skincare potrivite. Și poate că încă nu am programul de somn pe care visam să-l ”instaurez” la început de an, și nici nu știu prea multe despre iubire, dar cert este că am descoperit un brand de produse dermatocosmetice care mi-a arătat ce înseamnă frumusețea, încrederea de sine și sănătatea tenului, și nu mă sfiesc să vorbesc despre el de câte ori am ocazia.

Ivatherm

E vorba despre Ivatherm, iar astăzi vin cu o nouă veste bună pentru tine. De Dragobete și Mărțisor, comanzi online produsele tale preferate Ivatherm de la farmaciile partenere din Cluj în perioada 22 februarie – 8 martie și primești unul dintre kit-urile cadou pentru a testa o rutină de îngrjire – hidratare și make-up, anti-aging sau matifiere ten gras.

Eu deja v-am povestit în articolul de aici despre produsele mele preferate, dar și despre ce ”achiziții” mi-aș dori să fac. Încă testam, experimentam două game diferite în încercarea de a o alege pe cea mai potrivită mie. Ei bine, e momentul să vă mărturisesc că am ajuns la o rutină de îngrijire care îmi luminează diminețile și liniștește serile, o rutină care-i de fapt un adevărat ritual. Și e musai să v-o împărtășesc pentru că e și o lecție de viață undeva la mijloc, cred eu.

Reiau pe scurt povestea mea cu produsele Ivatherm. A fost o relație începută întâmplător și continuată conștient, din apreciere și respect pentru modul în care produsele s-au comportat cu tenul meu. Am testat multe, aproape toate produsele care se potriveau cu tipul meu de piele, iar colecția personală Ivatherm a crescut tot mai mult de-a lungul timpului. Și totuși, abia în urmă cu puțin timp am ajuns să perfecționez rutina mea de îngrijire. ”Cum este posibil, de ce a durat atât de mult?”, vă veți întreba, poate. Iar răspunsul este simplu – îmi lipsea un produs. Dar ne-am găsit. Și m-a completat. Aș merge până la a zice chiar și că m-a complimentat. Așa că e rândul meu să o fac.

Ivatherm

CE PRESUPUNE RUTINA DE ÎNGRIJIRE PE CARE O AM ÎN PREZENT?

Dimineața folosesc crema de zi Aquafil Hydra Light pentru piele normal-mixtă, deshidratată, cu SPF 30, peste care aplic fondul de ten fluid Joviale. Și acesta are SPF 25, deci sunt mai mult decât asigurată în lupta cu soarele. Am realizat (după prea mult timp), că nu e nevoie de un fond de ten cu acoperire Science-Fiction pentru un aspect odihnit și fresh, ci doar de un anticearcăn bun. E grozav ca după atâția ani în care fața mi-a fost practic ”mascată” de fond de ten, să nu îmi simt tenul încărcat sau obosit la finalul zilei, abia așteptând să respire. Fondul de ten are 3 nuanțe disponibile, eu am tenul măsliniu, am mers pe 2 și mi se potrivește mănușă.

Pentru demachiere mă bazez pe loțiunea micelară Ivapur pentru piele sensibilă, mixtă sau grasă. Am folosit-o mulți ani pe cea destinată tuturor tipurilor de ten și am fost foarte mulțumită, dar aceasta pur și simplu hits different, mai ales când mă spăl pe față cu gelul de curățare din aceeași gamă ulterior. Mai apoi aplic serul hidratant Aquafil Hidra și o cremă normală. Ce a schimbat jocul a fost adăugarea gelului-cremă contur de ochi Aquafil Hydra Complex în rutina de seară. E potrivit pentru toate tipurile de piele sensibilă și își respectă cu mândrie promisiunea: hidratează, reduce cearcănele și pungile de sub ochi. Se absoarbe rapid în piele și nu conține parfum.

Bineînțeles, în completarea procesului de demachiere și la sfârșitul ritualului, câteva puf-uri de apă termală Herculane am ajuns să cred că influențează până și calitatea somnului. Sincer, altfel dormi când știi că ți-ai făcut datoria față de tenul tău. Evident, apa termală o folosesc ori de cate ori simt că pielea mea are nevoie de împrospătare sau calmare. Pielea sau eu, depinde de zi.

Ivatherm

TESTEAZĂ, TESTEAZĂ, TESTEAZĂ

Multă vreme am încadrat tenul meu într-un tipar și l-am îngrijit conform instrucțiunilor potrivite pentru un ten care… nu era al meu. Sau, cel puțin, nu în totalitate. Tocmai de aceea am și dezvoltat o relație atât de frumoasă cu Ivatherm, pentru că produsele lor m-au ajutat chiar dacă bâjbâiam pe lângă opțiunile care mi se potriveau. Norocul meu a fost că am realizat din prima că am în mână un brand de calitate care poate mai mult de atât, doar trebuie să găsesc combinația corectă. Am continuat să testez, să experimentez. Și cred că asta e singura cale spre reușită, de aceea vă și povestesc azi despre campania pe care o au în derulare și kit-urile pe care le găsiți în farmacii în perioada 22 februarie – 8 martie: pentru că un kit cu mostre e fix ce-ți trebuie ca să testezi și să vezi ce ți se potrivește. Vin ambalate într-o cutiuță mică și simpatică, ideală pentru dăruit unei prietene în caz că n-ai mărțișor la tine.

CE KIT-URI SUNT INCLUSE ÎN CAMPANIE?

1. Kit Hidratare & Make-up
Loțiune micelara 25ml + Aquafil
Hydra Complex contur ochi 1,5 ml
Cremă hidratantă față Aquafil Hydra Light 5ml
Fond de ten Joviale 02 1,5ml

2. Kit Anti-aging
Loțiune micelară 25ml
Una ser anti-aging 1ml
Una anti-aging cremă față 2ml
Fond de ten Joviale 01 2ml

3. Kit matifiere ten gras
Toleriskin fluid 2ml
Cremă de față Ivapur Mat 2ml
Fond de ten Joviale 02 2ml

Dacă te-am făcut curioasă, testează și tu produsele Ivatherm în mini-ambalajele lor și spune-ne ce părere ți-au lăsat. Nu uita că, pentru a intra în posesia unui kit, trebuie să plasezi o comandă online la una din următoarele farmacii locale: Aldedra, Ducfarm, Elmafarm și Remedium. Spor la testat!

Tags: ivatherm

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This