De unde poți comanda dulciuri vegane sau fără zahăr în Cluj

Home $ Articole $ De unde poți comanda dulciuri vegane sau fără zahăr în Cluj

Închide ochii și visează… la o prăjitură plină cu fructe și creme care se revarsă în valuri de ciocolată din interior către exterior. Visează la acea rețetă dulce din copilărie care întregea mereu mesele îmbelșugate de sărbători. Visează la aromele de caramel, vanilie sau ciocolată care îți învăluie toate simțurile încă de la prima înghițitură. Visea… bine, bine, dar poate te întrebi cât timp mai poți visa, cu sau fără ochii deschiși, fără să ți se arate la orizont coșmarul vieții: zahărul. Noi îți recomandăm să inspiri și să expiri în continuare, în ritmuri liniștitoare și care te deconectează de la griji, căci în articolul de față vorbim despre acele bunătăți. Nu mai lungim suspansul, așa că iată 8 locuri de unde poți comanda dulciuri vegane, sănătoase, atente la cantitățile de zahăr și bogate în texturi și gusturi. Pentru cei care au o dietă fără produse de origine animală sau ca să nu te mai simți vinovat atunci când ești la cheat day sau atunci când invadezi frigiderul în miez de noapte. 😉

Delicii sănătoase
Delicii Sănătoase este acel loc în care conceptele moderne se întâlnesc cu cele clasice și dau viață unor produse potrivite pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate stilurile de viață. Specializați în rețete vegane și raw vegane, experții acestui laborator pregătesc zilnic deserturi care transformă pofta de dulce într-o alternativă sănătoasă de gustare. În plus, din pasiunea pentru un stil de viață sănătos și cât mai sustenabil, toate rețetele sunt realizate cu ajutorul unui tehnician nutriționist. Rezultatul acestei colaborări? Deserturi delicioase, cu un aport scăzut sau inexistent de zahăr, lipsite de gluten sau lactoză și cu ingrediente 100% naturale. Diferența dintre produsele vegane și cele raw vegane stă în modalitatea de preparare. Cele din urmă nu sunt supuse unui proces termic, conservând în acest fel nutrienții de care organismul are nevoie.

De la bomboane raw vegane, celebra banana bread, ciocolată de casă și până la felii de torturi, opțiunile sunt nenumărate. Dacă nu te poți decide, poți încerca de aici cutiile cu delicii. Acestea includ fie o selecție de 5 felii din diferite torturi îndulcite cu sirop de agave, fie un mix de deserturi care se schimbă săptămânal, îndulcit cu miere, care nu este vegană, dar reprezintă una dintre cele mai sănătoase alternative la zahăr. Prețurile variază în funcție de produsele selectate, la care se adaugă taxa de livrare între 15 și 30 de lei, în funcție de zona în care ești localizat. Comenzile se plasează simplu și rapid direct pe site, iar pentru produse personalizate sau informații personalizate, cei de la Delicii Sănătoase îți stau la dispoziție la doar un mesaj privat distanță.

The Healthy Cake
În sfârșit nu mai trebuie să îți înfrânezi poftele, căci la The Healthy Cake iau naștere produse sănătoase și care îți satisfac, în mod negreșit, nevoia de dulce. Din dorința de a răspândi în comunitate importanța unui stil de viață sănătos, Cristina și Diana au pus la cale un nou concept, punând bazele unui laborator cu totul și cu totul special. Aici, simțurile sunt cele care dictează rețetele, iar beneficiile aduse de natură completează de minune produsele finale. Din cămara lor lipsesc aditivii alimentari, coloranții, conservanții produsele de origine animală și zahărul. Acestea sunt înlocuite de fructe și de dragostea pentru un stil de viață sănătos bazat pe produse naturale. Pe lângă gusturile fine care dau peste cap papilele gustative, rețetelor li se acordă un procentaj mare de atenție și în ceea ce privește aspectul. Deliciul începe mai întâi la nivel vizual, un aspect deosebit de important mai ales pentru cei care încearcă pentru prima dată aceste dulciuri vegane, respectiv raw vegane.

Paleta de opțiuni e și în acest caz o problemă care face decizia să fie dificilă, pentru că toate deserturile de pe site îți vor face insistent cu ochiul. Ce mi-a atras mie atenția sunt bomboanele Toffeefee, care ar fi aproape imposibil de distins de cele originale, mult procesate și pline de zahăr. Dacă și tu ești ca mine și atunci când intri în posesia unei astfel de cutii de bomboane uiți de limite, cu varianta marca The Healthy Cake ai dat lovitura. Nu mai ai grija zahărului și a kilogramelor în plus astfel. Mai mult, ai la dispoziție și o gamă variată de torturi raw vegane, cu arome inedite de iasomie, trandafir, lavandă și multe alte ingrediente naturale.

Tata Vlad
Ieșim din sfera torturilor și aducem în lumina reflectoarelor o gustare delicioasă, gata de luat cu tine la birou, la sală sau de pus la pachet celui mic. Tata Vlad a pornit dintr-o joacă cu copiii, care s-a împletit cu grija și atenția părinților pentru un stil de viață activ și sănătos. Așa au rezultat batoanele raw vegane, în zeci de combinații de nuci și fructe care se întrec în nutrienți și, cel mai important, sunt realizate handmade. Pe lângă faptul că nu sunt preparate termic și livrează un produs cât se poate de neprocesat și natural, aceste dulciuri sunt lipsite de zahăr. Pe scurt, sunt o gustare ideală mai ales pentru copiii energici, dar și pentru adulții care intră într-un sugar rush de fiecare dată când devorează o ciocolată întreagă. La baza acestor batoane stau curmalele, care se îmbină, pe rând, cu migdalele, cireșele negre, lămâia, zmeura, alunele de pădure și multe altele. Ce este bine de știut este că, indiferent de sortimentul ales, batonul are 45 de grame și costă 8 lei, așa că le poți încerca pe toate. Din punct de vedere logistic, comenzile se plasează prin intermediul acestui formular. Livrarea în Cluj este gratuită pentru comenzile care conțin mai mult de 12 batoane și 15 lei pentru cele care nu ating acest prag. De asemenea, produsele se pot comanda de oriunde din țară, suportând un cost de transport de 18 lei.

Rawana
Dacă vrei să-ți răsfeți simțurile cu deserturi din al nouălea cer, lasă-te purtat de următoarele informații. În laboratorul Rawana nu iau naștere doar niște dulciuri care ies din tiparele clasice, ci se concep rețete și combinații prietenoase pentru orice tip de dietă. Încă din anul 2014, de când a fost fondată prima cofetărie de profil raw vegan din oraș, pasiunea pentru un stil de viață sănătos a fost insuflată sutelor de clienți care au testat aceste produse inovatoare. Printre aceștia se numără și cei mici, care își serbează primii ani din viață în compania unui tort sănătos, potrivit pentru nevoile organismului aflat în plină dezvoltare. Experții Rawana pun la dispoziție un meniu plin de variante, atât pentru cei care au un stil de viață bazat pe plante, pentru cei care au anumite alergii, cât și pentru cei care se află în căutarea dulcelui perfect. De pe site se pot comanda torturi întregi (care se pot personaliza în funcție de preferințe), tarte întregi sau la felie, mixuri de bomboane și multe altele. De asemenea, în funcție de sezon, se realizează cutii speciale care includ o selecție de dulciuri care se pliază excelent contextului. În ceea ce privește prețurile, acestea reflectă standarde înalte, folosirea ingredientelor naturale și un proces complex de producție, și îți garantăm că odată ce guști prima linguriță, merită fiecare bănuț. Astfel, prețul unui tort pornește de la 179 de lei, iar o felie dintr-o tartă costă 19 lei.

RevEarth – dulciuri vegane
Pasiunea pentru un stil de viață lipsit de alimente procesate și nesănătoase se reflectă și în meniul celor de la RevEarth. De la brioșe, torturi sofisticate, tarte și checuri, toate aceste delicii sunt sigure pentru sănătate și, pe deasupra, aduc și un aport suplimentar de vitamine și de nutrienți de calitate. Dacă se apropie ziua ta de naștere sau vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un tort nevinovat, cei de la RevEarth așteaptă cu interes un semn de la tine în căsuța de mesaje private de pe Facebook. Aceștia te ajută să îți vezi visul devenind realitate, aducând mai aproape de tine concepte noi în materie de dulciuri și de gustări sănătoase, care nu distrug dietele și care nu îți dau peste cap caloriile. Bineînțeles, moderația este cheia și în cazul acestor dulciuri vegane, însă cu siguranță corpul tău îți va mulțumi pentru acest tip de recompensă dulce. Dacă vrei să comanzi produse de aici, îți recomandăm să te inspiri de pe pagina lor de Facebook sau Instagram. Pe lângă faptul că vei saliva în fața ecranului fără să îți dai seama, vei descoperi o serie de produse la care nu te-ai fi gândit vreodată că se pot realiza fără ingrediente de origine animală. Pasul următor după această analiză amănunțită este comanda. Printr-un mesaj îți exprimi toate dorințele, iar în cel mai scurt timp dulciurile tale vor ajunge pe cele mai bune mâini. După cum deja probabil ți-ai dat seama, prețurile depind de preferințele tale și de complexitatea rețetelor.

Muchaton
Credeai vreodată că te poți bucura de prăjituri fără să ai grija kilogramelor în plus? La Muchaton, zahărul dispare complet din meniu, fiind înlocuit de alternative mult mai sănătoase. Inspirația pentru fabuloasele delicii fără zahăr vine din cărțile de bucate cu iz franțuzesc, îmbrățișând o abordare unică în ceea ce privește ingredientele și tehnicile de preparare. Astfel, prăjiturile care ies de la cuptor sunt bogate în nutrienți esențiali organismului, nu conțin gluten și au un aport scăzut de carbohidrați. Meniul pare un vis frumos devenit realitate pentru cei care își doresc un stil de viață sănătos și care se luptă zilnic cu dorința de ceva dulce. Printre delicatese se numără vestitul Choux à la crème, cheesecake, brownie, ișler și multe praline gata de savurat. În plus, laboratorul onorează și comenzi de torturi pentru ocazii speciale, adaptând rețete clasice la nevoile cotidiene. Vorbind despre prețuri, acestea nu diferă cu mult față de rețetele tradiționale și bogate în calorii. Spre exemplu, un pachet care coține 3 eclere grande, sănătoase, te va costa în jur de 84 lei, iar acești bani trebuie priviți ca pe o investiție de lungă durată în sănătate și starea generală de bine a organismului. Poți să consulți și meniul ca să te convingi că în sfârșit există opțiuni safe și la fel de satisfăcătoare pentru papilele gustative.

Vegan Cluj Food
Mulți au impresia că un stil de viață vegan vine la pachet cu o serie de provocări… mai ales în ceea ce privește opțiunile alimentare. Cei de la Vegan Cluj Food demontează în bucătăria lor aceste mituri, venind în ajutorul tău dacă îți dorești o schimbare în acest sens. În plus, afacerea a pornit din dorința de a oferi clujenilor (și nu numai) opțiuni vegane de savurat în oraș sau în propriul cămin. De la momentul zero și până acum, afacerea s-a transformat în pasiune, iar delicatesele dulci care ies zilnic de pe mâinile experților nu încetează să impresioneze. Rețetele clasice au fost astfel reinventate, pentru a demonstra faptul că stilul de viață vegan nu este o misiune imposibilă și nu reprezintă o formă de privare de la micile plăceri ale vieții. Blaturi pufoase de tort, creme dulci și bogate în arome, macarons, banana bread sunt doar căteva exemple de produse care iau naștere aici, cu ingrediente naturale, blânde cu mediul și cu animalele. Dacă vrei să te alături și tu exploziei de gusturi și de savori, fără a pune în pericol natura și ale ei viețuitoare, comandă produsele marca Vegan Cluj Food printr-un mesaj privat pe paginile de Facebook sau Instagram. Tot de aici poți să îți iei și doza necesară de inspirație, de care cu ai nevoie înainte de a plasa comanda. Prețurile depind de preferințe și de complexitatea pachetului, însă fiecare bănuț investit se va transforma într-un beneficiu atât pentru mediu, cât și pentru sănătate.

La fel ca la finalul celorlalte articole despre dulciuri, noi ne oprim aici. Nu de alta, dar nu mai putem rezista în fața monitorului fără să plasăm cel puțin o comandă de dulciuri vegane. După cum deja ai observat, există zeci de opțiuni delicioase care înlocuiesc cu succes alimentele procesate, bogate în chimicale și mai ales zahăr. Fie că ai un stil de viață vegan, ții post, ești curios din fire, vrei să adopți un stil de viață sănătos sau, pur și simplu, te-ai săturat de deserturile clasice, aceste laboratoare transformă visele în realitate. Adică te lasă să visezi cu ochii deschiși la o gustare dulce, bogată în savori și în vitamine, fără a fi întrerupt de coșmarul kilogramelor în plus.

Tu de unde comanzi dulciuri vegane, fără zahăr, atunci când vrei ceva sănătos și guilt-free?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!