Cazinourile online. Care sunt avantajele acestora?

Home $ Diverse $ Cazinourile online. Care sunt avantajele acestora?

by | May 19, 2021 | Diverse

În ultimul an, cazinourile online au început să-și facă tot mai mult simțită prezența pe piața din România. Asta se datorează faptului că digitalizarea a luat un avânt fenomenal. Așa, ne-am obișnuit să facem lucruri pe care înainte nu concepeam să le facem altfel decât offline, în sfera digitală. Astfel, mulți pasionați de jocuri de noroc s-au mutat din cazinourile fizice în cele aflate la un click distanță. Motivele care au stat la baza alegerii lor au fost dintre cele mai variate.

Uneori au făcut-o datorită inepuizabilelor variante de jocuri pe care un astfel de cazinou le oferă spre deosebire de unul offline. Alteori, datorită ofertelor bonus, caracteristice acestora. Alții, în schimb, s-au orientat înspre ele datorită metodelor de plată variate pentru care au putut opta în online. Dacă încă stați pe gânduri și credeți că experiența cazinourilor offline n-ar putea fi înlocuită în mediul digital, vă povestim noi pe scurt despre avantajele acestora.

#1. Cazinourile online oferă o mulțime de jocuri din care să alegeți

Într-un cazinou online găsești, inevitabil, jocuri populare precum sloturile, ruleta și BlackJack. Dar tocmai datorită avansului acestei industrii, jocurile pe care multe astfel de cazinouri le oferă astăzi s-au diversificat și mai mult – mai ales în materie de sloturi. 888 oferă o mulțime de sloturi cu teme variate, astfel încât activitatea practicată să fie cu adevărat entertaining. Ca teme, varietatea acestora merge dinspre unele clasice precum Flaming Hot Extreme, până la unele care vă transportă în Egiptul antic, în căutarea unei comori magice, cum ar fi Dawn of Egypt.

Ruleta vine sub forme diferite, în funcție de preferințele voastre personale. Puteți opta pentru jocuri de ruletă europeană, americană, cu mize mari, mici sau Super Stakes. Dacă preferați BlackJack, puteți juca mâini multiple simultan. Iar dacă simțiți lipsa experienței unui cazinou real, puteți alege oricând cazinoul live unde transmisia este în direct, HD.

#2. Cazinourile online sunt sigure – și puteți verifica asta

Există patru aspecte principale cărora este esențial să le dați atenție atunci când optați pentru diferite cazinouri online, pentru siguranța personală. Primul dintre acestea ar fi criptarea datelor la un cazinou online. Dacă în bara voastră de instrumente scrie „https” la începutul URL-ului site-ului web, atunci nivelul de securitate este identic cu cel folosit de bănci pentru a proteja detaliile clienților. Apoi, logo-urile unor organizații ca ONJN, eCogra, iTech Labs, GLI pe care le puteți observa pe site-urile cazinourilor online vă indică faptul că acestea sunt certificate și de încredere.

În al treilea rând, vă recomandăm să parcurgeți și Politica de confidențialitate a cazinoului online, care poate fi găsită în subsolul site-ului web al acestuia. Odată parcursă, veți știi dacă acel cazinou are în plan să vândă informațiile voastre către companii terțe, să le închirieze altor agenții sau niciuna dintre aceste posibilități. Nu în ultimul rând, ca să nu riscați să fiți puși în situația în care sunteți într-un conflict de interese cu cazinoul la care jucați, vă sfătuim să parcurgeți secțiunea de Termeni și condiții a acestora. Așa, veți înțelege mai bine cum operează afacerea în sine.

#3. Metodele de plată pentru care puteți opta atunci când alegeți cazinourile online

Până nu de mult, în România, la cazionurile online nu existau decât două opțiuni de plată principale, și anume prin intermediul Skrill și al Neteller. Acum, numărul acestora a crescut la cinci: 1. depunerea banilor prin card de debit/credit, 2. depuneri prin Skrill în cazinoul online, 3. depuneri prin Neteller în cazinoul online, 4. depuneri prin transfer bancar în cazinoul online și 5. depuneri cu cardul preplătit Paysafecard. Dar cea mai folosită metodă de depunere în România este prin intermediul cardurilor de credit sau de debit. Este imposibil să nu găsiți un cazinou care să accepte cardurile VISA sau MasterCard.

Dacă alegeți să plătiți prin Skrill sau Neteller, trebuie să știți că ambele funcționează pe același principiu precum Paypal și durează în jur de două minute să vă faceți un cont. Transferul bancar rămâne o opțiune în special pentru cei care depun sau retrag sume mari. În cazul în care nu vreți să vă oferiți datele personale niciunei terțe părți, puteți opta pentru un card preplătit Paysafecard, care funcționează pe același principiu precum cartelele telefonice preplătite. Singurul inconvenient al Paysafecard este că nu poți face și retrageri prin acest card preplătit. Opțiuni există, astfel încât să o puteți alege pe cea mai potrivită pentru situația voastră specifică.

Avantajele cazinourilor online am putea spune că sunt diversitatea, adaptabilitate și flexibilitatea. Diversitatea vine din alternativele oferite. Adaptabilitatea e un punct cheie, astfel încât să fie rezolvate toate problemele care altă dată i-ar fi putut determina pe cei interesați de cazinouri să ezite atunci când venea vorba despre cazinouri online. Flexibilitatea de a oferi opțiuni îndeajuns de multe și de ofertante încât să fie pe placul fiecărui jucător în parte. Și fiecare dintre aceste trei caracteristici este redată mai ales de multitudinea de jocuri pe care v-o pun la dispoziție – principalul diferențiator al cazinourilor online față de cele offline. Iar acum, vă puteți bucura de ele mai în siguranță.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!