Unde poți organiza evenimente private în aer liber vara aceasta în Cluj

by | May 21, 2021 | Articole, Recomandări

Deși vremea este destul de instabilă în ultimul timp, entuziasmul dat de noua relaxare se simte tot mai mult. Bineînțeles că la starea generală se mai adaugă și graba celor care s-au decis până la urmă să-și organizeze evenimentul mult așteptat – logodna, majoratul, botezul pentru cel mic sau ce evenimente importante mai are omul în viața lui și pe care își dorește să le sărbătorească cum se cuvine, (și) în acest an încă pandemic.

Așa că dacă îți dorești să organizezi în perioada imediat următoare un eveniment privat în Cluj, am selectat pentru tine câteva locații potrivite, care să-ți permită o desfășurare cât de cât outdoor și fără riscuri. Sfatul meu este să verifici periodic regulile, să te asiguri că nu depășești numărul de persoane admis și că nu riști vreo amendă. Ca să nu mai spun faptul că ideal ar fi ca toți participanții să fie vaccinați sau imunizați deja, pentru a evita o situație nefericită.

O priveliște pe cinste poate să fie unul dintre elementele care să contureze atmosfera de poveste la evenimentul tău. Unei astfel de locații îi mai lipsește doar o piscină, căci nu se știe și poate îți vei dori un pool party, după cum tot ai văzut în filme. A, da, și geamurile mari, care îți permit să te bucuri de priveliște, chiar și din interior, sunt un plus mare al acestei opțiuni. În orice caz, o astfel de locație este cum nu se poate mai chic. Nu mai lungesc suspansul și-ți spun că este vorba despre HillHouse KiKi Bucur. Este o locație potrivită pentru o gamă largă de evenimente, aș spune eu. Pe lângă faptul că dimensiunea lounge-ului este una considerabilă, de 200 mp, designul acestuia este unul pe măsură, departe de banalele restaurante sau pensiuni. Cu bar și toate dotările necesare pentru petreceri, HillHouse KiKi Bucur se pregătește să își deschidă lista pentru rezervările de anul acesta. Dacă îți dorești să-ți petreci unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta aici, mai bine pune mâna pe telefon și contactează-i din timp!

Următoarea opțiune de pe lista de astăzi este Secret Garden Cluj. Dacă îți dorești un eveniment în această locație, trebuie să știi că vei avea parte de o terasă acoperită și vei avea la dispoziție o gamă largă de băuturi delicioase. Nici pentru meniu nu trebuie să-ți faci griji, îl poți alege împreună cu cei de la Secret Garden. Fie că este vorba de o logodnă, de un botez sau un majorat, locația în sine este foarte instagramabilă și-ți va permite să adaugi câteva detalii care o vor transforma cu ușurință în varianta ideală pentru tine și invitații tăi. Pentru un cadru restrâns, de 25-30 de persoane, Secret Garden poate să fie exact ceea ce cauți pentru evenimentul tău. Dacă ești curios cum mai arată evenimentele organizate la ei, dar și dacă ești în căutarea inspirației, găsești locația atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Cred că cei mai mulți dintre noi au tot văzut în mediul online fotografii cu opțiuni de decor pentru nunți în aer liber, aranjamente florare vintage, mini-bar în aer liber și câte și mai câte. Dacă îți fac cu ochiul detaliile de acest gen și îți dorești și tu o locație potrivită pentru a le aduce la viață, RustiQ Garden este prima noastră sugestie. Acest spațiu este situat în Comuna Feleacu, la o aruncătură de băț de oraș. Spațiul în sine este foarte ofertant, așa că poți alege în voie decorațiunile mult visate. Într-un videoclip de la o nuntă organizată aici, RustiQ Garden pare mai mult decât instagramabil. Îl găsești aici, dar te atenționez că vei vrea să-i contactezi cât mai repede pe cei de la RustiQ Garden pentru a-ți rezerva locația.

Pentru petreceri aniversare, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici, poți alege Zahana de Someșeni. După cum și numele îți spune, locația este situată în cartierul Someșeni din Cluj. Aici găsești un foișor pentru 12 persoane, o terasă acoperită cu o capacitate de până la 30 de persoane, o zonă cu grătar și cuptor tradițional, dar și un loc de joacă pentru cei mici. În ceea ce privește bucatele, la Zahana de Someșeni poți alege dacă te vei ocupa tu de gătirea acestora sau dacă vei lăsa totul în seama echipei. Dacă te relaxează să frămânți aluatul pentru pizza sau să mai presari niște condimente preferate peste friptură, echipa de organizare îți permite să te alături lor. Pentru copiii curioși și energici poate să fie interesat să vadă cum se pregătește pizza chiar în fața lor. Desigur, poți lăsa totul în seama organizatorilor și să continui să te bucuri de clipele petrecute cu cei dragi, adunați la un loc. Prețul de închiriere al locației diferă în funcție de aceste preferințe, dar poți vedea mai multe detalii, precum și pașii pentru rezervare, aici.

O locație potrivită pentru aniversarea celor mici este și Adrenalin Park. Dacă copilul tău și prietenii lui sunt foarte energici sau dacă le place să încerce lucruri noi și pornească în aventuri împreună, cred că ai nimerit unde trebuie. Traseele sunt potrivite pentru copiii care au minim 4 ani. La fața locului, cei mici primesc instrucțiuni și echipamentul necesar pentru a se bucura de acestea în siguranță. Despre trasee, dar și de ce alte activități mai poți încerca în parc, precum tiroliana sau escalada, poți citi aici. La cabana Adrenalin Park te poți adăposti în caz de ploaie, iar parcul are și o zonă pentru grătar și picnic, numai bună pentru adulții care doresc să stea la povești. Despre cum ajungi în parc, dar și cum îi poți contacta pentru a-ți face rezervarea, găsești mai multe detalii pe site.

Destul de nou inaugurată și prea puțin cunoscută este ultima noastră variantă. Cu mult spațiu liber, o priveliște către oraș, trambulină, loc de joacă, spațiu amenajat pentru foc de tabără și cu o terasă spațioasă și acoperită este The Garden. Numărul maxim de invitați pe care-l poți avea aici este de 50 de persoane. Locația îți permite să organizezi cam orice fel de eveniment privat, nu numai petreceri aniversare pentru cei mici. Prietenii cu nas umed și blană sunt bineveniți, așa că îi poți adăuga pe lista de invitați. Desigur, ai parte de o zonă unde îți poți găti meniul liniștit sau poți opta oricând pentru o firmă de catering, dacă îți dorești o pauză de la bucătărie și de la gătit. The Garden este o opțiune puțin mai rustică, dar grădina și terasa pot fi decorate pentru evenimentul tău după bunul plac, mai ales dacă ai comandat deja decorațiunile perfecte.

Te sfătuiesc să-ți faci rezervarea din timp, pe cât posibil, fiindcă cererea pentru perioada următoare este destul de mare. Verifică periodic reglementările, ca să eviți orice neplăcere și asigură-te că invitații tăi sunt și vor rămâne sănătoși. Iar dacă ai nevoie de alte idei pentru amenajarea evenimentului tău, Pinterest-ul și multitudinea sa de sugestii este la un click distanță. Asta dacă și tu ești foarte încântat de ideea de a-ți pregăti singur toate cele necesare și nu dorești să apelezi la cineva specializat în acest domeniu.

Tu ce locuri în care poți organiza evenimente în aer liber mai știi în Cluj?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This