Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 3-lea din țară, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Destine Holidays deschide un nou punct de lucru, al 3-lea din țară, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca

by | May 24, 2021 | Știri Cluj

Destine Holidays, parte a Destine Holding SA anunță intrarea pe un nou segment de piață prin introducerea unui concept nou pe piața turistică din Romania și anume serviciul de broker de vacanțe. Companiile membre Destine Holding, au avut o creștere a cifrelor de afaceri de 14% față de anul precedent, deservind un număr de aproximativ 1,1 mil. clienți. Din cadrul Grupului Destine Holding, mai fac parte Destine Broker de Asigurare Reasigurare, Destine Leasing IFN, Destine Imobiliare și Destine Broker de Asigurare și Reasigurare Republica Moldova.

Începând cu data de 20 mai 2021 Destine Holidays a deschis un nou punct de lucru, în incinta Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca, aducând astfel conceptul de hypermarket de turism și în orașul Cluj-Napoca.

Destine Holidays este o agenție de turism înființată în anul 2018 având ca principal obiect de activitate promovarea și vânzarea întreg mixului de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie, etc. Destine Holidays pleacă la drum cu un portofoliu potențial ce cuprinde 1 000 000 de clienți în România, 3 puncte de lucru proprii, 70 de francize, 120 parteneri, dar și 2.500 colaboratori.

Înainte de COVID-19, călătoriile și turismul deveniseră unul dintre cele mai importante sectoare ale economiei mondiale. În acest moment se preconizează ca încasările din turism, la nivel global să revină la nivelul din 2019, abia în 2023. Totuși, călătoriile de agrement vor conduce revenirea în sectorul turismului. Acesta este și motivul pentru care am lansat acest nou serviciu pentru piața din România și anume brokerul de vacanțe. Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de vacanțe din care să poată alege tocmai pentru a se bucura din nou de plăcerea de a călători. Preluând viziunea Destine Holding SA, Destine Holidays duce mai departe această viziune de afacere cu oameni și pentru oameni ale căror obiective se vor realiza mai bine împreuna decât separate – declară Cosmin Cismaș, Business Development Manager

Destine Holidays s-a născut din necesitatea de a veni în întâmpinarea clienților cu un produs nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora. Prin acest concept, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie a celor mai importanți tour-operatori atât din România, cât și din străinătate. Astfel turiștii noștri își pot alege singuri cu ce tour-operator să călătorească în vacanță în urma unei consultanțe axate pe nevoile și bugetele acestora. Destine Holidays devine astfel hypermarketul de vacanțe, locul în care se poate găsi cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!