Street FOOD Festival revine în Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Street FOOD Festival revine în Cluj-Napoca

by | Jun 25, 2021 | Știri Cluj

După un an fără Street FOOD Festival, aventura culinară reîncepe în Cluj-Napoca, de data asta într-o nouă locație. Zazen – Verde Urban e un spațiu în plin proces de amenajare, situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 41. Acesta va fi dedicat culturii urbane, un loc de întâlnire și zonă pentru evenimente culturale, primul dintre ele fiind chiar Street FOOD Festival, între 15 și 18 iulie.

Patru seri cu concerte

Conceptul festivalului din acest an e yummy & yay, ceea ce promite o colecție mare de experiențe, atât culinare cât și legate de activități interesante sau de programul artistic. Grasu XXL, Guess Who, Byron, The Mono Jacks, The Kryptonite Sparks și Dimitri’s Bats sunt primii artiști care au anunțat că vor face show în cele 4 zile de festival, urmând să anunțe și alte trupe în curând. Alături de trupe, vedete vor fi truck-urile și preparatele culinare, așa cum ne-am obișnuit în anii trecuți.

Organizatorii promit un mix impresionant de arome, specifice bucătăriei internaționale și o gamă largă de băuturi reci, ideale pentru serile de weekend în mijlocul verii. Dacă ți-e dor de street food-ul tău preferat, cu siguranță te vei putea bucura de el, iar dacă vrei să încerci ceva nou, vei avea din ce să alegi. Revitalizarea contului de Instagram cu poze frumoase va fi o altă consecință a vizitei tale în festival.

Street FOOD Festival revine in Cluj-Napoca

Accesul se va face pe bază de bilet

Pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică costului unui bilet e de 25 de lei, iar prețul unui abonament pentru cele patru zile e de doar 60 lei. Joi, în prima zi a evenimentului, intrarea este gratuită, dar pe baza descărcării unui bilet cu valoare 0. Biletele se pot achiziționa de pe entertix.ro și bilete.ro în limita locurilor disponibile. Organizatorii au luat această decizie pentru a oferi un lineup atractiv în fiecare zi de festival și pentru a controla accesul la locație, conform reglementărilor actuale.

Accesul în festival e condiționat de respectarea prevederilor actuale, astfel că:

Se permite accesul doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS CoV 2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care prezintă testul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS CoV 2 nu mai vechi de 72 de ore. De asemenea, accesul va fi permis și persoanelor care, contra cost, vor efectua un test Rapid Antigen NON-INVAZIV, iar rezultatul va fi NEGATIV la punctul de testare special amenajat la intrarea în festival.

După un an în care industria de evenimente a suferit alături de artiști, ne bucurăm să facem din nou echipă și să pregătim un festival frumos. Ne-am dorit un line-up impresionant ca să sărbătorim cum se cuvine reîntâlnirea cu prietenii noștri.
Biletul de acces e o noutate pentru Street FOOD Festival, dar știm că publicul nostru înțelege contextul, condițiile de participare și respectă artiștii pe care vine să îi vadă. Spațiul nu e atât de mare ca la edițiile trecute, așa că recomandăm doritorilor să își ia bilete din timp. Promitem că merită, Constantin Covaliu – Managing Partner Why Not.

Street FOOD Festival Cluj-Napoca va avea loc între 15-18 iulie, la Zazen – Verde Urban, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr 41.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!