Sfaturi pentru a purta în mod corect o cămașă

Home $ Diverse $ Sfaturi pentru a purta în mod corect o cămașă

by | Jun 29, 2021 | Diverse

Probabil aveți mai multe cămăși în dulap, dar câte dintre ele vă fac să arătați foarte bine și câte dați jos imediat ce le-ați îmbrăcat și vă priviți în oglindă?

Cămașa este o piesă vestimentară de bază care n-ar trebui să lipsească din dulapul niciunui bărbat. Acesta este piesa vestimentară esențială pentru a o purta cu un costum, sub un pulover sau cu o jachetă, este acea piesă de îmbrăcăminte care te poate face sa arăți elegant instantaneu și care a devenit o legendă datorită tuturor acelor scene de film în care, după o întâlnire norocoasă, protagoniștii merg împreună acasă și ea ajunge să poarte doar o cămașă în timp ce încearcă să pregătească o cafea în bucătărie.

Și în cazul în care nu sunteți un fan al filmului și niciuna dintre aceste scene nu vă vine în minte, un sondaj din 2006 a arătat că 22,6% dintre femei au spus că un bărbat este instantaneu mai sexy (și că îl consideră un bun candidat pentru sex) atunci când poartă o cămașă care îi vine bine.

Dacă treci prin orice birou, vei da peste zeci, sute și mii de bărbați care poartă o cămașă clasică (până la urmă această piesă de îmbrăcăminte este sinonimă cu eleganța și profesionalismul), dar vei putea vedea și că unii bărbați arată mai bine decât alții cu cămașă și că croiul, culoarea și materialul sunt puncte cheie în acest sens și veți realiza că trebuie să învățați să profitați de ele pentru a obține aspectul ideal.

Cămăși bărbați vezi ofertele eMag

Într-o cămașă poți arăta sexy ca Hugh Jackman sau la fel de cumplit ca Donald Trump, totul depinde de cât ești de atent la câteva reguli de bază (și evitând greșelile pentru începători ) pe care experții în modă le-au stabilit de-a lungul anilor.

Cum poți să arăți mai sexy sau mai atractiv într-o cămașă?

Nu trebuie să cheltuiți sume exorbitante pentru a avea toate hainele pe măsură sau să vă schimbați întreaga garderobă cu fiecare sezon, trebuie doar să fiți puțin mai deștepți atunci când cumpărați și să țineți cont de aceste reguli de bază.

– Alege culoarea corectă pentru tonul pielii tale

Da, albul și albastrul sunt elementare și arată bine pe toată lumea, dar ar trebui să alegeți un ton care vă ajută să creați un contrast bun cu pielea și părul, pentru a evita să arătați palizi sau de aceeași culoare cu hainele. Culoarea potrivită vă va ajuta să vă luminați fața sau să vă scoateți în evidență culoarea ochilor.

Dacă ai tenul foarte alb și ai părul închis la culoare (contrast ridicat), atunci ai nevoie de culori mai deschise, mai vii. Bărbații cu contrast mediu, bronzați, cu părul închis la culoare, au nevoie de culori medii precum verde măsliniu, bărbații cu contrast redus, cu pielea albă și părul deschis, au nevoie de tonuri mai puțin intense, precum pastelurile sau albe, pentru a evita ca cămașa să atragă toată atenția, iar bărbații cu pielea întunecată arată cel mai bine în contraste ridicate.

– Aveți grijă de lungimea mânecilor

Mânecile cămășii nu ar trebui să-ți acopere mâinile, asta te va face să arăți ca un copil care a scăpat în dulapul tatălui său sau fratelui său mai mare. Dacă doriți un aspect elegant și sofisticat, atunci ar trebui să aveți grijă ca îmbrăcămintea să vi se potrivească bine.

– Fiți atenți la tipul de croială

Slim, largă sau croi clasic? Există diferite croieli de cămăși și acestea sunt, de asemenea, cheia pentru a arăta cât mai bine. Dacă ești mai lat, atunci croiala slim poate părea foarte strânsă, iar dacă ești slab, o croială largă poate fi prea mare, deci trebuie să o găsești pe cea mai bună pentru corpul tău, evitând întotdeauna că țesătura să pară prea întinsă sau ca și cum ar avea puțin până la rupere pentru că ai ales o cămașă prea mică.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!