A cincea zi a turneului Winners Open WTA250: Mihaela Buzărnescu, în sferturile de finală

by | Aug 6, 2021 | Sport, Știri Cluj

Victorie pentru Mihaela Buzărnescu în cea de-a cincea zi a turneului de tenis Winners Open WTA250 din Cluj, în meciul cu Lara Arruabarrena (6-3, 7-5). Ea s-a calificat în sferturile de finală și este singura jucătoare din România rămasă pe tabloul principal de simplu.

Sunt fericită că am câștigat pentru că nu a fost ușor având în vedere condițiile meteo. Am simțit puțină presiune pentru că am rămas singura româncă din turneu. Acum există și mai multă presiune, dar o să fie bine, nu o să mă gândesc la asta, va fi fără presiune. Vă mulțumesc că ați venit să ne susțineți și sper să veniți și zilele următoare – Mihaela Buzărnescu

Pentru un loc în semifinale la Winners Open, Mihaela se va vedea cu Kristyna Pliskova, cea cu care a mai jucat doar o singură dată până acum. Irina Bara a pierdut în fața Kristinei Kucova după un meci epuizant de peste 3 ore.

Îmi pare rău că nu am reușit să iau două-trei puncte ca să câștig meciul. Cred că asta a fost diferența, două-trei puncte, a fost foarte strâns. Am crezut până la ultima minge că pot să câștig, dar din păcate nu a fost așa. Sper ca data viitoare când ne întâlnim să o bat în două seturi și să nu mă întind atât de mult. A fost extrem de important să am fanii alături și îmi tare rău că i-am dezamăgit, că nu am reușit să aduc o victorie. Am simțit cât de mult și-au dorit și ei, la fel de mult ca mine, energia lor m-a ajutat tare mult, mai ales în momentele dificile. Întotdeauna e un sentiment special să joci acasă, să ai toată susținerea fanilor. Am avut familia lângă mine, ei nu vin niciodată la turnee cu mine, deci e un sentiment aparte și chiar mă simt foarte bine aici și speram să joc mai multe meciuri – Irina Bara.

Fan înfocat al tenisului, primarul municipiului Emil Boc a venit să le susțină pe fetele noastre.

M-am întâlnit cu domnul Boc și mi-a spus să nu fiu supărată, ceea ce e foarte greu. Cel puțin astăzi o să fiu supărată pentru că e foarte greu să pierzi acasă, e mai dureros decât în alte turnee. Pentru noi e minunat să avem susținerea oamenilor de aici și sper să avem cât mai multe turnee în România – Irina Bara

O altă jucătoare calificată în sferturile de finală este egipteanca Mayar Sherif, care a învins-o pe tânăra Alexandra Eala (6-2, 6-2), după ce acum două zile a ieșit învingătoare din meciul cu favorita nmărul 1 a turneului, Alize Cornet. În sferturile de finală, ea o va întâlni pe Kristina Kucova.

Azi, 6 august, se vor afla jucătoarele care intră în semifinale. Meciurile la simplu încep la ora 12.00, pe terenul central, iar cele de dublu la ora 12.30, pe terenul 2.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This