Campionatul European de Volei Feminin debutează miercuri în Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Campionatul European de Volei Feminin debutează miercuri în Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca

by | Aug 17, 2021 | Articole

Turneul feminin CEV EuroVolley 2021 se va desfășura în perioada 18 august – 4 septembrie 2021. România este una dintre cele patru țări gazdă, alături de Serbia, Croația și Bulgaria. Meciurile din țara noastră vor avea loc în Cluj-Napoca în perioada 18 – 25 august 2021.

Grupa D organizată la BTarena aduce în Cluj-Napoca reprezentantele Turciei, Țărilor de Jos, Suediei, Finlandei, Ucrainei și bineînțeles România, în calitate de gazdă. Meciul de deschidere al grupei dintre România și Turcia va avea loc miercuri, 18 august, începând cu ora 20:30. Biletele sunt disponibile în rețeaua eventim.ro și pe tickets.cev.eu.

După 58 de ani, cea mai importantă competiție internațională de volei de pe bătrânul continent se întoarce în România. Jucătoare de top din voleiul european vor fi prezente în Cluj-Napoca, iar spectacolul din BTarena va fi unul de gală.

Informațiile despre accesul în sală se pot vizualiza în materialul vizual anexat. Conform ultimelor modificări legislative, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv. Prin urmare, la intrare, nu este necesară nici adeverință de vaccinare și niciun fel de test, pentru minori.

Informații detaliate despre eveniment pe www.cev.eu și https://www.facebook.com/frvolei. Biletele sunt disponibile în rețeaua eventim.ro și pe tickets.cev.eu.

LOTUL ROMÂNIEI PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN (F)
Antrenorul principal Luciano Pedulla a anunțat lotul de 14 jucătoare cu care România va juca la Campionatul European feminin, competiție găzduită de țara noastră, alături de Serbia, Bulgaria și Croația.

Echipa României va juca în grupa D, la Cluj-Napoca, primul meci fiind programat miercuri, 18 august, contra Turciei (ora 20.30). În continuare, formația tricoloră va întâlni Suedia (sâmbătă, 21 august), Țările de Jos (duminică, 22 august), Finlanda (marți, 24 august) și Ucraina (miercuri, 25 august).

Lotul României și numerele de pe tricouri
1. Diana Arton – centru
3. Rodica Buterez – extremă
4. Diana Balintoni – coordonatoare (căpitan)
7. Petruța Orlandea – centru
10. Denisa Ionescu – centru
11. Adriana Matei – extremă
12. Sorina Miclăuș – extremă
13. Alexandra Ciucu – libero
14. Alexia Căruțașu – universal
15. Marina Cojocaru – coordonatoare
15. Andra Cojocaru – libero
19. Adelina Budăi-Ungureanu – extremă
20. Georgiana Popa – extremă
23. Daiana Roman – centru

Colectivul tehnic al naționalei României
Antrenor principal: Luciano Pedulla
Antrenor secund: Marius Măcicășan
Antrenor secund: Ciprian Dârnescu
Preparator fizic: Rareș Stoica
Kinetoterapeut: Alexandru Răducanu
Statistician: Vlad Păușescu
Team Manager: Luminița Trombițaș
Manager General: Vladimir Bacșiș

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!