La Iulius Mall Cluj, câștigi premii pe loc și afli „Cine e moș pentru Moșu’?”

by | Dec 3, 2021 | Știri Cluj

Iubit de copii, bătrânul îmbrăcat în roșu, cu barbă deasă, albă și tolba plină de cadouri, coboară în fiecare an pe hornurile caselor și lasă daruri sub brazii frumos împodobiți. Dar, „Cine e moș pentru Moșu’?”? Anul acesta, până pe 23 decembrie 2021, Iulius Mall Cluj lansează o „operațiune secretă” pentru copii. La această „misiune” trebuie să fie atenți și adulții, pentru că pot câștiga premii pe loc, în valoare totală de 50.000 euro!

Anul acesta, Moș Crăciun a dat sania trasă de reni pe metroul condus de ursuleți, iar destinația finală este Iulius Mall Cluj! În fiecare Crăciun, Moșul le dă o mână de ajutor părinților și le aduce celor mici darurile la care au visat un an întreg, motiv pentru care, merită și el răsplătit. Până pe 23 decembrie, Moșu’ va primi și el cadouri, iar tu ai șansa să câștigi premii pe loc, precum vouchere de cumpărături cu valoare cuprinsă între 50 și 300 lei și ursuleți de pluș, pe care cei mici îi pot strânge în brațe în așteptarea lui Moș Crăciun.

Iulius Mall Cluj este locul pe care trebuie să îl vizitezi pentru a deveni un mic spiriduș cu tolba plină de cadouri pentru cei dragi. Decorațiuni pentru casă, hăinuțe pufoase, bijuterii, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, posibilitățile sunt nenumărate, iar cadourile sunt garantate. Trebuie doar să faci două achiziții de minim 200 lei fiecare, de la două magazine diferite, iar mai apoi să te prezinți în aceeași zi, la Centrul de Premiere din Iulius Mall Cluj, poziționat în atriumul principal. Vodafone și Coca-Cola sunt printre ajutoarele de nădejde, care aduc magia sărbătorilor de iarnă.

Vizitați Iulius Mall Cluj și rămâneți pe lista celor „Cuminți”!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This