5 mari concerte de neratat în 2022 la BT Arena Cluj

Home $ Articole $ 5 mari concerte de neratat în 2022 la BT Arena Cluj

by | Dec 31, 2021 | Articole, Recomandări

Chiar dacă poate părea un clișeu, la începutul unui nou an, cel mai de ajutor ar fi o listă, pe care să o scrii în liniște și pe care să treci toate obiectivele tale pentru următoarele 365 de zile. Eu una fac asta de câțiva ani și chiar dacă nu mi-am îndeplinit toate dorințele de pe bucket list-ul anual, am reușit să le ating pe majoritatea, lucru care mă ajută să mă ambiționez mai mult pe viitor și să mă bucur de fiecare moment, mai sinuos sau nu, al vieții mele.

Iar cum pandemia ne-a învățat că totul este mai imprevizibil decât ar părea, putem să ne trecem pentru 2022 și obiective mai punctuale, pe care să le putem realiza mai rapid. Prin urmare, ce ai spune de un concert în adevăratul sens al cuvântului, de care să te poți bucura alături de gașca ta de prieteni, chiar din confortul orașului tău? Mie îmi sună mai mult decât bine, așa că pentru astăzi îți propun 5 mari concerte pe care sa nu le ratezi în 2022 la BT Arena Cluj.

Chiar la începutul anului, pe 2 februarie, fanii Queen și ai muzicii Symphonic Rock, se vor bucura de spectacolul „Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute”, care a cucerit deja marile scene ale Italiei. Sub îndrumarea Maestrului Luca Bagagli și scris de către Giacomo Vitullo, spectacolul readuce în lumină moștenirea muzicală pe care Freddie Mercury a lăsat-o lumii, dar și fenomenul prin care a reușit să cucerească mii de inimi. Astfel, pentru a reda acest tribut, spectacolul este susținut de către patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică, care, timp de 2 ore vor face un adevărat show, oferind o experiență muzicală și vizuală, cu totul și cu totul aparte. Biletele sunt puse deja în vânzare și se găsesc aici. Iar pentru mai multe informații cu privire la acest eveniment, poți arunca din când în când o privire la evenimentul de pe Facebook.

Sting vine la Cluj-Napoca pe 15 martie 2022 și va susține concertul My Songs, al cărui invitat special este Joe Sumner. Artistul are o carieră muzicală de succes: acesta a fost liderul vocal al trupei The Police, după care și-a continuat cariera drept muzician solo. Până în prezent, a adunat nu mai mult și nu mai puțin de 17 premii Grammy. Sting sau Gordon Matthew Thomas Sumner, după numele său real, ne va purta printr-o adevărată călătorie muzicală, prin cele mai iubite cântece ale sale, precum “Fields of Gold”, “Shape of my Heart” și “Demolition Man”. Și, dacă tot încă suntem în perioada în care vorbim și ne gândim la cadouri, dacă ai rămas restant cu vreun cadou de Crăciun, poate că un bilet la Sting ar fi exact ce trebuie. Sau, de ce nu, ar fi un cadou perfect pentru 8 martie. Hai, grăbește-te, biletele se dau ca pâinea caldă! Le găsești aici.

Continuăm propunerile de concerte de la BT Arena Cluj cu violonistul David Garrett, care va veni pe 20 mai 2022, cu turneul ALIVE. Acesta este un concert reprogramat, așa că dacă aveai deja bilete cumpărate pentru concertul din toamnă, vor fi valabile pentru primăvara lui 2022. Dacă nu, îți poți achiziționa de aici. Violonistul rock este cu siguranță o prezență incredibilă pe scenele lumii de mai bine de 10 ani, iar muzica sa este departe de a fi considerată simplă sau lipsită de farmec. Cu o gamă largă de emoții, spectacolul este electrizant și va aduce o gură proaspătă de aer pentru noi toți. Poți vedea aici mai multe informații despre acesta.

În vară te poți distra la BT Arena cu Discoteca ’80 Cluj mai ales dacă și ție îți lipsesc ritmurile muzicii disco, de care răsuna orașul la fiecare retro party de dinainte de pandemie. În iulie 2022 va avea loc a cincea ediție a acestui eveniment și va aduce artiști precum Afric Simone, Francesco Napoli, Ivana Spagna, Saragossa Band și Kaoma, dar nu numai. Vibe-ul muzicii din anii ’80 este cum nu se poate mai contagios și mai dansabil. Indiferent de generația din care faci parte, concertul te va urni să fredonezi și să dansezi, exact ca pe vremuri. Pe site-ul oficial al evenimentului poți să urmărești evoluția spectacolului, informații despre acesta, dar și despre artiști. Biletele se găsesc aici și încă au prețuri începând de la 119 lei (la care se mai adaugă taxele de emitere).

Tot în iulie va susține și Zucchero un concert la BT Arena. Prin urmare, vara va suna cu adevărat bine și va veni cu cele mai cunoscute ritmuri muzicale. Zucchero este unul dintre cei mai populari artiști italieni, care și-a început cariera în anii ’70 și care, de-a lungul timpului, a avut parte de multe colaborări cu artiști italieni îndrăgiți precum Luciano Pavarotti, Andrea Bocelli, Elton John și Ray Charles. Eu cred că este un concert la care poți merge cu întreaga familie, pentru că indiferent de vârstă, toată lumea va aprecia muzica celebră a lui Zucchero. Unde mai pui că prețurile biletelor încep de la 110 lei? Mai multe detalii despre acestea poți vedea aici.

Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu să te pregătești pentru un concert, mai ales dacă este vorba de unul dintre artiștii tăi preferați sau dacă vrei, pur și simplu, să te bucuri de magia concertelor. Poți urmări pe site-ul nostru, la secțiunea de evenimente, mai multe concerte care vor avea loc în Cluj și pe care le vom anunța și noi.

Tu la ce concerte de la BT Arena vei merge în 2022?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!