Ce trebuie să știți despre Dell Inspiron 15 3000

Home $ Diverse $ Ce trebuie să știți despre Dell Inspiron 15 3000

by | Jan 28, 2022 | Diverse

Căutați cel mai bun laptop i3, care să fie și cel mai bun laptop pentru utilizare zilnică? Dacă da, s-ar putea să merite să luați în considerare un Dell Inspiron 15 3000 i3. Deși nu este un laptop potrivit pentru gameri înrăiți sau pentru sarcini care necesită un procesor intensiv, Dell Inspiron este laptopul cu ecran tactil perfect pentru utilizatorii care au nevoie doar de un companion de zi cu zi, pe măsură ce își parcurg ziua de lucru.

O mulțime de spațiu de stocare intern, 8GB de RAM și un procesor Intel Core i3-1005G1 de generația a 10-a sunt doar câteva dintre lucrurile excelente care ne plac la Dell Inspiron 15 3000 i3.

Avantajele includ:
– O mulțime de spațiu de stocare între SSD-ul de 128GB și un hard disk de 1TB
– Ecran tactil de 15,6″
– Grafică Intel HD

Dezavantajele includ:
– Durata de viață a bateriei ar putea fi îmbunătățită
– Nu are o opțiune pentru Full HD

Ce trebuie să știți despre Dell Inspiron 15 3000

Putere și performanță
Propulsat de un procesor Intel core i3, Intel i-a oferit acestui laptop de 15,6 inchi suficientă putere pentru a gestiona cu ușurință sarcinile zilnice. Acest procesor dual-core funcționează la 1,2 GHz (până la 3,4 GHz) și are o memorie cache de 4 MB.

Dell Inspiron 15 3000 este echipat cu Intel UHD Graphics, 8GB de DDR4 SDRAM și o mulțime de spațiu de stocare la bord. Rulează pe sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home 64 Bit, funcționează atât pe rețelele wifi de 2,4 GHz, cât și pe cele de 5 GHz și are chiar și capabilități Bluetooth 4.1, toate acestea fiind reunite în mod plăcut în acest laptop de 2 kg.

Baterie
Bateria pare să fie punctul slab al acestor laptopuri Dell. Rezultatele variază, dar majoritatea oamenilor raportează că bateria rezistă între 4 și 5 ore. Acest lucru este mult mai mic decât durata de viață a bateriei de 8-10 ore a unor dispozitive similare. Bateria nu este detașabilă, ceea ce poate fi un dezavantaj pentru unii utilizatori. Această durată scurtă de viață a bateriei nu este o problemă dacă vă aflați de obicei în apropierea unei prize, dar dacă intenționați să utilizați laptopul pentru călătorii lungi, ar fi mai bine să vă interesați de alte tipuri de laptopuri, mai rezistente.

Porturi și capacitate de extindere
Aveți la dispoziție o mare varietate de opțiuni de conectare pe acest laptop. Dell a inclus două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, un port HDMI și o mufă audio de 3,5 mm. Deși lipsesc facilitățile moderne, cum ar fi un port USB-C sau un mini DisplayPort, nu ar trebui să aveți probleme în a conecta acest laptop la celelalte dispozitive. De asemenea, nu veți întâmpina probleme nici când vine vorba de stocare, deoarece acest laptop are atât un SSD de 128GB, cât și un hard disk de 1TB.

Calitatea construcției
Calitatea constructivă a acestui dispozitiv nu este ceva care să iasă în evidență, dar nici nu este deosebit de urâtă. Negrul este culoarea principală a acestui laptop, doar albul tastelor și un logo Dell argintiu oferindu-i varietate.

Din păcate, Full HD nu este o opțiune, deoarece rezoluția ecranului tactil este de numai 1366 x 768. Are o tastatură completă, dar îi lipsește iluminarea din spate (dacă o tastatură cu iluminare din spate este o necesitate pentru dvs., ar fi bine să vă orientați către alt producător). Totuși, primiți o cameră web, ceea ce este o caracteristică plăcută (dar așteptată).

Pentru consumatorii care caută un dispozitiv de zi cu zi cu o mulțime de spațiu de stocare la bord, Dell Inspiron 15 3000 i3 este o alegere excelentă! Cu excepția cazului în care aveți sute de videoclipuri de stocat, este puțin probabil să rămâneți fără spațiu cu acest laptop. Deși specificațiile nu sunt potrivite pentru jocuri solicitante de mare intensitate, orice utilizator ocazional va fi mai mult decât mulțumit de experiența pe care o oferă acest laptop.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!