De vorbă cu Constantin Covaliu, General Manager Zazen

Home $ Articole $ De vorbă cu Constantin Covaliu, General Manager Zazen

În câteva zile scurte se deschide din nou Zazen, unul dintre locurile noastre preferate din Cluj. Anul trecut am petrecut câteva seri relaxante pe Frasinului 41, am gustat bunătățile de la Street Food Festival și l-am văzut pe Dub FX pe scenă. Acum începe un nou sezon pentru grădina urbană Zazen.

Am stat de vorbă cu Constantin Covaliu, Luș cum îl cunoaște lumea, să vedem ce ne aduce sezonul 2022 la Zazen.

Începem cu un weekend de deschidere cu de toate: păpică bună, Vlad Dobrescu, ai noștri Akoș și Puiu, colegul Călin Câmpean la platane, brunchuri, o duminică cu familia. O să fie fain la noi între 18 și 20 martie. Și tot adăugăm activități de la o zi la alta. Recent am bătut palma cu un book truck, surprize tot vin. Le găsiți pe toate pe evenimentul nostru de Facebook.

Totuși e important de menționat că weekendul de deschidere e un fel de preview pentru ce urmează la Zazen.

Anul acesta ne concentrăm pe varietate. Toată lumea o să găsească ceva mișto de făcut la Zazen. Bere cu prietenii after work, show-uri de stand-up comedy, degustări de vinuri, de bere artizanală, weekenduri în familie. De mâncare nici nu vorbim; Avem 2 pop-up restaurants foarte, foarte bune. Al treilea e aproape gata de deschidere, avem o echipă întreagă care caută cele mai interesante Food Truck-uri din țară pe care să le aducem.
Ne-am inspirat mult din renumitele block party-uri din State și vrem să creăm un sentiment de sharing și de belonging. Vii la Zazen, te pui jos pe un scaun, o bancă, pe iarbă și ești chill. Te simți în largul tău când ești cu prietenii, cu familia și faci ce-ți vine bine pentru că toată lumea e relaxată.

Dacă nu te întorci la birou, Zazen poate fi locul perfect pentru munca de la distanță

Anul trecut am observat foarte mulți oameni cu laptopuri care lucrau de aici. La mese, pe hamace, era foarte cool. Am decis să mergem în întâmpinarea lor și aducem 2 Nooka Space. Poți să le închiriezi pentru câteva ore sau pentru câteva zile și lucrezi de la Zazen. Iar after work faci doi pași și te pui la masă cu prietenii la o bere, un șpriț.

Fiecare sezon are ceva specific la Zazen anul acesta

Fiecare anotimp aduce ceva nou în viețile noastre. Așa va fi și la Zazen: Primăvara e fresh, vibrantă, energetică. Vara e relaxată, luminoasă. Toamna e caldă și nostalgică. Iar iarna e jucăușă și plină de bucurii. Vom avea meniuri diferite la pop-up restaurants gândite special pentru fiecare anotimp, food truck-urile vor avea produse de sezon, schimbăm decorul, facem evenimente speciale; va fi un sezon excelent și vă așteptăm să-l descoperiți.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!