Ce înseamnă să fii Game Tester la Quantic Lab?

Home $ Articole $ Ce înseamnă să fii Game Tester la Quantic Lab?

by | Mar 18, 2022 | Articole

Jocurile pe calculator au devenit o adevărată artă, iar pentru mulți este o pasiune. Acestia sunt la curent cu cele mai noi apariții în domeniu, încearcă să devină cei mai buni.

Gaming-ul pare să fie mai mult un hobby, o metodă de relaxare. Însă cei care sunt cu adevărat pasionați de jocurile video dezvoltă anumite abilități care îi ajută în viața de zi cu zi. Învață să ia decizii, știu cum să se comporte când fac parte dintr-o echipă, și au capacitatea să reacționeze on spot în situații limită.

quantic lab

Dacă ești pasionat de jocuri, sigur cunoști aceste nume: Dying Light, The Witcher, Darksiders, Wreckfest, Cities: Skylines, Vampyr, Divinity, Warhammer 40,000, Gothic 3, Farming Simulator, Might and Magic, Dead Island,. Sunt doar câteva titluri la care a colaborat îndeaproape echipa Quantic Lab.

Ești printre cei care așteaptă cu nerăbdare apariția unui nou joc? Îți place să petreci ore întregi creând strategii și descoperind scurtăturile care te duc spre victorie? Dacă ai răspuns „da”, vino să faci parte din echipa de game testeri de la Quantic Lab.

Accesul la cele mai noi și interesante jocuri nu este singurul beneficiu de care poți avea parte la Quantic Lab. Aici se pune accentul pe echipă, motiv pentru care, de-a lungul anului, se organizează numeroase evenimente care au un singur scop construirea unei echipe care se bazează pe competitivitate și încredere. Ca să îți faci o idee, aici sunt câteva exemple, de anul trecut. Membrii echipei Quantic Lab au participat la Crosul Companiilor și la Făget Tour. La sediile Quantic Lab se organizează competiții, provocări, Treasure Hunt-uri, chiar și un tur la fabrica de bere Bârlog. Nu vă putem spune mai multe, însă vă lăsăm să va imaginați ce s-a întâmplat cu multe baxuri de bere care au fost ascunse în birouri. În decembrie, la îndemnul celor de la „Îngeri pentru suflete”, angajații Qunatic Lab au pregătit cadouri pentru copii și persoane în vârstă.

Quantic Lab este o companie internațională de servicii pentru companii de software din domeniul jocurilor cu experiență vastă, specializată în testare de înaltă calitate pe toate platformele, User Experience și soluții de localizare. Cu peste 15 ani experiență pe piață, este una dintre cele mai importante companii europene de outsourcing in industria jocurilor, contribuind prin activitatea lor remarcabilă la lansarea a mii de proiecte în întreaga lume (inclusiv jocuri, aplicații de afaceri și multe altele). Quantic Lab se mândrește cu parteneriatele sale de succes pe termen lung, bazate pe integritate și încredere.

Compania lucrează cu lideri din industria jocurilor precum Techland, 2K, CD Projekt Red, Paradox Interactive, THQ Nordic, Ubisoft, Techland, Deep Silver și multe altele.

Quantic Lab își mărește echipa. Deoarece ai citit articolul până în acest punct, înseamnă că ai curiozitatea de care au nevoie cei de la Quantic Lab. Pe lângă curiozitate, însă, ar mai fi nevoie să cunoști bine limba engleză și să lucrezi bine pe calculator. De asemenea, trebuie să fii un team player și să ai abilități excelente de comunicare.

Experiența anterioară în testarea jocurilor și experiență cu baze de date precum Bugzilla, Mantis, JIRA, Redmine reprezintă un avantaj, dar nu este un criteriu eliminatoriu.

Cu siguranță deja îți surâde ideea să aplici pentru un job de Game Tester, dar asta nu e tot! Quantic Lab organizează un Maraton de Recrutare, iar toți cei care decid să „alerge” și semnează un contract până la finalul lunii martie, vor primi un bonus de 800 lei net: jumătate la angajare, iar cealaltă jumătate după 6 luni.

În această perioadă, Quantic Lab caută oameni pasionați pentru pozițiile de Game Testeri si pentru turele de zi și pentru turele de noapte. Dacă dorești să faci parte din echipa Quantic Lab, încarcă-ți CV-ul aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!