De unde poți comanda carne pentru grătar direct acasă, fără să mai pierzi timpul la cumpărături

by | Apr 19, 2022 | Articole, Home Delivery

Ne dăm seama că primăvara își intră în drepturi fiindcă ne surprindem dorindu-ne să petrecem tot mai mult timp pe-afară. La final de săptămână, timpul petrecut în curtea casei noastre sau a unui prieten devine și mai plăcut dacă luăm masa împreună. Dacă vă place să pregătiți grătarul împreună, indiferent dacă preferi carnea de vită, pui, porc, mezelurile condimentate inedit sau burgerii demni de un festival culinar, mulțumită platformelor de delivery precum Tazz, astăzi le poți comanda direct acasă, fără să mai pierzi timpul la cumpărături. Tot în funcție de preferințe, poți opta să cumperi fie de la carmangerii locale – ca astfel să susții o poveste și să contribui la dezvoltarea unui sistem economic sănătos –, fie de la hipermarketuri care livrează. Iată care sunt opțiunile existente.

Grill & Chill

La Grill & Chill, secțiunea în care se regăsește carnea pentru grătar este împărțită în patru subcategorii distincte: pasăre, cârnați și carne tocată, porc și vită. Ca să le luăm pe rând, la categoria pui găsești: K-Purland pui grill la pungă (10,99RON), K-Purland pulpe de pui inferioare (14,99RON) și Fragedo aripi de pui (17,79RON). La subcategoria de cârnați și carne tocată poți găsi: hamburger de vită (7,99RON), cârnăciori cu usturoi (9,99RON) și cârnăciori de porc cu cimbru (13,99RON). Dacă, în schimb, vrei să optezi pentru porc, poți alege între următoarele: coaste de porc St. Louis (25,90RON), K-Purland ceafă de porc fără os feliată (16,99RON) și K-Purland piept de porc fără os feliat (11,49RON). Dacă preferi vita, există o singură opțiune înspre care te poți orienta, și anume K-Purland pulpă de Mânzat fără os (39,99RON / 800g). Variantele acestea (și multe altele) așteaptă să fie explorate aici.

Tradiții de la hipermarket

Carnea pe care o găsești la Tradiții de la hipermarket este potrivită perioadei din an care se apropie acum: sărbătorile Pascale. Așadar, dacă-ți place să respecți tradiția și vrei să servești carne de miel la grătar pe masa de Paște, de aici poți comanda: sfert anterior de miel (49,99RON), sfert posterior de miel (49,99RON) și organe de miel (54,99RON). În plus, aici găsești și mezeluri potrivite sărbătorilor de Paște, precum: Sergiana drob de porc vid (30,90RON), Mariflor drob de casă vrac (45,90RON), Matache Măcelaru drob vrac (44,90RON) și Aldis drob vrac (31,90RON). Iar dacă încă n-ai apucat să dai o fugă la magazin ca să cumperi și celelalte lucruri de bifat de pe lista pentru perioada sărbătorilor, e bine de știut că poți adăuga în coș și: vopsea de ouă, cozonac, Panettone, Colomba, băuturi alcoolice și dulciuri de Paște. Pune-n coș tot ce-ai nevoie pentru masa de Paște aici, iar furnizorii fac cinste cu livrarea la comenzile de minim 100RON.

Carmangeria Moldovan

Carmangeria Moldovan e un brand clujean, de-al nostru, iar carnea este pregătită în cele două unități de producție pe care compania le deține la Sânnicoara și Dezmir, iar mai apoi, are locații împrăștiate prin tot orașul și multe din restaurantele noastre preferate îi au drept furnizori. Ți-am povestit despre ei într-un material anterior, când îți povesteam că îi știm și apreciem de ani buni, iar povestea lor este în continuare grăitoare pentru segmentul de business-uri de familie, căci implică trei generații și e mai mare dragul să vezi cum fiecare își joacă rolul lui vital. Site-ul și magazinele carmangeriei au un design modern, făcând procesul de cumpărare unul foarte plăcut, iar produsele sunt cât se poate de tradiționale. Ne pun la dispoziție carne de porc, de pui, de mânzat, de vită Black Angus, dar și maturată, precum și diferite organe, astfel încă să mulțumească orice bucătar de acasă. Ceea ce îți sugerăm să pui pe masă lângă alegerea ta în materie de carne este platoul din brânzeturi maturate (119RON), care este potrivit pentru 6-8 persoane – poți comanda chiar acum de aici.

Petry

Producătorii locali Petry sunt cunoscuți fiindcă colaborează în exclusivitate cu crescătorii care îşi cresc animalele în condiţii sănătoase, filozofia lor fiind aceea că doar așa pot garanta că fiecare bucată care ajunge pe masa noastră nu doar că este gustoasă, tradiţională, dar şi sănătoasă. Ei marinează, asezonează și chiar pregătesc carnea pentru friptura ta preferată. Tot ce îți rămâne de făcut este să o coci. Asta, bineînțeles, după ce ți-ai ales friptura dorită din categoria „grill”. Printre produsele pe care le poți alege de aici se numără: mici Black Angus (19,90RON), ceafă de porc marinată (35,99RON), coaste grill marinate (36,99RON), pulpe de pui fără os marinate (32,99RON), pastă mici preambalată și congelată (27,90RON), cârnați grill subțiri (39,90RON) și pastă mici preambalată (27,90RON). Comanda poate fi plasată aici, iar dacă nu e trecut de ora 18, primești comanda în aceeași zi.

Kaufland

Când accesezi categoria „măcelărie” a hipermarketului Kaufland, ai acces, la un click distanță, la carne de porc, pasăre și vită care așteaptă să fie pusă pe grătarul tău. În funcție de gusturile tuturor prietenilor pe care plănuiești să-i ai alături la masă, poți alege între următoarele tipuri de carne de porc: ceafă de porc (15,99RON), coaste de porc (25,90RON) și cotlet de porc fără os (19,99RON). Dacă ești fanul unui tip de carne mai slabă, poți alege carnea de păsare. La această categorie te așteaptă, printre altele, următoarele: piept de pui dezosat (32,19RON), pulpe de pui superioare dezosate (26,49RON) și aripi de pui secționate (20,39RON). La aceeași categorie există și câteva opțiuni de „family packs” care nu vor trece neobservate dacă pregătești masa pentru un număr impresionant de persoane. În schimb, în materie de vită, poți opta pentru: burger vită ecologic (33,49RON), hamburger de vită (7,99RON) și mici vită-oaie (12,99RON). Poți plasa comanda aici.

Mega Image

Nici opțiunile marca Mega Image în materie de carne pentru grătar care poate fi comandată direct acasă nu sunt limitate. În plus față de Kaufland, Mega Image vorbește și pe limba celor care preferă sau pur și simplu nu mănâncă decât un singur tip de carne ușoară, și anume carnea de pește. De aici poți achiziționa 0,35g file de somon cu piele la prețul de 30RON. Dacă preferi variantele clasice, notăm că în materie de carne de porc, aici te așteaptă variante precum: cârnăciori (13,99RON), mici de porc (13,99RON) și frigărui marinate din piept de porc (19,19RON). Dacă preferi carnea de pui, găsești: mușchiuleț din piept de pui (22,52RON), curcan grill (149,44RON / 6kg) și pulpă de pui cu o porțiune de spate (5,40RON). Iar pentru cei cărora le place carnea de vită, e bine de știut că pot achiziționa șnițel de vită la prețul de 39,99RON / 0,8kg. Ca să nu mai cobori până la Mega Image-ul din colț, poți plasa comanda aici.

Auchan

De departe, oferta cea mai variată se găsește la Auchan (lucru de care poți să-ți dai seama cu un simplu scroll aici). Pe lângă opțiunile clasice de carne de porc, pasăre, vită și pește pe care le-am menționat anterior, aici găsești și specialități din carne cu care-ți poți surprinde invitații la grătar. Poți cumpăra: coaste de porc marinate Edenia (41,70RON / 600g), mici Black Angus (15,90 / 500g), hamburger fără gluten Aliprandi de vită, cu ceapă (12,90RON / 200g), frigărui maturate de vită Skin Samcom (70,90RON / 1kg) și frigărui de pui Pedra (34,90RON / 1kg). Tot aici găsești și o ofertă variată în materie de pește care include: păstrăv eviscerat Filiera Auchan (29,60RON / 800g), păstrăv file afumat în ulei Pescăria Magic (25,60RON / 300g) și păstrăv dezosat (51,10RON / 1kg). Nu mai rămâne decât să te convingi pe cont propriu că, atât timp cât nu ești vegetarian/vegan, la Auchan e foarte probabil să găsești ce-ți dorești, pe gustul tău – și să comanzi de aici.


Dacă mersul la cumpărături în perioada sărbătorilor de Paște este parte din tradiția ta și a familiei tale sau dacă în preajma organizării unui grătar cu prietenii găsești relaxantă o astfel de plimbare, am pregătit și un material referitor la carmangerii și producători locali de carne din Cluj. În aceeași idee cu mențiunea făcută cu privire la Carmangeria Moldovan și Petry, am selectat și documentat o listă consistentă de carmangerii și producători locali de carne din Cluj. Asta dacă mănânci cu și mai mult drag grătarul atunci când știi că a fost cumpărat local și inteligent de la producătorii care satisfac gusturile tuturor pofticioșilor. Nu doar că te va surprinde cât de gustoase sunt produsele realizate cu grijă de producătorii locali, ci îi vei și susține.

Tu de unde alegi să-ți achiziționezi carnea pentru grătar pentru weekend-uri însorite?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This