Un an de Cofeels, prima cafenea socială din Cluj!

Home $ Știri Cluj $ Un an de Cofeels, prima cafenea socială din Cluj!

by | Jun 22, 2022 | Știri Cluj

Vineri, 24 iunie 2022, prima cafenea socială din Cluj-Napoca sărbătorește un an de activitate!

Acum un an am deschis prima cafenea socială din Cluj-Napoca. Spuneam atunci că misiunea noastră este una simplă și clară: să contribuim prin pasiunea pentru cafeaua de specialitate la calitatea vieții persoanelor cu dizabilități de vedere.

Totul este greu înainte să fie ușor, iar anul nostru a fost plin de provocări. Recunoaștem că nu ne așteptam să fie atâta muncă în spate, dar când ne uităm la comunitatea de oameni faini pe care am construit-o în jurul nostru, ne reamintim ce ne-a adus până aici.

A fost un an cu de toate! Ne-am mărit echipa și suntem mândri de evoluția ei și am devenit unitate protejată iar astfel, firmele cu peste cincizeci de angajați pot susține proiectul Cofeels, oferindu-le angajaților în mod gratuit cafea de specialitate Mai mult decât atât, am reușit să oferim o experiență plăcută oamenilor care ne-au trecut pragul, care au ales să-și arate entuziasmul, adunând peste 200 de recenzii de 5 stele!

Tot anul acesta, am reușit să informăm publicul cu privire la situația persoanelor cu dizabilități de vedere prin intermediul mesajelor de pe paharele noastre to go. Am fost plăcut surprinși de implicarea tuturor în această acțiune, fiecare share și fiecare reacție în mediul online a ajutat ca mesajul nostru să ajungă la peste 20.000 de persoane!

Menționam mai sus că suntem mândri de reușitele oamenilor noștri și sperăm ca poveștile lor să fie la fel de motivante pentru voi cum sunt pentru noi. Colegul nostru, Mihai, a trecut prin numeroase provocări de când am deschis cafeneaua și până astăzi. De la lucruri care la prima vizită ar părea mărunte, cum ar fi să utilizeze casa de marcat, până la lucruri ce țin de finețe, precum îmblânzirea espressorului și prepararea primului său flat white!

Mihai este un exemplu de perseverență, curaj și răbdare, nu doar pentru persoanele cu sindrom Down, ci pentru noi toți pentru că ne determină să fim mai buni în fiecare zi. Este colegul nostru și suntem mândri că alături de el transmitem mesajul nostru social mai departe!

Lucian Butnaru este fondatorul acestui proiect care, din pasiune pentru cafeaua de specialitate, a reușit, alături de echipa sa, să creeze un spațiu aparte pentru oameni, cu gust și poftă de vorbă. Cofeels este locul pe care trebuie să-l vizitezi fie când vrei să fii productiv într-un cadru liniștit, fie când ai nevoie de o dulce trândăvie.

Cu ce te servim de ziua noastră?
În perioada 8-24 iunie am pregătit un Giveaway foarte interesant în colaborare cu un atelier drag nouă, oamenii talentați de la Bricked. Ei ne-au ajutat să dăm un nou suflu anul acesta cafenelei, prin peretele de accent construit din cărămidă veche, recuperată și readusă la viață.

De aniversarea noastră, punem la bătaie amenajarea unui perete de 10m2 cu minunata cărămidă Bricked. La fiecare produs achiziționat în cafenea, poți completa un scurt formular pentru înscrierea în tombolă.

Ne găsești pe Gheorghe Șincai nr. 9, Cluj-Napoca de luni până vineri între 7:30-16:30 și în weekend de la 9:00-16:00.
Cât despre viitor, ne propunem ca în anul ce urmează să ne implicăm în și mai multe proiecte și evenimente cu caracter social. Noi avem deja câteva idei la care încă „șurubărim”, dar dacă te gândești la ceva anume și ai nevoie de ajutor, te așteptăm la o cafea!

Vă mulțumim pentru un an de susținere!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!