TOP 3 modalități prin care să ai o bună organizare financiară la cazinourile online!

Home $ Diverse $ TOP 3 modalități prin care să ai o bună organizare financiară la cazinourile online!

by | Jul 15, 2022 | Diverse

În ziua de astăzi, pentru că există o ofertă mare, indiferent de domeniul despre care vorbim, tot mai multă lume se plânge de faptul că ar avea nevoie de o îndrumare pe plan financiar. Din păcate, în programa școlară aceasta nu există, iar uneori este dificil să reușim să împărțim o sumă poate nu atât de mare, pentru toate cheltuielile lunare, cât să rămânem și cu ceva pentru a pune pentru “zile negre”, dar și pentru activitățile din timpul liber.

Este important să știi că organizarea financiară la jocuri de noroc este diferită cam la fiecare persoană. Principalii factori care variază sunt timpul pe care îl are fiecare gambler, bugetul pe care-l poate aloca acestui hobby, personalitatea, dar și alte aspecte, precum preferințele pe care le are.

Însă, ar trebui să ții cont de faptul că există și câteva similitudini între jucători. Pe listă se află faptul că toată lumea are două scopuri când își face cont la un cazino – să se distreze și să aibă cât mai multe șanse de a câștiga.

Iată câteva recomandări pe care le poți avea în vedere ca gambler, dar care se pot aplica și pentru bugetul tău general.

Stabilește-ți prioritățile și fă-ți calculele cu marjă de eroare

Gambling-ul este o activitate pentru timpul liber, ceea ce înseamnă că trebuie să îi acorzi un buget limitat. Deoarece poate să apară tendința de a risca mai mult decât îți permiți să pierzi, trebuie să fii foarte bine organizat să nu îți depășești plafonul stabilit. Pentru a știi care este maximul pe care-l poți investi, ar fi bine să faci o listă a cheltuielilor lunare pe care le ai. Scade din salariul tău ratele, abonamentele, mâncarea și restul dărilor casei.

Din suma rămasă, gândește-te ce alte costuri ai pentru următoarele săptămâni, precum ar fi ieșirile în oraș, zilele de naștere, plecările în vacanță, etc. După ce ai scăzut toate aceste costuri suplimentare, vezi cu ce bani ai rămâne și pune o parte într-un fond de economii. Dacă nu mai ai absolut nimic de achitat până la următorul salariu, încearcă să divizi suma rămasă pentru fiecare sesiune de joc, ori măcar pe săptămână.

De asemenea, poți să îți stabilești și costul rotirilor sau rundelor, pentru a fi și mai exact în calculele pe care le faci. Astfel, vei putea să te joci mai mult, șansele de câștig vor fi mai mari, dar tu îți vei respecta cu sfințenie planul financiar. De ce să bagi 10 RON pe o rotire, când poți să îi divizi pentru a avea 10 runde a câte 1 RON? Norocul nu vine în funcție de cât de mare este miza ta, ci de obicei, vine în timp, și în acest fel îți “cumperi timpul”, fără să ai riscuri mai mari decât îți permiți!

Găsește oportunități prin care să-ți diminuezi riscurile, adică să faci investiții mai mici, fără sacrificii la distracție

În ziua de astăzi, există numeroase modalități prin care poți să îți diminuezi riscurile la cazinourile online. Operatorii au dezvoltat și continuă să-și îmbunătățească programele de fidelizare, iar pentru jucători, asta înseamă că se pot distra, având beneficii prin care-și diminuează investițiile.

Spre exemplu, pentru plasarea unei mize minime, gamblerii pot să primească rotiri fără risc sau sume pe care să le folosească la diverse titluri. Lista posibilităților este mult mai cuprinzătoare, unele avantaje fiind valabile și pentru alte categorii de joc, nu doar pentru păcănele.

Informează-te înainte să faci orice investiție

O altă metodă prin care poți să îți gestionezi cât mai bine bugetul este să faci investiții doar în ceea ce merită. Când este vorba de un cazino online, înseamnă că trebuie să alegi jocurile care au un RTP cât mai mare, care nu sunt atractive doar vizual, ci și din punct de vedere tehnic. Unele titluri au diverse funcții prin care poți să joci mai mult, dar fără să faci prea multe investiții. Așadar, fă o cercetare și ai în vedere caracteristicile jocurilor care te atrag!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!